2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم.خدا کنه‌ ماه بعد پری یه وقتی بیاد که بتونن سیکلمو شروع کنن.

قربونت

تا چشم روی هم بذاری دوباره شروع کردیو پانکچر شدی به امید خدا که این سری نتیجه میگیری

منم انتقال دومم که منفی شد جنینامم تموم شده بود گفتم خدایا کی دوباره بره پانکچر یا کی میشه دوباره پانکچر کنم، چنان اومدو گذشت، دو سه هفته دیگه ام انتقالمه انشاالله

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام، امروز پانکچر شدم، خوب بودم ولی الان شکمم درد میکنه، نمیدونم طبیعیه یا نه؟ 

سلام عزیزم، به سلامتی

بله دل درد و لکه بینی تا چندروز اول کاملا طبیعیه مگه اینکه شدید باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت تا چشم روی هم بذاری دوباره شروع کردیو پانکچر شدی به امید خدا که این سری نتیجه میگیری منم ان ...

خدا از دهنت بشنوه.من کارمندم.دوماهه مرخصی میگیرم و الکی هدر میره.ناراحتم که کارا اونجور که باید پیش نرفت.خدا کنه مرخصی بعدیمو هم راحت بتونم بگیرم.ضمنا خدا کنه هوا اینقدر بد نباشه که رفت و آمد برا من و همسرم سخت بشه به تهران به اینام فکر میکنم دیگه.خدا باید هوامو داشته باشه.

خدایا شکرت  
خدا از دهنت بشنوه.من کارمندم.دوماهه مرخصی میگیرم و الکی هدر میره.ناراحتم که کارا اونجور که باید پیش ...

میفهمم چی میگی ماها که تو این مسیریم باید کفش آهنی بپوشیم واقعا، رفت و آمداش هزینه هاش آسیب های جسمی و روحی، آی وی اف همه ی اینا باهاشه ولی خب باید تحمل کنیم، مطمئنم بی جواب نمیمونه یه روزی هممون مامان میشیم واینا برامون میشه خاطره😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[QUOTE=110508939]عزیزدلم  با تمام وجود درک میکنم حست رو فقط میتونم بگم ب خدا توکل کن و معجزه قر ...

تو یک برگه کوچیک سفید نوشتم 

حروف جدا جدا و کلماتی ک تجدید داره دوبار 

سمت راست پعلوم سنجاق کردم ب لباس 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
تو یک برگه کوچیک سفید نوشتم  حروف جدا جدا و کلماتی ک تجدید داره دوبار  سمت راست پعلوم سن ...

مرسی از پاسخگوییت خانومی،انشالله جنین هات نه ماه بچسبن به دلت🌺🌺

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
بعد انتقال فقط استراحت کنم؟ آخه من شاغلم یعنی هفته بعدرو کامل مرخصی بگیرم؟

عزیز دلم مرخصی نیاز نیست، مگر اینکه شغل آدم بلند کردن چیزهای سنگین جزءش باشه

فقط الان که پانکچر کردی استراحت لازم داری

فقط زينب جان بابت اينكه تو اون دوهفته بعد انتقال غذا چي بخورم موندم غذاهاي نشاسته دار و برنج كه يبو ...

گلم غذا که زیاد هست، سوپ، سالاد، کباب، کتلت، دمپخت ها، حلیم، میگو، ماکارونی، سالاد الویه، کباب تابه ایی، انواع خورشت ها و...

جعفری در حد سبزی خوردن هیچ مشکلی نداره خیالت راحت

نون اتفاقا اگر از نوع سنگک سبوس دار باشه(آرد سفید نباشه) عالیه برای یبوست 

برنج هم حذف نکن، فقط کمتر بخوری کافیه، بالاخره سرشار از ویتامین ب هست

راستی میوه و سبزیجات و آب زیاد عالیه، روزی ده دقیقه پیاده روی ملایم هم برای خون رسانی به رحم خیلی خوبه

زینبی جون.گوشیه هم دستمه لطفابگوواینم ایراد نداره.راسی زینبی جون من دیروزبعد از انتقال کلی اب اومد ب ...

عزیزم اون مایع به خاطر شستشو واژن بوده، تقریبا همه دارن، اتفاقا اون شستشو خودش تو مثبت شدن اثر داره 

والا گوشی خودم هم دستم بود ولی تا سونو قلب اغلب آفلاین و با اینترنت مودم بیشتر، نمیدونم اشکال داره یا نه

ولی زینبی جون من قشنگ حس میکنم زیر شکمم سرد میشه واژن که خیلی پایینه

عزیزم خیالت راحت محیط رحم استریل و غیر قابل دسترس هست

اون حس خنکی شکم به خاطر نوع عصب های ناحیه شکمی هست که دقت بالا ندارن

کلا داخل رحم فقط موقع عکس رنگی یا هیسترو وارد میشن که دیدی خیلی درد داره

یا موقع اندازه گیری عمق رحم حتی اون وسیله اندازه گیری نازک یک لحظه به انتهای رحم میرسه درد داره، واسه این میگم امکان نداره رحم رو شستشو بدن عزیزم

حالا ان شاالله چند تا عکس تهیه میکنم از رحم و واژن و انتقال جنین که بیشتر خیالتون راحت بشه، خصوصا بابت ترشحات بعد از انتقال و فعالیت بعدش

زینب جون ممنونم از پاسخگویی همیشگیت 😘😘😘 من ۳۷ سالمه . خودم مشکلی ندارم . همسرم مشکل تعداد اسپرم ت ...

عزیزم من کلا طب سنتی رفتم بعد از یه مدت فقط تغذیه رو رعایت میکردم، به خاطر کیست آندومتریوما جرات بادکش نداشتم 

اما دوستان از بادکش گویا راضی بودن 

مرسی از پاسخگوییت خانومی،انشالله جنین هات نه ماه بچسبن به دلت🌺🌺

ممنونم عزیزدلم بابت دعای خوبت 

انشاءالله

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
زینب خانوم به نظرشمااستفاده ازروغن سیاه دونه برای روغن مالی شکم ضررداره؟باعث چسبندگی میشه؟

عزیزم چون بدن ما عایق هست پوستش بعید میدونم مالیدن روغنش مشکلی ساز باشه، هر چند خودم فراموش کرده بودم

ولی کلا ماساژ شکم اصلا و ابدا چسبندگی نمیاره،فقط خون رسانی رو بیشتر میکنه

اما یکی از دوستان میگفت حتی با مالش روغنش هم مشکل پیدا کرده بود، و منم نمیدونم دقیقا از همون روغن بوده یا نه