2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
بله

اگه بازم جنین داری مهم نیست دفعه بعد مواردی که بچه ها میگن رعایت کن بهرحال هربار شانس مثبت شده 40 درصده

اهداکننده چند تا تخمک داد؟  چند تا جنین تشکیل شد؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیالت راحت محیط رحم استریل و غیر قابل دسترس هست اون حس خنکی شکم به خاطر نوع عصب های ناحیه شکم ...

مرسی از اطلاعات خوبت عزیزم❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آرامش جوون دکتر اکو بهم نشون داد ی لکه خیلی کوچیک روی قلب دیده میشه

زی زی جان مطمین باش همه چیز عالی و در سلامت کامل دیدی دیگه تو تاپیک خودمون چه مشکلاتی میگفتن هست و بعدش الحمدلله نبود فکرت و الکی درگیر نکن انشاللله توکل به خدا همه چیز اکی و از بارداریت لذت ببر😗😗😗🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
۱۶ تا تخمک داد ۱۱ تا جنین تشکیل شد ۷تاش مونده دوبار دیگه فرصت دارم

سامانتا برام خيلي مهم بود مثبت بشي، انشالله اين دفعه خوش خبر خواهي بود، ميشه كمي اطلاعات درباره اهدا بدي؟ از كجا پيدا ميشه؟ داروهاشو كي نظارت ميكنه درست بزنه؟ چه جوري ميشه ب سلامتش مطمين شد؟

...
عزیزم کمپرس گرم بذار، خیلی سراغ مسکن نرو چون فعلا یه مدت درگیری باهاش نور تو خونه هم امتحانی کم کن ...

راستی زینب جان من از کی میتونم برم استخر؟ 

برام دعا کنید کمردردم خوب بشه . 😔 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
زی زی جان مطمین باش همه چیز عالی و در سلامت کامل دیدی دیگه تو تاپیک خودمون چه مشکلاتی میگفتن هست و ب ...

ممنون عزیزم خوشحالم که دوستای خوبی مثل شما دارم التماس دعا 😘😘

خدا جونم شکرت...
دکتر افسانه فداییان میرم مطبش عملاشو بیمارستان آبان انجام میده  وقتی هم که اهداکننده م پانکچر ...

خب دکتر بمنم داده قبل انتقال 

بستگی ب شرایط هر کسی داره 

منم ضخامت رحم کم شده 

البته گف دارو میدم 

سامانتا برام خيلي مهم بود مثبت بشي، انشالله اين دفعه خوش خبر خواهي بود، ميشه كمي اطلاعات درباره اهدا ...

برای خودمم خیلی مهم بود😔

من دوسال پیش مرکز ناباروری اصفهان رفتم تو نوبت که اهداکننده بم بدن هنوز که هنوزه خبری نشده خودشونم گفتن به امید نباش از بس زیاد تو نوبتن

بعد تو پیجای اینستا گشتم یکیو پیدا کردم عکس و مشخصات میفرستاد تا یکیو انتخاب کردیم اما متاسفانه اینجا مورد پیدا نشد و تصمیم گرفتیم بریم تهران که اشتباه بزرگی بود.همون واسطه دکتر فداییانو معرفی کرد که خیلی همه تعریفشو میکردن اما اینجا اصلا ندیدم کسی بیمارش باشه

برای سلامتیش کلی ازمایش داد حتی اعتیاد یعنی دکتر براش نوشت

داروهاشم همون واسطه میزد براش و کلا هم میگن اگه نزنه تو سونو مشخص میشه 

سلام صدف جان خوبی؟ خیلی تو فکرت بودم  عزیزم اگر همه چی اوکی باشه طبیعی اگر مثلا بچه بریچ باشه ...

خداروشکر،خودت چطوری؟مرسی عزیزم،اما من نمیخوام طبیعی باشه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
خب دکتر بمنم داده قبل انتقال  بستگی ب شرایط هر کسی داره  منم ضخامت رحم کم شده  الب ...

اخه این یه برگه پرینت به همه میده که اسکرینشو گذاشتم😐خدایی نمیدونم به همه میده یا نه ولی وقتی امادس احتمالا یه چیز روتینه