2777
2789

من دو هفته پیش آندوسکوپی کردم جوابشو هنوز نگرفتم

به نظرتون اینا علائم رفلاکسه؟؟

سوزش سر دل و معده

معده درد دائمی

تیر کشیدن بین جناق سینه

پخش شدن درد معده توی قفسه سینه مخصوصا قلب و پهلو ها

تلخی و ترش کردن دهان

احساس کردن چیزی توی گلو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره رفلاکس معده س منم دارم دیگه کلافم کرده واسه من به حدیهکه گلومو زخم کرده

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
متخصصم گفته اصلا شیر و لبنیات نخورم

منم اصلا نمیتونم شیر و لبنیات بخورم نفخمیاره اذیت میشم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
شیرو لبنیات، تندی و ادویه، سیر و پیاز، میوه های اسیدی و شیرینی و شکلات نباید بخوری و از همه مهمتر دو ...

شرایطم جوری شده که اصلا نمیتونم استرس و اضطراب نداشته باشم

اینجوری واقعا بدتر میشم

شرایطم جوری شده که اصلا نمیتونم استرس و اضطراب نداشته باشماینجوری واقعا بدتر میشم

حتما به روانشناس مراجعه کن خیلی کمک میکنه توی کنترل استرس. چون معده عصبی و رفلاکس معمولا با هیچ دارویی خوب نمیشه فقط اعصاب اروم چارشه. 

برا زخم گلوت چیکار کردی

هیچ کار نمیدونم چیکار کنم واقعا نپیتونم لقمه قورت بدم فک کن ضعف گیرم بیسکوییت متدر با آب جوش پوره میکنم اون طور چیزی میخورم 

عع چرا من شنیدم میگن برا رفلاکس شیر خوبه .😐منم شیر گرفتم میخورم برا اسیدمعدم

شمام گلوت زخم شده

شمام گلوت زخم شده

اره درد میگیره یکم درس شده ولی خب دیگ  بمرور درس میشه ؟ . منم گلوم مری و معده م 

یبار یهویی اینطوری شد بعد از اون گفتم چرا اینطوری میسوزه همه جام فهمیدم از اون بوده