2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
نه گلم از اوتیسم جلوگیری میکنه ولی بیش فعالی با همون دوز یک هم هست فولیک از زايمان زودرس هم جلوگیری ...

زینب جان یعنی مصرف زیادی فولیک بیش فعالی میاره؟ اخه پس من چه کنم که متخصص خون بهم گفته فولیک ۵ بخور ولی دکتر خودم گفته همون که تو فمیبیون هست کافیه😐😁

سلام بچه ها  خوبين؟  بچه ها چه سخته نميشه موها رو رنگ كرد تو باردارياااا... من موهاي سفيد ...

عزیزم بهتره از مواد شیمیایی تا اونجا که میشه دوری کنی

ریمل مو از اسپری بهتر هست چون وارد ریه هات نمیشه 

گلم هر چی تو غذا میگم راحت باشه آدم و همه چیز رو متعادل بخوره، تو مواد آرایشی خیلی سختگیرم واسه این دوران

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شا الله كه همينجوري باشه ، من كه از خدامه كه دنبالش باشن . 😍😍😍 آخه من خودم اينطور نبودم كلا فق ...

ای جااااااانم به عمه مهربون

آره گلی اصلا شک نکن، من شما رو ندیدم یا برادرتون و خانمش ولی مطمئنم پیگیر هستن

الانم خدا رو شکر به یمن اینترنت همه به بهترین اطلاعات و مراکز دسترسی دارن جای نگرانی نیست

زینب جان یعنی مصرف زیادی فولیک بیش فعالی میاره؟ اخه پس من چه کنم که متخصص خون بهم گفته فولیک ۵ بخور ...

گلم مصرف فولیک اسید کلا بیش فعالی میاره 

والا دیگه بین دو تا متخصص اختلاف نظر هست من چی بگم

متخصص خون دلیلش چی بود گفته 5؟ 

گلم مصرف فولیک اسید کلا بیش فعالی میاره  والا دیگه بین دو تا متخصص اختلاف نظر هست من چی بگم م ...

به خاطر همون‌ جهش ژن انعقاد خون، گفت ژن غلظت خون با این که در شما فعال نیست ولی تو‌بارداری باعث دفع فولیک‌اسید میشه، اتفاقا به پیشنهاد پزشک زنان رویان رفتم پیش متخصص خون همون رویان

میدونی فرقش چیه؟  آمپول نوسان پروژسترونش کمتره و در مواقع حساس مثل لکه بینی واجب میشه  و ...

چه جالب من همیشه عاشق رشته زنان و زایمان بودم خیلی خوشم میاد اطلاع داشته باشم ممنون که با حوصله توضیح میدی عزیزمم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم بی بی چک تنها کاری هست که میگم دکترت بی خود گفته و به حرفش گوش نکن  آخه با چه استدلالی ا ...

تیتر بتا رو که حتما میدم برام زده چهاردهم انتقال

واقعا کاش نمیگفت چیه بابا هی چشم به راهی و انتظار

سلام خانم👋ا جواب آز من که منفی شد 😔خدا به اونایی که داده براشون حفظش کنه و خیرشا ببینن❤❤.کاملا ناامید و خسته ام دیگه از خدا و حکمتش خسته ام آخرین جنین هام بودن و دیگه جنینی ندارم شایدم دیگه تخمکی نداشته باشم اخه ذخیره ام کمه.😒😔این دفعه همه کارم کردم  قبل انتقال کلی گرمی خوردم و خودما تقویت کردم😑😒ورزش، طب سوزنی، شیر سویا،نشاسته،یبوست نداشتم،استراحتمم نسبی بود و... خیلی کار دیگه. دیگه نمیدونم کجای راه رو اشتباه رفتم همه چیز درست بود عائمم داشتم درد پریودی😕 😑حتی لک لانه گزینی😏میدونم به علایم نیس ولی امیدی که داشتم و یهویی نابود شد خیلی بده.ولی بازم به خاطر مادر پدرم دست برنمیدارم 😥هربار ک منفی شدم غم رو توصورتشون دیدم ولی واسه اینکه من ناامید نشم گفتن فدای سرت و پنهونی غصه خوردن وبه روم نیاوردن .با این که دیگه نای ادامه ندارم ولی بازم شروع میکنم ممنون میشم مرکزناباروری خوب تو اصفهان باقیمت مناسب و با وجدان بهم معرفی کنید شاید این دفعه خدا دلش به رحم اومد برام ممنون از همگی❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ماهیرخ جان، از نظر apcr یک که هیچ مشکلی نداری ولی آزمایش های غلظت خون یک کوچولو جهش داری که باید دکت ...

ممنون عزیزدلم...لطف کردی...

عذر میخوام Apcrمربوط به چیه؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم شرمنده تصحیح میکنم، استرادیول تا حدود هفته 10 هست، البته از حدود هفته 6 شروع میکنن به کم کردنش ...

حق با شماست من تجربه مثبت شدن نداشتم ببینم بعدش میدن یانه

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچها من الان خواب بودم یهو بیدارشدم دیدم لثه ی سمت راستم  انگاری باد کرده سفید شده نه تابحال سابقه اشو داشتم نه مشکلی داره دندونا و لثه هام، میگم بنظرتون ربطی به شیاف داره یعنی ؟حالا بعد چندساعت یکم ورمش خود به خود خوابید اما نگران شدم میگم بنظرتون دلیل خاصی داره🤔