2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
بچه ها فقط بگم چی شد بتون این واسطه که برای من اهداکننده پیدا کرد فقط ۴ تومن پول دارو برای پانکچر ا ...

چقدر زیاد

من با اینکه یه مقدار تنبلی ام دارم داروهای قبل از پانکچرم 400 اینا شد بعدشم 200، تازه کسی که اهدا کننده هست باید سالم باشه پس خیلی نیاز به دارو نداره اونایی که تنبلی دارن دوز و تعداد داروهاشون زیاده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
میدونم چاره ای نیست بجز توکل به خدا ولی خیلی سخته اخه من بچه ندارم با کلی امیدواری سيكل لانگ شروع کر ...

عزيزم ميدونم چي ميكشي كاملا دركت ميكنم من هم اون موقع كه توي پروسه آي يو آي و آي وي اف بودم بچه نداشتم و سر كار هم ميرفتم ، يادم نميره كه چه قدر از تهران به كرج پول آژانس دادم تا بتونم به سر كارم هم برسم ولي مطمئن باش اين روزها ميگذره و به زودي توي خونتون مثل خونه ما وروجكهات اون قدر شيطوني ميكنن و همه جا رو به هم ميريزن كه يكي ندونه فكر ميكنه هر روز توي خونتون بمب ميتركه . 😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره تارا جان، ۸ تا جنین شد، ۳ تا انتقال دادم، نه عزیزم دفعه دوم‌پانکچر و دفعه سوم‌انتقال

انشاالله که مثبت بشی عزیزم منم بعد از شما😍😍😍منم دوبار پانکچر شدم و انتقال سوممه یه دو هفته دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خانمای گل، امروز شناسنامه جنین رو گرفتیم. خداروشکر 9 تا جنین داشتیم، التماس دعا 🙏، خدایا شکرت، ...

ماشاالله، خیلی هم عالی😍

انشاالله که برات خیر داشته باشن عزیزم❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان اینجا کسی در سال ۹۸ ازمایش انعقادی و ایمنی داده؟ تهران کجا قیمتش مناسبتره و چقدر در اومده اگر مریض دکتر عارفی باشه بگه هم عالی چون برای همه تقریبا یجور مینویسه

(ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) خدایا بخاطر همه معجزات زندگیم سپاسگزارم 👨‍👩‍👧‍👦🙏
سلام خانومی من رفتم سونو هماتوم ۳۵ سی سی دارم لکه بینی هم ادامه داره انوکساپارین و آسپرین هم دکترم گ ...

انشاءالله که خدا خودش کمک کنه و محافظ بچه هایی که خودش بهمون داده باشه لکه بینی منم ادامه داره و ببخشید تو ترشحم خون صورتی هست هماتوم من ساب کوریونیک بود برا شما چی بود و لکه هاتون چه رنگی راستی غربالگری به سلامتی خوب بود و دکتر نگفت این هماتوم کی از بین میره یا نسبت به دفعه قبل کوچک شده ببخشید خیلی سوال کردم این استرس داره دیوانه میکنه

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
سلام دوستان اینجا کسی در سال ۹۸ ازمایش انعقادی و ایمنی داده؟ تهران کجا قیمتش مناسبتره و چقدر در اومد ...

من اردیبهشت آزمایشگاه بهار دادم تمام آنهایی که نوشت فک کنم یک میلیون و پانصد شد

انشاءالله که خدا خودش کمک کنه و محافظ بچه هایی که خودش بهمون داده باشه لکه بینی منم ادامه داره و ببخ ...

خواهش میکنم درکتون میکنم منم خیلی استرس دارم و نگران به قول شما خدا خودش حافظشون باشه. نه چیزی در مورد جذب شدنش نگفت فعلا لکه بینی قهوه ای مایل به قرمزی دارم دکتر خیلی تاکید کرد استراحت کن. بله سونو خوب بود شکر خدا. جواب آزمایشم دو روز دیگه آماده میشه

خواهش میکنم درکتون میکنم منم خیلی استرس دارم و نگران به قول شما خدا خودش حافظشون باشه. نه چیزی در مو ...

انشااله که اونم خوبه باید برای هم دعا کنیم این مشکل هم به سلامتی رفع سه دعا برای دیگران زودتر اجابت میشه

انشاءالله که خدا خودش کمک کنه و محافظ بچه هایی که خودش بهمون داده باشه لکه بینی منم ادامه داره و ببخ ...

واسه منم ساب کو یونیک هست والله چون من سونو قبلی شهر خودمون رفته بودم ۱۲ میلی زده بود اینجا گفتن ۳۵ سی سی پرسیدم یعنی زیاد شده گفت معیار اونا با ما فرق داره

انشااله که اونم خوبه باید برای هم دعا کنیم این مشکل هم به سلامتی رفع سه دعا برای دیگران زودتر اجابت ...

چشم حتما هر روز هر لحظه اول برای دیگران بعد برای خودم دست به دعا هستم