2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
نگفتن چرا اینقدر دردت شدید بوده؟ آخه من با اینکه هایپر بودم اینقدر درد نداشتم یعنی کلا دل دردم قابل ...

نه چیزی نگفتن

بقیه بهتر از من بودن

تازه امروز خوب شدم

راستی انتقال چطوریه؟

درد نداره که،بی هوشی نداره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه چیزی نگفتن بقیه بهتر از من بودن تازه امروز خوب شدم راستی انتقال چطوریه؟ درد نداره که،بی هوشی ...

نه انتقال خیلی از پانکچر راحت تره اصلا قابل مقایسه نیست مثل معاینه میمونه تقریبا فقط مرکز ما قبلش رحمو شستشو میدن، اینو یه کوچولو من اذیت میشم وگرنه درد خاصی نداره خیالت راحت

بیهوشی ام نداره مگه اینکه مراکز خصوصی خودت درخواست بدی با بیهوشی انجام بدن که اونم حالت عادی ارزش نداره مگه کسی تنگی دهانه رحم داشته باشه 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه انتقال خیلی از پانکچر راحت تره اصلا قابل مقایسه نیست مثل معاینه میمونه تقریبا فقط مرکز ما قبلش رح ...

عزیزم رحم شستشو دادن خوبه ؟منظورم این که یعنی تاثیر خاصی داره یا نه ؟

سلام بچه ها.من امشب خونه یک ادم سریش دعوتم هر کاری کردم نرم نشد چیکار کنم تورو خدا 

تازه من یه بار مهمون میخواست برام بیاد پیچوندمش مهمونی نرفتن که راحتتره😅😅😅

نگران نباش فقط رفتی حواست باشه خمو راست نشی چیز سنگینم بلند نکنی مثلا بگو کمرت گرفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم رحم شستشو دادن خوبه ؟منظورم این که یعنی تاثیر خاصی داره یا نه ؟

تاثیرشو خودمم نمیدونم ولی مرکزی که من میرم هم قبل از پانکچر هم قبل از انتقال رحمو با سرم شستشو میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلم رحم رو که نمیشه شستشو داد، اون واژن هست برای همه انجام میدن حتی iui خیالت راحت

آها آره به منم دکتر گفت نترس می خوام یکم بشورمت شاید یه کوچولو دردت بیاد ولی کار خاصی انجام نمیدم...الان که دیدم دوستمون گفت رحم شستشو میدن خواستم ببینم یعنی اون موقع هم رحم منو شستن🤐😁

سلام عزیزم، خدارو یه عالمه شکر مبارکت باشه😍😍😍 من فکر کردم خدایی نکرده شما منفی شدی روزای قبل😶 ...

ممنونم عزیزم. التماس دعا

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام عزیزم خدا رو شکر 😍 😍 😍 😍 😍 😍  چه خبر خوبی  ان شاالله تا آخرش عالی پیش بره و ب ...

ممنونم. لطف داری. انشالله. 😍😍

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
نه انتقال خیلی از پانکچر راحت تره اصلا قابل مقایسه نیست مثل معاینه میمونه تقریبا فقط مرکز ما قبلش رح ...

بعد انتقال فقط استراحت کنم؟

آخه من شاغلم

یعنی هفته بعدرو کامل مرخصی بگیرم؟

آره گلم حتما بگو بهت دارو بدن گلم ضرر یبوست خیلی بیشتره نگران دارو نباش  فقط به هیچ وجه نشاست ...

فقط زينب جان بابت اينكه تو اون دوهفته بعد انتقال غذا چي بخورم موندم

غذاهاي نشاسته دار و برنج كه يبوست مياره ورزش هم كه نميشه كرد حبوبات هم كه نفاخه

پس من چي بخورم؟! شماها چي ميخوردين؟! 

راستي سبزي مثل خوردن پلو و آش ضرر نداره؟!

چون توش جعفري و ... هست؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم