2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست

این متن ر یه تاپیک زده بودن الآن،منم گفتم بذارم برای شماهم شاید حقیقت داشته باشه ∆∆∆∆∆∆∆∆∆

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من سیکل قبلش موقع پریودی خوردم البته بصورت دمنوش با عسل پودر اینوفولیک خوردی؟ من این سری 1.5 ماه قب ...

من یدوفولیک میخورم .تازه اووبوست رو هم شروع کردم.ارده و شیره و گاهی چهارمغز میخورم.پودر اینوفولیک رو هم پزشکت تجویز کرده؟

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش منم پارسال پانکچرم خوب نبود تخمک زیاد داشتما ولی جنینام کم شد ولی امسال خداروشکر خو ...

ان شاالله اینطور بشه.نمیدونم به پزشکم بگم که سیاهدانه خوردم؟

خدایا شکرت  
من یدوفولیک میخورم .تازه اووبوست رو هم شروع کردم.ارده و شیره و گاهی چهارمغز میخورم.پودر اینوفولیک رو ...

خب خوبه عزیزم

اینوفولیک رو خودم خوردم بعد به دکتر گفتم گفت کار خوبی کردی خوبه، کلا دکترم عادت نداره مکمل بده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

[QUOTE=110508939]عزیزدلم  با تمام وجود درک میکنم حست رو فقط میتونم بگم ب خدا توکل کن و معجزه قران دست کم نگیر& امیدم به بالاسریمه،ایه سوره رعد و خیلی شنیدم ازش کدوم سمت کمرت باچی بستی عزیز؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
ان شاالله اینطور بشه.نمیدونم به پزشکم بگم که سیاهدانه خوردم؟

توکل به خدا

نمیدونم میخوای بهش بگو ولی کلا دکترا داروهای گیاهیو قبول ندارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب خوبه عزیزم اینوفولیک رو خودم خوردم بعد به دکتر گفتم گفت کار خوبی کردی خوبه، کلا دکترم عادت نداره ...

ویتامین ای رو هم دوونیم ماه خوردم.بعد بهم گفتن دیگه بسه.نباید بیشتر بخوری.

خدایا شکرت  

جیگرا دوست‌منو تو اینستا لایک‌کنین تا تو مسابقه اول بشه خیلی رو کمکتون حساب‌کردهاااا دلشم فقط به لایک‌شما عشقا خوشه چون‌کسی رو نداره لایکش کنهhttps://www.instagram.com/p/B3z7UfDH4pc/?igshid=zbn9dahhepu4

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستین؟
ویتامین ای رو هم دوونیم ماه خوردم.بعد بهم گفتن دیگه بسه.نباید بیشتر بخوری.

من همون 1.5 ماه خوردم درسته زیادیش خوب نیست

من قبل از پانکچرم هرچی گشتم اوابوست گیرم نیومد خیلی تعریفشو شنیدم انشاالله که برات موثر باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همون 1.5 ماه خوردم درسته زیادیش خوب نیست من قبل از پانکچرم هرچی گشتم اوابوست گیرم نیومد خیلی تعر ...

ممنون عزیزم.خدا کنه‌ ماه بعد پری یه وقتی بیاد که بتونن سیکلمو شروع کنن.

خدایا شکرت  
ممکنه بگن سیاهدانه خوردی؟؟؟؟پس بگو چرا داروها اثر نکردن    

آره احتمالش هست اینو بگن😅😅ولش کن دیگه بذار کار خودشونو بکنن شاید داروهاتو تغییر بدن یا دوزشونو

1
5
10
15
20
25
30
35
40