2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045889 بازدید | 684488 پست
ایشالا  مامان  قشنگم 😊 امیدوارم  همینی که بشه مرسی  که روحیه  میدی  & ...

روژان جون انشاله ک خدا حداقل بخاطر دل شکسته مادرت جواب دعاهاشو خیلی زود ب بهترین شکل میده 

الهی آمین 

مثل من دیگه ...شما مشکلت همون انتی پی تی او بود؟

نه من مشکل آنتی تی پی او نداشتم و ندارم 

سی دی هام نرمال  تیروئید هم نرمال 

فقط غلطت خون دارم 

ولی برای اولین انتقال فرش در سومین میکرو من از دکتر خواستم هر کار هر دارو و هر راهی ک حتی یک درصد شانس گرفتن جنین رو بالا میبره انجام بده 

اینم بگم تو دوتای میکروی قبلی و انتقال هاشون من اصلا سرم نداشتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینب جون دل درد شدید دارم .الانم سمت سوهانکم بنظرت کدوم دکتر و کجا برم  @زینبی_بابا &nb ...

بیمارستان نیکان بهتون نزدیکه فکر میکنم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام خواهرا، امروز انتقال دادم بالاخره 🥰🥰🥰 زینب مهربونم بالاخره انجامش دادم یه خانمی اومد یه میل ...

سلام مونا جون ایشالا که همه چی به خوبی پیش بره منم امروز انتقال داشتم ...شمام بعد عمل خونریزی مختصر داشتی؟

من و همسرم هیچ مشکلی بجز تنبلی تخمدان نداریم، دفعه سوم که منفی شدم جنین شناس بهم گفت اگر دکترت صلاح ...

ممنون  عزیزم ‌ مرسی  از جوابت  منم  همین کار  میکنم  😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
ممنون  عزیزم ‌ مرسی  از جوابت  منم  همین کار  میکنم  😘

خواهش میکنم. انشاالله اینبار نتیجه میگیرین و دلتون شاد میشه.

پی‌ار‌پی رو امتحان کنین. من انتقال چهارمم با پی‌ار‌پی مثبت شد.

خوشبحالت عزیزم من دکترم پی آر پی رو قبول نداره میگه از نظر علمی ثابت شده نیست گفت یه طرح تحقیقاتیه

چون منم دوبار منفی شدم گفتم این سری انجام بدم که قبول نکرد گفت خراش بدم که اونم چون بار اول خراش دادم خیلی اذیت شدم اینو من قبول نکردم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خوشبحالت عزیزم من دکترم پی آر پی رو قبول نداره میگه از نظر علمی ثابت شده نیست گفت یه طرح تحقیقاتیه ...

دکتر من برعکسه! خراش رو قبول نداره! پی‌ار‌پی رو هم گفت خیلی ثابت نشده که چقدر واقعاً اثر مثبت داره ولی حالا که خودت میخوای انجام میدم برات...

روژان جون انشاله ک خدا حداقل بخاطر دل شکسته مادرت جواب دعاهاشو خیلی زود ب بهترین شکل میده  اله ...

مرسی  عزیز دلم  ایشالا   خدا  دوستای  نازنین  نی نی  سایت  زود  مادر کنه  توکل به خدا   ممنون  از دعا  قشنگت 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
دکتر من برعکسه! خراش رو قبول نداره! پی‌ار‌پی رو هم گفت خیلی ثابت نشده که چقدر واقعاً اثر مثبت داره و ...

به نظر منم خراش کار بیخودیه فقط رحم دستکاری میشه من که دیگه عمرا انجام نمیدم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خوشبحالت عزیزم من دکترم پی آر پی رو قبول نداره میگه از نظر علمی ثابت شده نیست گفت یه طرح تحقیقاتیه ...

عزیزم مگه بیهوش نمیکنن تو بیمارستان

من سری قبل داشتم و مشکلی باهاش نداشتم 

خانما روز چندم بعد از انتقال جنین مثبت رفتید سونو؟؟؟من فردا ۳۶روزه باید برم سونو بنظرتون قلبش مشخصه؟؟؟

تیتر بتا روز سیزده۷۰۲

۴۸ساعت بد۱۶۱۳

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸