2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045847 بازدید | 684485 پست
سلام عزیزم شما علایم هماتومت چجوری بود لکه بینی هم داشتی چقدر طول کشید برای من لکه بینی هام کمه و قر ...

سلام خانومی من رفتم سونو هماتوم ۳۵ سی سی دارم لکه بینی هم ادامه داره انوکساپارین و آسپرین هم دکترم گفت فعلا قطع باشه و خدای نکرده زبونم لال احتمال سقط ۱۵ تا ۲۰ درصد هست 

مطب دکتر میرم کارامو بیمارستان ابان انجام داد پانکچر و انتقال

به نظرم مراکز ناباروری بری برای درمان  بهتره،  اونجا خودشون تخمکهای اهدایی از افراد جوان  میگیرند

من ابن سینا میرم خیلی خانم جوان میان که تخمک اهدایی میدن ، چندین مورد هم دیدم که خانم های ۲۳ _ ۲۵ سال که تخمکهای  خیلی زیادی بعد پانکچر داشتن و همونجا برای اهدا دادن  

سن اهدا کننده خیلی مهمه که کم باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها فقط بگم چی شد بتون این واسطه که برای من اهداکننده پیدا کرد فقط ۴ تومن پول دارو برای پانکچر ا ...

عزيزم كيس با كيس فرق ميكنه من خودم پارسال هزينه داروهام 3.500 شد (پيورگان با دوز بالا داشتم) براي پانكچر فقط البته بيمه ما اينجوريه كه خودمون ازاد پرداخت ميكنيم بعد ميبريم هزينه رو ميدند بهمون 

البته كه اين حق شماست واسه هر هزينه اي ازشون فاكتور بخايد

دكترتون كيه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
به نظرم مراکز ناباروری بری برای درمان  بهتره،  اونجا خودشون تخمکهای اهدایی از افراد جوان & ...

دیگه کاریه که شده🤕این خانومه هم خوب بود البته ۲۵ سالش بود ۱۶ تا تخمک داد ۱۱ تاش جنین شد قشنگم بود چهره ش

دیگه کاریه که شده🤕این خانومه هم خوب بود البته ۲۵ سالش بود ۱۶ تا تخمک داد ۱۱ تاش جنین شد قشنگم بود چ ...

عزیزم  چه بانمک گفتی  قشنگ هم بود  ☺☺

خب خدا رو شکر که جنین داری توکل به خدا ان شاءالله سری بعد مامان هستی عزیزم 😘😘😘

دور از جونت مشکلی داشتی بهت پرولوتون دادن؟

گلم شما جفتت رفت بالا استراحتت چطوري بود تا چه حد ؟ پله هم بالا پايين ميكردي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم كيس با كيس فرق ميكنه من خودم پارسال هزينه داروهام 3.500 شد (پيورگان با دوز بالا داشتم) براي پا ...

البته بیمه ما بیمه خاصی نیست ها 

تکمیلی و اینا منظورمه

همینجوری بیمه ایرانیانه

دکترافسانه فداییان

خودم میگم شاید کلا این بیمه پولشو نمیداده ولی برای داروهای بعد انتقال از ۵۰۰ تومن دویستشو داد

واقعا نمیدونم از بس اونموقع تو استرس بودم که تخمک بده و جنین تشکیل شه به این چیزاش فکر نمیکردم

سلام خانوما من ی هفتس عقب انداختم همیشه پری منظمه و کیست و ن تنبلی دارم تو اقدامم بی بی چکم منفیه امکان داره ازمایش مثبت شده و باردار باشم؟

کسی اینجوری بوده؟

خدایا شکرت بابت همونی که خودت میدونی🥰
گلم شما جفتت رفت بالا استراحتت چطوري بود تا چه حد ؟ پله هم بالا پايين ميكردي ؟

من همش رو تختم بودم چون ی هماتوم ۹۰سی سی هم داشتم فقط برای دستشویی بلند میشدم اونم در حد دو سه قدم راه بود حتی نمازمم رو تخت میخوندم به هیچ عنوان نباید از پله بالا پایین بری من که جفتم دقیقا رو دهانه رحمم بود ی ماه سختی کشیدم ولی خب خدا رو شکر رفت بالا

خدا جونم شکرت...