2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست

دوست جونیام از همتون التماس دعا دارم منم فردا روز یازدهم آی یو آی هستم ولی صبح می خوام برم تیتربتا بدم چون دیگه تحمل ندارم گرچه راستشو بخواین هیچ علائمی از بارداری ندارم هیچ...بخاطر همینم هیچ امیدی ندارم اما دیگه میگم حداقل آز بدم که دیگه انقد فکروخیال نکنم،البته من از روز اولم هیچ اعتقادی به آی یو آی نداشتم اما دیگه انگار تو عمل انجام شده قرارگرفتم و انجام دادم ...من به دعاهای شماها خیلی اعتقاددارم توروخدا برای منم دعا کنید که این انتظار ۸ سالم تموم بشه و منم مادر بشم انشالله خدا برای همتون بهترینارو رقم بزنه آمین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بستگی داره چطوری بتونی باهاش ارتباط بگیری. مثبت داشته.منفی هم داشته. من یه بار باهاش میکرو کرد ...

من یه بار مطبش رفتم خودشو اصن ندیدم کلا ماماش باهام حرف زد و آزمایش اینا نوشت واسه همین خیلی خوشم نیومد بلاخره آدم انتظار داره حتی دفعه اولم باشه دکتر ۲ کلمه حرف بزنه

نه من حدود ۴۰ روز دیگه میشه انتقالم اگه همه چی خوب باشه الان دارم ال دی میخورم پریود بعدی انتقال

منم دقیقا توو شرایط شما هستم،دارم بلارا(مثه ال دی هستش،ولی خارجیشه) میخورم.ان شاالله ماه بعد انتقال دارم.

شما چند تا جنین دارین؟سه روزه هستن یا بلاست؟

دوست جونیام از همتون التماس دعا دارم منم فردا روز یازدهم آی یو آی هستم ولی صبح می خوام برم تیتربتا ب ...

به امید خدا که مامان شدی عزیزم❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرسی قربونت برم انشالله مامان شدن هممون 💖

زنده باشی😍😍😍 الهی آمین❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دوست جونیام از همتون التماس دعا دارم منم فردا روز یازدهم آی یو آی هستم ولی صبح می خوام برم تیتربتا ب ...

عزیزم ان شالله مادر شدید و انتظارتون تموم میشه فقط یه چیزی خواستم بگم که من وقتی ای یو آی انجام دادم مرکز برای ۱۶ روز بعدش برام آز نوشت میدونم طاقتت تموم شده پلی فکر کنم آز برای روز ۱۱ یکم زودها

عزیزم ان شالله مادر شدید و انتظارتون تموم میشه فقط یه چیزی خواستم بگم که من وقتی ای یو آی انجام دادم ...

مرسی قربونت برم آره به خودمم گفتن روز ۱۵ آز بدم ولی بنظرت یعنی تیتر بدم هم باز معلوم نمیشه ؟خب اگه آدم باردار باشه بلاخره فک کنم عدد بتا دیگه صفر نباشه درسته؟

سلام به خواهرای گلم ، به مهربونایی که همیشه بهم امید دادین به امید خدا شنبه انتقال دارم بالاخره به ...

سلام عزیزم به سلامتی و دلخوشی 

عزیزم اگر طبع سرد نداری و مستعد یبوست نیستی گاهی نشاسته بخور

ولی در کل کارهای موثر مصرف زیاد مایعات، میوه و سبزیجات هست و اکتیو بودن در حد نرمال، چون استراحت دائمی خیلی برای خون رسانی به رحم خوب نیست

غذا هم هر چیزی رو که دوست داری بخور جز جگر و عسل و ماهی جنوب، 

مصرف 4 مغز تو این مدت فراموش نشه، لبنیات هم حتما پاستوریزه تهیه کن و گوشت و تخم مرغ رو کاملا باید پخته باشه نه نیم پز

ان شاالله مامان میشی 

مرسی خانومی خیلی نگرانم این خونریزی اصلا تبدیل به لکه بینی نمیشه😣😣😣نی نی پس از چی تغذیه میکنه? من ...

عزیزم حق داری نگران باشی، خیلی تجربه سختیه ولی نگران تغذیه نی نی نباش اون زرنگ تر از این حرفاست، هر جور شده مواد غذایی خودش رو تامین میکنه