2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
بگو برات ماکزیمم دوز دارو رو درنظر بگیره

عزیزم من سی دی مارکر ها و این ازمایش hal رو تا حالا ندادم ازاد میتونم برم بدم؟هزینش چقدره؟دو تا سقط داشتم بدون قلب اسپرم فوق العاده ضعیف بوده همه دکترا گفتن احتمالا از اسپرمه بقیه ازمایش ها رو دادم همه اوکی بودن حتی مشکل انعقادی ام نداشتم که دکتر تعجب کرد

واقعاااا عدد hlaشما ۴۱هست؟؟؟؟؟؟؟!!!!.تو رنج عادی باید زیر ۱۵باشه.اگه واقعا اینقدره شما حتماااا باید ...

حالا نمیدونم سی دی هارو بدم یا نه یه بارم ایمنولوژی اینا رفتم گفت سی دی مارکر ها ااصا اونقدر ربط ندارن اینا یکی ممکنه همه چی اوکی باشه براش سقط شه اون وقت دفه بعد سرم بدیم نظرت راجب من چیه به نظرت برا انتقال بزنم یا یه بار امتحان کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اي يا يا هاشون منو كشته هر كدومم يك نظري دارند كه نر اون يكي رو نقض ميكنه  من امروز شرح حال كا ...

تارا جان چه عالی....پس مطمئن باش بار بعدیییی مثبتتته😍😍😍😍😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من رویان  میرم  و مطب  دکتر  تهرانی نژاد  تو  ولیعصر از عکس  رنگی ...

پی‌ار‌پی رو امتحان کنین. من انتقال چهارمم با پی‌ار‌پی مثبت شد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
روژان جون حالت رو درک میکنم امیدوارم هنوز این اشکات داره میاد،معجزه خدا شامل حالت بشه و طبیعی مامان ...

ایشالا  مامان  قشنگم 😊 امیدوارم  همینی که بشه مرسی  که روحیه  میدی   

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

مرسی  مامان قشنگم  حتما  همین کارو  میکنم  به امید  خدا  واسم دعا  کن  عزیز  دلم  😘

اي يا يا هاشون منو كشته هر كدومم يك نظري دارند كه نر اون يكي رو نقض ميكنه  من امروز شرح حال كا ...

دقیقا وقتی دیگه هیچ مشکلی پیدا نمیکنن پیشنهاد رحم آجاره ای ميدن 

منم ب دلیل بارداری خیلی خیلی سختی ک داشتم خودم ب طرازی پیشنهادش رو داد. گفت گ خیلی سخته پیدا کردنش و اطمینان از همه چیزش 

گفت توکل بخدا با خودت شروع میکنیم ببینیم چی میشه 

راستی  عزیزم علت  خاصی  داشت  پی ار پی  کردی  یا  نظر  دکتر  بود و یکم  توضیح  میدی  واسم  و چند تا  جنین  انتقال  دادی

موعد پریود تون نشده? من سه بار iui کرده بودم که هر ۳ بار اصلا نیازی به آزمایش بتا نشد تو وقت خودم پر ...

منم همینطور اما واقعا حس سنگینی و غمناکی بود روزی که پریود میشدم به موقع😪بعد از ای یو آی ها

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
یه دونه منظورتون یه دوره یعنی ۴تا سرمه؟یعنی چند تا سرم؟

نه یدونه.کلا سه عدد برام نوشته

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
بسلامتی مونا جووون انشاالله که دوقلو دار شی عزیزم ساعت چند انتقال دادی؟دکتر نصر بموقع اومد؟مثانتو خ ...

عزیز دلم ممنونم ، والا ساعتو دقیق نفهمیدم ولی دکتر ۷:۳۰ اومد یه کم دیر اومده بود پرستارا گفتن همیشه ۷ میاد من دیگه مثانم داشت میترکید ☺️☺️دهانه رحمم کجه موقع عکس رنگی هم سخت پیدا شد دیروز هم یه کم طول کشید ولی در مجموع فک میکنم ۱۰ دقیقه شد ، درد نداشت کلافه شدم راستش از خجالت مردم و این کلافم کرد واسه عکس رنگی هم خاطره بدی برام شده بود دیروز بهم یاداوری شد یه کم بیتاب شدم ، ولی انتقال که داد پرستار گفت ببین مثانه پر انتقال عالی و سریع 😊😊در نهایت عزیزم بی استرس برو و نگران نباش خیلی طول بکشه ۱۰ دقیقس و کاملا قابل تحمل 😘😘

دو روز متفاوت  یبار قبل انتقال  یبار بعد از مثبت شدن

مثل من دیگه ...شما مشکلت همون انتی پی تی او بود؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
راستی  عزیزم علت  خاصی  داشت  پی ار پی  کردی  یا  نظر  دکتر ...

من و همسرم هیچ مشکلی بجز تنبلی تخمدان نداریم، دفعه سوم که منفی شدم جنین شناس بهم گفت اگر دکترت صلاح میدونه این بار پی‌ار‌پی کنه برات. با دکترم که صحبت کردم گفت باشه انجام میدیم. ۳ تا جنین بلاست انتقال داده بودم که ۲ تاش هچینگ هم روشون انجام شده بود. کیفیتهاشون هم a و b بود.

راستی انتقالهای قبلیم هم جنینها بلاست بودن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...