2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سونو شکمی و واژینال تا دلت بخواد، عکس رنگی 2 بار. یه میکرو منفی یه بارداری طبیعی با سقط همشون گفتن ...

به منم همیشه می گن رحمت عالیه

ضخامت خوبه 

پولیپ فیبروم نداری

به منم گفتن هیسترو بشم اما همش می گفتم چی می خوان پیدا کنن تو هیسترو

ممنون از راهنماییت😘

من پریود های منظمی تو کل زندگیم داشتم و هیچ وقت لکه بینی یا درد پری نداشتم همیشه فولیکول اندازه مناس ...

تیارا جونم صلاح مملکت خویش خسروان دانند. من هم بغیر از درد پریودی شرایطم مثل شماست. و لوله هام هم بسته است که با وجود سپتوم الان دارم فکر میکنم که حتی ممکنه لوله هام هم باز شده باشن. چون سپتومم اینجور که تو عکس پیداست جلوی لوله هارو گرفته بود و خیلی بزرگ بود. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه دقیق بگید الان باید چکار انجام بدم ، کارشناس گفت برای دی یه وقت مطب زنان بگیر فقط همینو گفت ،،، ...

عزیزم خودت سر خود برو دکتر ایمنی و خون نوبت بگیر، اغلب این ناباروری ها با علت نامشخص، مسئول اصلی ایمنی هست و انعقادی

هیسترو هم پیشنهاد بده، چون خیلی دستکاری نمیشی، فقط داخل رحم رو چک می کنن، اگر مشکلی بود برمیدارن نگران نباش

هیچی نمی تونم بگم ....هیچی آدمو آروم نمی کنه درکت می کنم 

ممنونم عزیزم ،، بخدا اگه بدونم مثلاً قراره ده بار این راه برم بعد نتیجه بگیرم میرم و آروم میگیرم ولی آدم نمیدونه که نتیجه چی میشه همش میگن تو عالی ترین شرایط 40 درصده ،، ماها چاره ای نداریم بگن یک درصد هم بازم باید این راهو بریم ،،،، ای خدا

@مریم،_مادر...     عزیزم درچه حالی؟داروهای پانکچرت رو شروع کردی به سلامتی؟

سلام....تو خوبی....بهتر شدی شیطنت های وروجک کمتر شده؟😉

منم تازه یک  روزه ال دی تموم کردم....هنوز پرئود نشدم.....متاسفانه دو هفته کامل درگیر گلو درد بودم و نتونستم اصلا تقویت بشم حتی مکمل ها رو هم نمیتونستم بخورم...فکر کنم اونقدر ضعیف شدم تخمکی تولید نشه...اما بخاطر توکل کامل بخدا و اطمینان از لطف خدا پرئود بشم شروع میکنم.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
به منم همیشه می گن رحمت عالیه ضخامت خوبه  پولیپ فیبروم نداری به منم گفتن هیسترو بشم اما همش ...

قربونت عزیزم. نمیدونم چندبار میکرو کردی یا شرایطت چیه. اما به نظرم با یه متخصص هیسترو بشی بد نیست حالا که خودشون گفتن. فقط برام سواله تو دوبار عکس رنگی چرا هیچکدوم نگفتن حفره رحم کوچیکه. همه جا نوشته ابعاد نرمال!!! ضخامت مناسب دیواره منظم!!!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
تیارا جان پیامتو دیدم شوکه شدم.نمیدونم چی بگم.امیدوارم خدا خودش دلتو آروم کنه.و دفعه بعد نتیجه بگیری ...

ممنونم عزیزم ، یعنی خودم مستقیم برم نوبت بگیرم یا با دکتر زنان مشورت کنم اون ارجاع میده ؟؟؟ این آزمایشات که میگید آزمایش خون هستن ؟؟؟؟؟ هزینه شم میدونید بگید؟؟؟ آزمایش برای خودمه یا همسرم هم باید آزمایش بده ؟؟؟؟ 

میشه دقیق بگید الان باید چکار انجام بدم ، کارشناس گفت برای دی یه وقت مطب زنان بگیر فقط همینو گفت ،،، ...

گلم حتما طب سنتی هم برو، گروه دکتر خیر اندیش تو درمانگاه سجاد خیلی خوبه 

خیلیا مشابه شما طبیعی از طب سنتی نتیجه گرفتن، نمیگم واسه شما هم حتما نتیجه میده ولی قطعا به درمان های شیمیایی باعث میشه بهتر جواب بدي 

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم خداروشکر ، ای جان مرد کوچک 😍😍  اصلا نگران وزنش نباش اگر دکتر شیر خ ...

پری آپتامیل داده براش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
زینب خانم اینکه میگن یه میوه خاصیت ضدانعقادی داره یعنی چه؟ضدانعقاد میخام بدونم چیه

گلم تو میوه ها مثلا زرشک و انار این جوری هستن، یا سیر ولی اون قدری قدرت ندارن که اگر کسی نیاز دارویی داره، دیگه با مصرف این ها درست بشه

مثلا پنج حبه سیر معادل یک قرص آسپرین هست معمولا، یا زنجیبل هم خون رو رقیق میکنه

ضد انعقاد یعنی جلو لخته شدن خون رو میگیره

البته برای لخته شدن خون تو بدن مکانیسم های زیادی هست

قربونت عزیزم. نمیدونم چندبار میکرو کردی یا شرایطت چیه. اما به نظرم با یه متخصص هیسترو بشی بد نیست حا ...

۴ بار انتقال دادم 

دو تای اول منفی

دوتای دوم مثبت با سقط تو ماه اول

خیلی خسته شدم واسه همین مرددم واسه هیسترو

اما می دونم منطقیش اینه که هیسترو بشم

😢😢😢😢😢 عزیزم نمیتونم اصلا چیزی بگم که تسکینت بده ولی آخه این همه زحمت کشیدی کاش یه آز داده بودی، ...

یعنی رویان نتیجه آزمایش منفی رو هم میخوان آخه واسه ای یو ای فقط یه تلفن تماس دادن که بعد از آزمایش اعلام کنیم نتیجه رو من گفتم چیزی نکفتن ولی برای میکرو حتی شماره هم اعلام نکردن که نتیجه رو بهشون اعلام کنیم .. من که مطمئم منفیه خونریزی که من دارم اگه چندماهه هم باردار بودم الان سقط شده بود ولی اگه واقعاً بنظر شما برای ادامه درمان لازمه جوابش باشه برم آز بدم؟؟

ببخشید زینبی بابا تو پست اولم که ریپلاش هم کردید چند تا سوال پرسیدم جوابش برام مهمه میشه بهم بگید ؟؟

آره عزیزم خودمم تعجب کردم چون دقیق شیافامو استفاده میکردم ، حتی وقتی ای یو ای انجام دادم و 16 روز بع ...

عزیزم خیلی ناراحتم مخصوصا از اینکه دنبال فرصت برای گفتنش به همسریتی.....اما واقعا فکر خودت باش فکر سلامتیت

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
زينب جان سلام همسر م رويان آز داد ولي دي اف اي نداره، بعد توي ازمايش اينجا همه چي نرماله به جز مورفو ...

عزیزم dfi باید جدا درخواست بدین، ما هم جداگانه گفتیم و دکتر نوشت 

مورفو 2 درصد اصلا بد نیست و برای میکرو و حتی با احتمال کمتر طبیعی خیلی هم عالیه

واسه اون فیو بعیده مشکلی باشه و نیاز نیست، واسه همسرم 99 درصد چسبندگی داشت Most بود

ولی باز از خانم کریمیان بپرس تو جنین شناسی بپرس نیاز هست یا نه، هر چند اگر بگیرین هم هیچ ضرری نداره