2777
2789

هرچیزی سریع بود 

بدون کورتون داره و هورمونیه 

و مشکل سازه 

برای سلامتیت و کبد و ... رو از کار میندازه 

برو پیش متخصص تغذیه

بعد باشگاه ثبت نام کن 

وزن میگیری

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️من بدبخت یک پیتزا میخورم بدون اغراق دو کیلو اضاف میکنم

حالا من کلی غذا میخورم درماه شاید ٢٠٠گرم اضافه کنم اخه ‌چرااااا؟

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
حالا من کلی غذا میخورم درماه شاید ٢٠٠گرم اضافه کنم اخه ‌چرااااا؟

کالریتو میشماری؟ بنظر خودت شاید زیاد بخوری ولی وقتی کالریتو حساب کنی معلوم میشه چقد میخوری..بگو چند کیلو وزنو قدته و میانگین چند کالری میخوری ک بهت بگم

کاش منم اینجور بودممن ب سختی وزن میگیرم

اصلا خوب نیست چرا دوست داری چاق بشی من از بچگی رژیم و ورزش داشتم فکر کن دبستانی بودم باید قاشق هامو میشمردم همیشه ارزوی لاغری دارم خیلی بده همش با عذاب غذا میخورم

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
کالری شماری کن ۵۰۰ الی ۱۰۰۰ کالری بیشتر از نیاز بدنت بزن رفته رفته اوکی میشی در کنار ورزش

خب چیا بخورم ک کالری بالا داشته باشه

وگرنه عمری کالری شماری میکنم

ب سختی اندازه متابولیسمم میشه

اصلا خوب نیست چرا دوست داری چاق بشی من از بچگی رژیم و ورزش داشتم فکر کن دبستانی بودم باید قاشق هامو ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️مشکل شما ارزوی ماس

من تپل بودنو خیلی دوس دارم

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️مشکل شما ارزوی ماسمن تپل بودنو خیلی دوس دارم

ادما به هیچی راضی نیستن حالا من دوست دارم از لاغری استخونام بزنه بیرون🤣🤣بس که رژیم گرفتم دلم میخواد یک گرم چربی تو بدنم نباشه وسواس فکری گرفتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..