2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045866 بازدید | 684487 پست
زينب جون من ميتونم خورشت كرفس بخورم 😋 آخه بعضيا ميگن ضرر داره 

من خودم چون دوست ندارم نخوردم 😂😂😂😂 بالاخره یه چیزی پیدا شد دوست نداشته باشم

بخور گلی ولی زیاده روی نکن، مثلا نشه هر هفته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینبی جون  ❤ ممنون از این همه محبتت باعث آرامش مایی 💕💕💕  میشه آدرس دکتر طب سنتی که ...

عزیزم من پیش دکتر صرافان میرفتم از شاگردهای دکتر خیر اندیش ولی خیلی از نظراتش رو تعدیل میکردم و همه رو انجام نمی‌دادم 

ولی جدیدا آدرس مرکز جدید دکتر خیر اندیش رو پیدا کردیم، فعلا دستم نرسیده ولی اونجا بتونی بری خیلی عالی میشه

دکتر صرافان بیشتر لاین اعصاب و روان تو طب سنتی هست تا ناباروری، اون موقع فقط به ایشون دسترسی داشتم و رفتم، یه ذره پولکیه

عزیزم من پیش دکتر صرافان میرفتم از شاگردهای دکتر خیر اندیش ولی خیلی از نظراتش رو تعدیل میکردم و همه ...

ممنون از محبتت 💕💕پس  ان شاءالله هر موقع آدرسش رو پیدا کردی  ممنون میشم برام بفرستی عزیزم😘😘 

ببین عزیز الان دوستمون تو همین تاپیک داره میره پیش چند تا دکتر خوب و حاذق همراه تمامی آزمایشاتش  ...

ممنونم عزیزم بابت وقتی ک برام گذاشتی 

کاملا حرفات درسته و حق داری و چشم حتما عمل میکنم بهش 

ولی حقیقتش به دکترم خیلی اعتماد دارم و با توکل برخدا پیش همین دکتر درمان ادامه میدم😞

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
درسته  همسرمم هم همینو گفت  ولی واقعا فعلا هیچ جون و توانی برام نمونه که برم برای بار دو ...

عزیزم فعلا شما به چیز دیگه ایی فکر نکن

خدا همسرت رو نگه داره برات، قدرشو بدون 

یه مدت بذار بگذره آروم بشی و حالت بهتر بشه بعد ادامه اگر صلاح دیدی

شاید هم خدا این وسط با بارداری طبیعی سورپرایز کرد 

در هر صورت تمام ما رو شریک غم و خودت بدون و هر وقت دوست داشتی درد دل کن 

يه بار ديگه هم يه روزه رفتيم سفر و كلي عكس انداختيم بعد برگشتيم خونمون و الكي گفتيم سفرمون ١٠ روزست ...

عزیزممم 

چ نقشه خووبی 😣😁😁

فقط برای ما عملی نیست 

اخه ورودی خونمون با خونه پدرشوهرم یکی هست خلاصه همون دقیقه اول میفهمن 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
هیسترو چند سال پیش انجام  دادم مشکلی نبود   آندومتریوز  نمیدونم  چی هست بزار سرچ ...

عزیزم یعنی رشد بافت آندومتر رحم جایی غیر از داخل رحم 

گاهی باعث ناباروری میشه، و با معاینه قابل تشخیص هست اغلب و بعد سونوگرافی های مخصوص

البته همیشه هم درمان نیاز نداره، مثلا خودم آندو گرید 3 داشتم ولی نیاز به جراحی نبود و بدون جراحی انتقال دادم 

نه ولی از امروز خوردم راستی زینب جان من الان فقط لک بینی  دارم اونم کم ولی گاهی کمرم پهلو هام پ ...

دلیلش همون تغییرات رحم به دلیل بارداری هست

پس اگر تبدیل به لک شده دیگه کم کم از رختخواب بیا بیرون 

منم لک شده بود دکترم شدیدا توصیه کرد استراحت مطلق نباشم 

ممنون  عزیزم  مرسی  که روحیه میدی آزمایش انعقادی دادم  هیچ مشکلی  نداشت &nb ...

عزیزم ایمنی هم آزمایش بده 

تشخیص اولیه اندو با سونو و معاینه هست و تومور مارکر ها

ولی اصلش با لاپاراسکوپی هست که به دلیل تهاجمی بودن فقط برای درمان اندو الان انجام میشه، نه اینکه یه آدم رو شک کنن و بعد بیهوش کنن و لاپرا تا، تازه ببینن اندو داره یا نه

خیلی شرایط سختیه انشاا...خدا به همه ب راحتی بچه بده که انقد جزرو استرس نکشن من بد شیاق همش ترشخات زر ...

ترشحات، سقط، استغفرالله 

دیگه از این حرفا نزن گلی، برو از نی نی عذر خواهی، منتظر خبرهای خوبت هستیم😍😍😍😍

ممنون از توجهت عزیزم متاسفانه گفتن جنین ها نرمال نیستن از نظر کوروموزومی  کلا کنسل شد  ...

عزیزم فدای سرت، حتما مصلحت نبوده 

ولی شک نکن خدا جای دیگه اینو بهت نداده، جبران میکنه 

ان شاالله همیشه تنتون سالم باشه و درکنار هم خوش باشین

سلام عزیزم . برام سونو شکمی .بارداری .کلیه و جاری ادرار نوشت رفتم انجام دادم .اومدم دکتره رفته بود ر ...

سلام عزیزم خوشحالم حال نی نی خوب بوده

آره واقعا گرونه نیکان ولی خوب چون بارداری و درد داشتی میترسیدم بگم آرش بری

حالا شاید هم کارشون بهتر باشه طفلکی ها ولی خب ترس هم هست از اینکه رزیدنت هستن