2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
عزیزم تا با آزمایش بررسی نشه، نمیتونه دکتر نظر بده هورمون مردانه بالا رفته  منم فکر میکرم اوضا ...

ببخشیددوستم ازمایش که قبل ای وی اف میدیم شامل این هورمونهاهم میشه.چون من قبل ای وی اف کامل چکاپ شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهان، محیا جان pcoدرمان قطعی نداره ولی به یک سری افراد اگر اضافه وزن دارن میگن وزن کم کن یا گاهی طر ...

زينب اهدايي ميتونه عوارضي داشته باشه؟ خطرناكه واسه خود ادم؟ يعني چون تخمك از خود شخص نيس ممكنه بدن قبولش نكنه يا مقاومت پيدا كنه ب جنين خود آدمم ديگه جواب نده؟؟ يا ربطي مداره؟ اصلا ايا اونايي ك رحم اجاره ميدن ايا بعدش ميتونن خودشون باردار بشن؟؟ من قاطي كردم حسابي

@تارا_777    

...
این بهانه رو برای زمان ای یو ای اوردم  برای دوهفته ای وی اف ک استراحت کردم شبکاری علی بهانه کر ...

يه بار ديگه هم يه روزه رفتيم سفر و كلي عكس انداختيم بعد برگشتيم خونمون و الكي گفتيم سفرمون ١٠ روزست و كل اين ده روز براشون عكس فرستاديم ولي مونديم تو خونه🙈 حيف كه هر دو بار منفي شد

عزیزم بله با مجموع آزمایش و سونو همه چی مشخص میشه مثلا منم ذخیره بالا و چند تا موی زائد داشتم ولی پ ...

زینبی جون شما که این مراحل رو انجام دادی برای انتقال جنین  دکترت کدوم روشهای تکمیلی که تارا جون گفتند رو استفاده کرد؟

بهتری عزیزم؟  فکر کنم انتقال منم حدودا با شما بیفته

بد نیستم پست سرم خیلی درد می کنه حالم یجوری خوب نیست

ااا بسلامتی میوفته تو دی فک کنم یا بهمن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسي پس برا منم بفرست بدم اخه اگه با آزمايش هورموني معلوم بشه كه ادم هورمون مردانه داره خب كه چي او ...

لیست آزمایش های کامل قبل از بارداری, به نظرم عالیه تمامش انجام بشه حتی همون قسمت چک آپ 

CBC.diff

Esr

Fbs

Bun

Uric acid

Cholesterol

Triglyceride

Hdl

Ldl

Ldl/hdl

VLDL

Alp

Hbs ag

Anti hiv

Anti hcv

Rubella ab.igm

Rubella ab.igg

Prp

Cmv ab. Igm, igg

T4

T3

Tsh

Fsh

Lh

Prolactin

Estradiol

Progestrone

DHEA_SO4

Androstenedione

Free testosteron

25oh_vitsmin d

آزمایش آنالیز و کشت ادرار

اینا رو نيلو هم میشه انجام داد، میشه تو مراکز ناباروری هم انجام داد ولی یه آیتم دیگه هست AMH اون رو دیگه فقط و فقط تو مراکز ناباروری باید انجام داد نه هیچ جای دیگه

گل گفتی خانوم.من یکبارگفتم باردارم بچه ام هم پسره کل فامیل بامن قهرکردن هنوزم باخشم بهم نگاه میکنن.ب ...

من هنوز یه عده از فامیلای همسرم نمیدونن 😁😁😁😁

مادر شوهرم اینا هم بعد از بتای دوم گفتم