2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
گلم رحم رو که نمیشه شستشو داد، اون واژن هست برای همه انجام میدن حتی iui خیالت راحت

ولی زینبی جون من قشنگ حس میکنم زیر شکمم سرد میشه واژن که خیلی پایینه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد انتقال فقط استراحت کنم؟ آخه من شاغلم یعنی هفته بعدرو کامل مرخصی بگیرم؟

استراحت مطلق که نه

دو سه روز اول استراحتت بیشتر باشه مثلا وقتی غذا خوردی تو خونه یه کم راه برو چون استراحت زیادی باعث میشه خونرسانی به رحم مختل بشه، بعد از سه روز زندگیه عادیتو داشته باش با احتیاط بیشتر، چیز سنگین بلند نکن خمو راست نشو، اگه از پله قراره بری آروم باشه، همینا دیگه، خلاصه اینو بهت بگم حساسیت زیاد فقط استرستو بیشتر میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استراحت مطلق که نه دو سه روز اول استراحتت بیشتر باشه مثلا وقتی غذا خوردی تو خونه یه کم راه برو چون ...

پس مشکل نداره راه برم و پیاده روی کنم

آشپزی میتونم بکنم؟

غذا چیا بخورم

عزييزم دكترت كي بوده؟شما چند تا جنين داشتي؟جنين شناسش خوبه ؟؟بلاست انتقال دادي يا سه روزه؟ببخشيد زيا ...

عزيزم دكتر ژيلا عابدي اصل بود ٣تا جنين بلاست انتقال داد 

كلا ١٥تا تخمك داشتم كه ١٢تا جنين شد 

ببين من جنين شناس رو نميشناسم ولي خب دكترم خيلي تعريف ميكرد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم عزیزم. التماس دعا

عزيز دلم خدارو صد هزار مرتبه شكر تبريك ميگم 

انشاالله تا آخر بارداريت به سلامت بگذره 🤲🏻🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم 36 ساعت بعد از تزریق آزاد میشن، مگه کی باید تزریق کنی؟ مگه نگفتن جمعه؟  دقت کنی گلی به ر ...

اره دیگه بهم‌گفتن جمعه ۱۰ /۱۵ شب بزنم یکشنبه هم برم برای پانکچر

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
پس مشکل نداره راه برم و پیاده روی کنم آشپزی میتونم بکنم؟ غذا چیا بخورم

مشکلی نداره خوبم هست ولی اونقدری راه برو که خسته نشی

غذا هم چیزای نفاخ نخور مثل حبوبات چون اذیتت میکنه گرمی هم به اندازه بخور کلا چه سردی چه گرمی باید متعادل خورده بشه زعفرون جگر آب هویج عسل اینارو نخوری بهتره مقدار کمشون مشکلی ایجاد نمیکنه ها ولی خب محض اطمینان

سعی کن یبوست نگیری این خیلی مهمه، روغن زیتون با سالاد کاهو خیلی عالیه نمیذاره یبوست بگیری، انجیر و آلو هم خوبه

اگه مربای به داری حتما از قبل از انتقالت بخور تا بعدش، خیلی خوبه

منم اگه خدا بخواد دو سه هفته دیگه انتقالمه از الان دارم چای به میخورم فعلا مرباشو درست نکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزيز دلم خدارو صد هزار مرتبه شكر تبريك ميگم  انشاالله تا آخر بارداريت به سلامت بگذره 🤲🏻🌹

انشالله. ممنونم . 😍

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
مشکلی نداره خوبم هست ولی اونقدری راه برو که خسته نشی غذا هم چیزای نفاخ نخور مثل حبوبات چون اذیتت می ...

دعا کن خیلی نگرانم

اگر انتقالم منفی شه خدای نکرده

اونوقت من میمیرم

دیگه صبرو تحمل ندارم

دعا کن خیلی نگرانم اگر انتقالم منفی شه خدای نکرده اونوقت من میمیرم دیگه صبرو تحمل ندارم

توکلت به خدا باشه

از الان به منفی فکر نکن دختر خوب، سعی کن صبر و تحملت رو بالا ببری عزیزم به هرحال آی وی افم مثل بارداریه طبیعی بگیر نگیر داره هر چی خواست خدا باشه همون میشه، انشاالله که شما بار اول مامان میشی ولی من تا حالا دوبار منفی شدم درسته اذیت شدم ولی بازم ناامید نشدمو ادامه دادم ، مهم اینه که یه روزی هممون مامان میشیم حالا یکی زودتر یکی دیرتر😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم تلفنی میتونی وقت بگیری عزیزم

تو چقدر مهربونی جواب همه رو میدی ممنون

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹