2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
زینب خانم اینکه میگن یه میوه خاصیت ضدانعقادی داره یعنی چه؟ضدانعقاد میخام بدونم چیه

ببخشید من جواب میدم. یعنی خاصیت رقیق کننده خون رو داره. مثل آسپرین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
تیارا جان.شما سنتون بالا نیست.ان شاالله دفعه بعدی انتقال مامان میشی.من چی بگم که چهل سالم شده.یه بار ...

عزیزم ببخشید منظورم ناامید کردن شما نبود اخه داستان زندگی من طولانیه من از اول قرص میخوردم جلوگیری میکردم از بس که تو خانواده هردومون ناخواسته باردار شده بودن ترس داشتم ناخواسته باردار بشم چقدر به خودم میبالیدم که من با برنامه ریزی بچه دار میشم به خودم که اومدم دیدم نه انگار واقعاً هیچ جوره بچه دار نمیشم و بقیه هم کم کم بچه های بعدیو آوردم و من و همسرم کلاً منزوی شدیم ،، بعدشم من چون هیچ جوره همسرم مشکلی نداره کم طاقته بنده خدا چه تو خانواده و چه تو محیط کارش تحت فشاره همه چوره همکاراش سوال پیچش میکنن که بعد از چند سال زندگی چرا یه بجه دار نمیشی یا مثلاً بچه هاشونو میارن سرکار یا تو فامیل همه درمورد بچه هاشون صحبت میکنن ،،، یادش بخیر اون اوایل زندگیمون دلمون میخواست سه تا بچه داشته باشیم الان تو اولیش موندیم ،،، میدونید اخلاق همسرا باهم فرق داره همسر من اهل آروم کردن من و دلداری به من نیست سر قضیه بچه جوری بهم میریزه که من درد خودم یادم میره من میرم دنبال آروم کردن اون ،،،، اصلا نمیدونم چه فایده ای داره سر شماها رو هم درد میارم فقط دارم با تایپ خودمو آروم میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون گلی.راستی زینبی جون خوبی؟ نی نی کوچولو چطوره؟ میگم من رفتم اهواز پرسیدم .دو ستا از بهترین آزم ...

خدا رو شکر خوبیم گلم

عزیزم بستگی به میزان مشکل داره و نظر دکتر 

این اواخر دیدم انعقادی رو وسط سیکل انتقال شروع می کنن

ایمنی هم حدود یک ماه قبل از انتقال 

تیارا جون شما هیسترو کردی؟ آخه منم تو سونو بهم میگفتن وضعیت رحم خوبه و فلان ( البته فیبروم داشتم که ...

ببخشین من برای مشکل خودم می پرسم منم هیسترو نشدم

شما تا حالا چند بار انتقال دادی؟ مثبت نشدی کلا؟

سپتوم رحمی تو عکس رنگی و سونو دیده نشده بود؟

باور کن هرجور بگیری همونجورم میگذره. بچه هم میاد بزرگشم میکنیم. فقط باید به خودمونم برسیم که مثلا بچ ...

ان شاالله شما هم عزیزم.

منم سیکلم که کنسل شد دوباره وقت مطب زنان گرفتم.خدا خدا میکردم پری یه وقتی بیاد که روز ویزیت روز دوم یا سوم پری باشه.ولی دیروز اومد. پنجم وقت دکتر دارم.دیگه سپردم به خدا.ان شاالله پری بعدی سیکلم شروع بشه.

خدایا شکرت  
تیارا جون شما هیسترو کردی؟ آخه منم تو سونو بهم میگفتن وضعیت رحم خوبه و فلان ( البته فیبروم داشتم که ...

من پریود های منظمی تو کل زندگیم داشتم و هیچ وقت لکه بینی یا درد پری نداشتم همیشه فولیکول اندازه مناسب داشتم نمیدونم تمام نشونه ها حکایت از سلامت تخمدان ها و رحم هست ، باور کنید میدونم منظور شما اینه که همه احتمالاتو درنظر بگیرم ولی یه جوری حسم میگه هیسترو کردن هم باعث نمیشه من باردار بشم ، من کلی به میکرو امید داشتم اصلاً دیگه به هیچی امیدی ندارم

میشه دقیق بگید الان باید چکار انجام بدم ، کارشناس گفت برای دی یه وقت مطب زنان بگیر فقط همینو گفت ،،، ...

تیارا جان پیامتو دیدم شوکه شدم.نمیدونم چی بگم.امیدوارم خدا خودش دلتو آروم کنه.و دفعه بعد نتیجه بگیری.هیچ وقت امیدتو از دست نده.ولی حتما یه سر برو متخصص خون یا ایمونولوژی.چون یبار منفی شدی حتما همه ایمنی انعقادی ها رو برات مینویسه.من بعد از پانکچرم رفتم متخصص خون رویان خیلی بهش اصرار کردم امافقط انعقادی ها رو برام نوشت گفت اگه یبار منفی شده بودی میتونستم ایمنی ها رو هم برات بنویسم.اگه اونجا بری و منطقی باهاش حرف بزنی حتما برات مینویسه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آره عزیزم خودمم تعجب کردم چون دقیق شیافامو استفاده میکردم ، حتی وقتی ای یو ای انجام دادم و 16 روز بع ...

😢😢😢😢😢 عزیزم نمیتونم اصلا چیزی بگم که تسکینت بده ولی آخه این همه زحمت کشیدی کاش یه آز داده بودی، 

شاید اصلا بتا رشد کم داشته، شاید همون رشد کم به درد بقیه مراحل درمان بخوره، شاید سرم لازم داشته باشی اون وقت واسه تایید آزمایش افت بتا لازمت میشه

ببخشین من برای مشکل خودم می پرسم منم هیسترو نشدم شما تا حالا چند بار انتقال دادی؟ مثبت نشدی کلا؟ س ...

سونو شکمی و واژینال تا دلت بخواد، عکس رنگی 2 بار. یه میکرو منفی یه بارداری طبیعی با سقط

همشون گفتن اوضاع رحمت عالیه. آندومتر منظم و ...

هیسترو شدم تو هیستروم دکتر سپتوم رو برداشت. با اینکه معمولا سایز مشخص میکنن اما سپتوم من رو زد واید سپتوم. و نوشته که حفره رحم کوچک بود. عکسش رو هم تو صفحه 11869 گذاشتم. تا اونجا که دکتر با خودکار رنگ کرده رو سپتوم گرفته بود

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خواهشا راهنمایی کنید من آمپول دور نافم رو گفته بودن با سوزن انسولین بزنم حواسم نبود با سوزن آمپ ...

نه عزیزم مهم نیست میگن با سرنگ انسولین بزنید که دردش کمتره اینطوری خودتون اذیت شدید وگرنه مهم اینه موادش بره تو بدنتون 

سلام به همگی دوستان و زینبی بابا ،،، متاسفانه من روز 12 انتقالم پریود شدم و الان روز 14 انتقال هستم ...

عزیزم حداقل سه ماه زمان بده، بله همسرتون هم باید مجدد همون موقع آزهای ایدز و هپاتیت رو بده

چون ما مشکل اسپرم داشتیم هر بار ویزیت آقایون هم باید میرفتیم

عزیزم ببخشید منظورم ناامید کردن شما نبود اخه داستان زندگی من طولانیه من از اول قرص میخوردم جلوگیری م ...

همسر منم عاشق بچه س و اهل آروم کردن منم نیست.در اوج ناراحتی مجبورم خودمو بیخیال نشون بدم که همسرم ناراحت نشه.میفهمم چی میگی و میفهمم چرا نمیتونی به همسرت چیزی بگی. ولی داری بار روی دوش خودتو سنگین تر میکنی.بهش زودتر بگو.

خدایا شکرت