2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام عزیزم الان پستتو دیدم. توروخدا نگران نباش و ب خودت استرس نده...اینا چیزایی هست ک خیلیها تو سونو ...

خودمم قبل از اینکه برم پیش دکتر کلی سرچ کردم و ی جورایی با خیال راحت رفتم ولی وقتی گفت الان دیگه وقت سقط قانونی گذشته ولی بهتره یا سلفری یا آمینو انجام بدی خشکم زد در حالی که برای اکو قلب که رفتم دکترش گفت تو اکو هیچ مشکلی نیست و ۹۹درصد نشون میده بچه از نظر قلبی مشکلی نداره نمیدونم چرا از سقط حرف میزد توکلم به خداست هر چی خودش بخواد همون میشه

تیکرتم خیلی هیجان انگیز شده کی زایمان میکنی؟ان شاءالله به سلامت نی نی رو بغل بگیری😍

خدا جونم شکرت...
عزیزم میگم اگه میتونی که با یه پریتانولوژیست دیگه هم ویزیت شو، بد نیست نظر یکی دیگه رو هم‌بدونی بعد ...

خودمم همین فکر و میکنم اگه دکتر خوب میشناسید بهم معرفی کنید ممنون

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم چرا بيخود نگران سل فري هستي ، دكترها به نظر من كه فقط الكي همه رو ميفرستن سل فري . يادمه شما ...

بله مامان سبحان عزیز من کرجم ولی از اول همه کارای بارداریمو تو همون ابن سینا انجام دادم فکر نکنم سونو مشکلی داشته باشه چون من اکو قلب رفتم پیش فوق تخصص قلب کودکان و اکو قلب جنین که اونم این نمای اکوژن دید

خدا جونم شکرت...
سلام عزیزم به نظر من که پیش یه پریناتولوژیست دیگه برو، خیلی بعیده مشکلی باشه گلم، سلفری فقط سه تا سن ...

زینبی جون شما پیش کی رفتی دکتر پرینال شما اسمش چی بود؟

همسرم بخاطر ریسک سقط آمینو نمیزاره انجام بدم میشه بگی سلفری دقیقا چه چیزایی رو مشخص میکنه؟ممنون از وقتی که میزاری

خدا جونم شکرت...

سلام دوستان من تقریبا هفته ای دو سه روز لکه بینی دارم هماتوم تو سونو ۱۷ میل بود این سری رفتم دکتر سونو کرد گفت ممکنه تا آخر بارداری لک ببینی اسپیرینوقطع کرده انوکسا هنوز هست وقتی اک میبینم میترسم دوستانی که هماتوم داشتم کی لکه بینی شون کامل قطع شد برا من اول ببخشید ترسحم زرد میشه از روز بعد صورتی میشه تا دو سه روز ادامه داره و دوباره تکرار میشه بعضی وقتها درد واژنم دارم نمیدونم چیکار کنم اگه اطلاعی دارید لطفا راهنمایی کنید

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
عزیزم کمپرس گرم بذار، خیلی سراغ مسکن نرو چون فعلا یه مدت درگیری باهاش نور تو خونه هم امتحانی کم کن ...

راست میگی کمپرس گرم مث دوش اب گرمه. هی سشوار گزفتم ولی سشوار صدا داره. مرسی 😍😘

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
نه گلم یه کم با هم فرق دارن

نه فرق ندارن همونه نام هاي تجاريشون فرق ميكنه

ايني ك دوستمون روزي يكي زده دوز كم و روزانه ش بوده روزي يك دهم، اوني كه يه جا ميزنن دوز زياد و بيست و هشت روزه شه كه سه و هفتاد و پنج صدمه دوزش

...
چرادیراقدام کردی خواهرواسه ای وی اف؟

دیر؟! از ماه اول تو اقدامیم البته هنوز دو سال نشده ازدواج کردیم کلا از زندگی مشترک هیچی نفهمیدم همش دنبال عمل و دکترو پانکچرو.... اولین سالگرد ازدواجمون پانکچر کردم اونم بعد از یک عمل فیبروم و خروج توده از سینه که کلا  چهار ماهم از عمل باز فیبرومم نگذشته بود

وقتی مثبت شدم گفتم بالاخره حدا یجا منو دید ایندفه دیگه زیاد منتظرم نگذاشت بعدش دیدم نه بازم محکومم به همون داستان تکراری دقیقه نود 

دست رو دلم نذار که خونه عزیزم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دیفرلین همون واریوپپتیله؟ من که خیلی دوسش دارم😅 این سری سی تا اینا زدم ولی خب برای من خوب بود آخه ا ...

بله همونه ولي شما دوز يك دهم رو زدي من دوز سه و هفتاد و پنج صدم

...

بچه ها دکترای شمام قبل انتقال کلی مکمل و ویتامین دادن؟من فکر میکنم دکترم کلا هرچی به گوشش رسیده تجویز کرده برام  و فقط یه هزینه اضافی انداخته

زینک پلاس و یه کپسولای قهوه ای بزرگ و ژل رویال کسی خورده؟؟؟

عزیزم دکترتون کیه کدوم مرکز هستید؟؟؟ 

دکتر افسانه فداییان میرم مطبش عملاشو بیمارستان آبان انجام میده 

وقتی هم که اهداکننده م پانکچر شد فقط ۴۰۰ تومن دارو براش نوشت که بخرم ولی اینجا میبینم اکثرا چیزی نخوردن بعدش