2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام....تو خوبی....بهتر شدی شیطنت های وروجک کمتر شده؟😉 منم تازه یک  روزه ال دی تموم کردم....ه ...

سلام عزیزم.بهتر که نشده هیچ.بدتر هم شده☹ 

به سلامتی عزیزم..ان شاء الله که کلی جنین تپلی خوشگل براتون تشکیل میشه و با اولین انتقال هم دوباره مادر میشی 🌹🌹😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه صدای قلبشون رو تا الان نشنیدی؟ 

چرا.

ولی وقتی تکوناشون کم میشه یا خسته میشم و .... شک میکنم .دوست دارم باز بشنوم مطمئن بشم.

تکوناشون رو شک‌میکنم برای دو تاست یا یکی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

زنگ زدم دکترم گفت نمیشه بجای دمیترون، ب ۶ بخوری 😐😐😔😔 حالت تهوع از یبوست بهتره. پس دمیترون نمیخورم 😭😭😭

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
عزیزم خواهر شوهرم سال 94 با دکتر مریم اشرفی تو نیکان زایمان کرد، طبق تعرفه بیمه، خیلی راضی بود، زیر ...

من هنو دکتر انتخاب نکردم. راستی زینب جون مکمل چی میخوری برام پریناتال نوشت هفته ای دو تا روزی ی دونه هم کلسیم و روزی ی دونه ب1 :300 اما ب1 ایرانیه اصلا نمیتونم بخورمش خیلی بو میده .ضمنا شک دارم بخورم ب 300 روزانه زیاد ننوشته ؟

آخه میدونی شیش ماه پیش تو رویان پیش کارشناس بودم سریع داشت میگفت برو فلان تاریخ بیا منم با استرس داش ...

مطمئن باش وقتش نرسیده برسه خدا بهت میده

به منم میگفتن طبیعی میشی

ولی با iui  و ivf  هم نشدم

ولی بازم تلاشمو میکنم

دیگه سپردم به خدا

شاید یه حکمت و صلاحی هست که من ازش خبر ندارم

با داشتن  کیست اندومتریوز تخمدان میشه جواب گرفت ؟

عزیزم من کیست آندومتریوما 4 سانتی تخمدان چپ داشتم جواب گرفتم بدون جراحی 

البته تمام تومور مارکر هام نرمال بود

یکی دیگه از دوستان هم با سه تا کیست آندومتریوما بدون عمل جواب گرفته اخیرا

آخه پنجشنبه و جمعه مهمونی بودیم دلم نیومد ناراحتش کنم و از بابتی هم ناراحت میشد همه میفهمیدن که نارا ...

چون مشکل از همسرمه وقتی ببینه من ناراحتم خیلی افسرده میشه.برا همون نمیتونم ناراحتیمو زیاد نشون بدم

خدایا شکرت