2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
یعنی رویان نتیجه آزمایش منفی رو هم میخوان آخه واسه ای یو ای فقط یه تلفن تماس دادن که بعد از آزمایش ا ...

نه مرکز جواب رو نمیخواد، میگم بعدا برای سرم اگر لازم داشتی اونجا جواب بتا رو ممکنه لازم باشه

یا شاید همین الانم گرفته بوده جنین، ولی مثلا بتا کم بوده، اون کم بودن یا افت برای تایید سرم لازم هست

گلم چک کردم فکر کنم همه رو جواب دادم، باز اگر چیزی جا مونده بپرس 

همسر منم عاشق بچه س و اهل آروم کردن منم نیست.در اوج ناراحتی مجبورم خودمو بیخیال نشون بدم که همسرم نا ...

آخه پنجشنبه و جمعه مهمونی بودیم دلم نیومد ناراحتش کنم و از بابتی هم ناراحت میشد همه میفهمیدن که ناراحته  و داستان درست میشد ولی انقدر تو این دو روز با برادرزادهاش بازی کرد و بغلشون کرد که هربار بهش نگاه میکردم که ذوق میکنه دلم آتیش میگرفت چون میدونستم تو فکرشه که من هم این هفته آز میدم و احتمال زیاد مثبته نمیدونست که همون موقع هم پریودم ، امروز مجبورم بهش بگم و دیشب آخرین شب آرامش من بودش چون میشناسمش و میدونم برای ادامه کار ، کار سختی در پیش دارم ،،، تازه همسر من تو اوج ناراحتی طلبکار هم میشه که چرا من خونسردم نمیدونه که من از درون چه حالیم ،،، خدا به هممون کمک کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. ممنون خدت رو شکر.به نظر خوبن. امیدوارم خوب باشن.از تکوناشون حس میکنم. ۵ش هم صدای قلبشون رو ش ...

مگه صدای قلبشون رو تا الان نشنیدی؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
۴ بار انتقال دادم  دو تای اول منفی دوتای دوم مثبت با سقط تو ماه اول خیلی خسته شدم واسه همین ...

الان فریز داری؟

سو جون من طبق پرس و جوهایی که کردم متوجه شدم سپتوم تو مواردی هم ممکنه باعث سقط بشه هم عدم لانه گزینی. به نظر منم منطقیش اینه که یه هیسترو بشی میتونی به دکترت بگی خراش آندو مترم برات انجام بده برای بالا بردن شانس مثبت شدن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
افتادم به خونریزی الان😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید

عزیزم اصلا نترس همه ما تقریبا حداقل یک بار خون و لک رو تجربه کردیم، فقط استراحتت رو بیشتر کن، زنگ بزن دکترت 

دوز پروژسترون رو زیاد میکنه اگر ضد انعقاد داری قطع میکنه 

عزیزم خودت سر خود برو دکتر ایمنی و خون نوبت بگیر، اغلب این ناباروری ها با علت نامشخص، مسئول اصلی ایم ...

عزیزم هیسترو رو تو مرکز رویان انجام میدن یا جای دیگه ؟؟ نیاز به بستری و استراحت داره بعدش؟؟؟ اگه مثلاً مشکل انعقادی و ایمنی باشه طول درمانش چطوریه؟؟؟ آزمایش انعقادی و ایمنی هزینه ش چنده ؟ آزمایش خونه ؟؟

ممنونم عزیزم از راهنمایتون ، نیاز به بستری هست ؟؟؟ 

قربونت عزیزم. نه بستری نمیخواد. من 7/30 صبح اونجا بودم.2/30 هم مرخص شدم. با دکترت مطرح کن ببین اون نظرش چیه. تهرانی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

پرسیدم پی جی دی جنین هم تضمین پوچ نبودن نیست !راسته ؟حتی اگه پی جی دی کنم ممکنه پوچ باشه ؟تا برم دکتر ماه بعد این سوالات ذهنم و مشغول کرده ....متاسفانه من راهم دوره از تبریز ....

نه بابا میشه فکر مثبت کن

آخه میدونی شیش ماه پیش تو رویان پیش کارشناس بودم سریع داشت میگفت برو فلان تاریخ بیا منم با استرس داشتم میگفتم یعنی باردار میشم یه اشاره ای با لبخند به پروندم کرد گفت با این شرایط اصلا تو نباید نگران باردار شدنت باشی برو زودی باردار میشی!!!! خاطرات زیادی دارم که امیدوار بودم ولی یکدفعه همه چی رو سرم آوار شدش