2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045915 بازدید | 684488 پست
زینبی جون شما پیش کی رفتی دکتر پرینال شما اسمش چی بود؟ همسرم بخاطر ریسک سقط آمینو نمیزاره انجام بدم ...

عزیزم پیش دکتر مشفقی میرم هنوزم گاهی دکترم منو پیشش میفرسته

سلفری فقط سه تا سندرم تری زومی 21(داون)،تریزومی 13، و تریزومی 18 رو بررسی میکنه و جنسیت جنین رو گزارش میده

ولی آمنیو طیف خیلی گسترده تری رو مورد بررسی قرار میده نه فقط اون سه تا

اما عزیزم در هر صورت شما صحبت های دکتر رو اولویت بذار نه من

حتی شده پیش یکی دو تا دیگه هم برو بعد تصمیم بگیر

تعریف دکتر فرزانه رو هم خیلی شنیدم برای این جور موارد، جون خیلی از بچه ها رو با تشخیص و راهنمایی درست نجات داده، از جمله پسر نگین و دختر روشانیلو

ببین به این طفلی ها نمیدونم یادت میاد یا نه، خیلی حرف های ترسناکی زده بودن ولی دکتر فرزانه نذاشت بچه هاشون رو از دست بدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه فرق ندارن همونه نام هاي تجاريشون فرق ميكنه ايني ك دوستمون روزي يكي زده دوز كم و روزانه ...

محیا جان واریو پپتیل گفته ها نه دکا پپتیل!!!! 

دکاپپتیل همون دیفرلین هست و نام تجاريشون فرق داره ولی واریوپپتیل مثل اونا نیستا، اسم دیگه اش هم تریپتولین هست

سلام عزیزم به سلامتی و دلخوشی  عزیزم اگر طبع سرد نداری و مستعد یبوست نیستی گاهی نشاسته بخور ...

وااای زینب جون من امشب کلی جگر و خوش گوشت و خوئک خوردم😢😢😢😢چی میشه 

سلام زینب جون من که چهارشنبه پانچر شدم شنبه هم انتقال دارم ولی لکه بینی دارم الانم دیدم دارم لکه ...

سلام عزیزم بعیده مشکلی باشه، این لک احتمال 99 درصد به خاطر زخم واژن هست بر اثر پانکچر

که روز انتقال شستشو میدن و درست میشه، خیلی بعیده به خاطر دیواره رحم باشه 

حالا باز احتیاط بپرس ولی چیزی نیست 

@زینبی_بابا     عزیزم من شنبه میرم آنومالی. البته یک کم دیر کردم. چون دو شنبه نوبت داش ...

عزیزم به سلامتی 

به نظرم همون آنومالی برو فعلا، ان شاء الله مشکلی هم نیست 

دیگه اکو رو چون دیر شده، بهتره هفته 24 بری، الان خیلی سودی نداره

منم باید اکو دوم برم همین روزا

سلام زینب جون ،خوبی عزیز؟ برات پیام گذاشتم ،فکر کنم ندیدی جواب ندادی.هر وقت فرصت داشتی ممنون میشم ج ...

سلام عزیزم چشم حتما ببینم جواب میدم

گلم جمعه ها به خاطر همسرم خیلی نمیتونم بیام سر بزنم وگرنه هر وقت ببینم جواب میدم