2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
عزیزم هیسترو هم شدی؟ کاش در مورد هیسترو هم بپرسی از لحاظ آندومتریوز بررسی شدی؟ 

هیسترو چند سال پیش انجام  دادم مشکلی نبود   آندومتریوز  نمیدونم  چی هست بزار سرچ  بزنم  ببینم ‌ممنون  از راهنماییت 😘 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی رو ببخشم دقیقا"؟  از ته دلم میخوام خدا به هممون کمک کنه اول به شما دوستای خوبم بعد به من&nb ...

اینکه ناراحتتون کردم

انشاءالله 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
فعلا که مجبوری کم تحرک باشی، چاره ایی نیست، ولی ان شاء الله ختم به خیر میشه گلم راستی صبح ناشتا آب ...

نه ولی از امروز خوردم راستی زینب جان من الان فقط لک بینی  دارم اونم کم ولی گاهی کمرم پهلو هام پاهام خفیف درد میکنه اینا دلیلش چیه میترسم ؟

خدایا...شکرت😍
سلام عزیزم خطای آزمایشگاه بوده، خارج رحمی خیلی علائم داره و تو هفته 6 درد کتف و درد شدید لگنی میده

متشکرم عزیزم از راهنماییتون 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم قربون دلت و اشک های پاکت حق داری عزیزم، هر چی بگی حق داری فقط دفعه دیگه بدون انجام آزمایش ها ...

ممنون  عزیزم  مرسی  که روحیه میدی آزمایش انعقادی دادم  هیچ مشکلی  نداشت  و اینک  چه طوری  تشخیص میدن  که  آندومتریوز  داری !؟  با سنو؟

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
من فردا انتقال دارم، روز دوم پريودي خراش دادم و ديروز پي ار پي كردم، به دكترم گفتم هر روشي كه وجود د ...

سلام عزیزم 

ببخشید خراش تو مطب انجام دادین؟ درد داشت؟ چقدر طول کشید؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم ان شاالله قلبشم میبینی منم مثل شما بودم با گریه رو تخت سونو رفتم، خصوصا که اون موقع همین جا ا ...

خیلی شرایط سختیه انشاا...خدا به همه ب راحتی بچه بده که انقد جزرو استرس نکشن من بد شیاق همش ترشخات زرد کم رنگ دارم کدام فک میکنم ترشحات سقطه .دیگه از پشت شیاق میذارم خیلی اذیتم.....تا ضدای قلبشو نشنوم ارومو قرارندارم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
زينب جون من ميتونم خورشت كرفس بخورم 😋 آخه بعضيا ميگن ضرر داره 

تو نت بزن اگه ضرر داشته باشه میگه ضررش چیه؟ ولی من همه چیز میخورم😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستام🌺🌺🌺 بچه ها یه سوال خیلی خیلی مهم دارم از اونایی که خراش اندومتر انجام دادن....خراش اند ...

طرازی بمن گف بین دو تا پنجم پریت زنگ بزن وقت بگیر ک بهت بگم کی بیای خراش 

و ماه بعدشم انتقال

سلام من هفته 17 بارداریی فردا تمام میکنه انشالا میرم داخل هفته 18 ولی هنوز احساس نکردم تکون بخوره فقط احساس میکنم سمت راست بعضی مواقع سمت چپ نبض شدید میزنه که واضح احساسش میکنم همین