2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
الهی.من گفتم میخوام امیدوار باشم.ان شاالله که خدا بخواد و ماهم نی نی دار بشیم.

شوخی کردم باهات ملیکا جون. من انقد سرخوشم که میگم هنوز اول جوونیمه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ان شاالله که آزمایشت + هست، هنوز دلم نمیاد بگم نشده ولی حتما آزمایش های ایمنی و انعقادی رو ان ...

میشه دقیق بگید الان باید چکار انجام بدم ، کارشناس گفت برای دی یه وقت مطب زنان بگیر فقط همینو گفت ،،،، الان دیگه خودم چکار کنم یا چی به دکترم بگم که برای دفعه دوم شانسم بره بالا ، ؟؟؟؟ واقعاً سردرگمم نمیدونم چه دکترایی رو نوبت بگیرم ، این آزمایشی که گفتید همسرمم باید انجام بده ؟؟؟ باید مطب آقایون هم وقت بگیرم؟؟؟ میشه کلاً هرچی فکر میکنید مفیده هروقت که وقت کردید بگید من تو رویان از دکترم بخوام؟؟؟

شوخی کردم باهات ملیکا جون. من انقد سرخوشم که میگم هنوز اول جوونیمه.

من احساس نمیکنم اول جوونیمه.ولی احساسم نمیکنم که سنم بالا رفته.فقط در مورد بچه دار شدن و اینا بالاخره نگرانم.کی بیاد؟کی بزرگش کنیم.تازه اگر بیاد و ان شاالله سالم باشه.خب همش فکر و خیال میکنم.کاش که این دوره نتیجه بگیرم.شما چیکارا کردی؟

خدایا شکرت  
نه بابا نگران نباش میشی فقط وقتش نرسیده منم اولش که منفی شدم همین فکرو میکردم ولی بعدش دوباره گفتم ...

من همش دارم از خدا میخوام ،، من که ول کن نیستم و صدبار هم شده میرم پانکچر و انتقال فقط نگرانم که همسرم دیگه نیاد و اینکه واقعاً اگه صدبار برم بازم نشه چی ؟؟ نوشداری بعد از مرگ سهراب فایده نداره 

سلام خواهشا راهنمایی کنید من آمپول دور نافم رو گفته بودن با سوزن انسولین بزنم حواسم نبود با سوزن آمپول 2.5 سی سی زدم الان چکار کنم؟!!!! مهمه؟!!  

با بیمارستان تماس میگیرم جواب نمیدن مثل اینکه نیستن

خواهشا اگه کسی اطلاعی داره من رو از نگرانی در بیاره 

آهان پس بگو گلی، آره الان زوده واسه داروهای ضد انعقادی و ایمنی، فقط حسابی آب بخور با دوره مصرف داروه ...

زينب جان سلام همسر م رويان آز داد ولي دي اف اي نداره، بعد توي ازمايش اينجا همه چي نرماله به جز مورفولوژي

مورفولوژي خيييييلييييي افتضاااااحه يعني فقط ٢درصده

بعد اون چسبندگي رو هم زده few،،، حالا واسه زين فيو هم بايد بگيم يادآوري كنيم قبل ميكرو تا مديوم مخصوص بدن بهمون؟ بعدش اينكه اينجا كدوم آيتم از مظر عفونت برررسي ميكنه؟؟؟؟ از كجا بفهمم عفونت داره يا نه؟ 

...
سلام خواهشا راهنمایی کنید من آمپول دور نافم رو گفته بودن با سوزن انسولین بزنم حواسم نبود با سوزن آمپ ...

فک نکنم مشکلی باشه سرنگ بزرگتر دردش بیشتر برا همین میگن با خودکاری زده بشه و گرنه فرقی نمی کنه ....تا جایی که من می دونم 

بچه ها میتونم به جای دمیترون، ب ۶ بخورم؟ 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
من احساس نمیکنم اول جوونیمه.ولی احساسم نمیکنم که سنم بالا رفته.فقط در مورد بچه دار شدن و اینا بالاخر ...

باور کن هرجور بگیری همونجورم میگذره. بچه هم میاد بزرگشم میکنیم. فقط باید به خودمونم برسیم که مثلا بچه رفت مدرسه خجالت نکشه که ماها پیریم( منظورم تزریق و پروتز و اینا نیست. منظورم از لحاظ آرامش اعصاب و مکمل های تجویزی و ایناست). دیدی که بچه ها مقایسه میکنن. منم فعلا هیسترو کردم عزیزم. منتظرم این خونریزی ها تموم شه و برم پیش دکتر ببینم کی برای پانکچر صلاح میدونه

انشالله به زودی مامان یه دوقلوی نازنین و سالم و صالح میشی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم