2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی میگی، من اون روز که دکترم گفت سرکلاژ از شدت نگرانی برای بچم غش کردم، داشتن بهم سرم میزدن، به دکت ...

سلام

بله عزیزم صددرصد مطمئن باش که دلت له له میزنه و پیگیر بعدی میشی😋من از ماه 8 دلم میخواست بزام راحت بشم اما یکسال بعد دلم بچه بعدی میخواست😎 شماها هم که ویار سخت دارید یک سال بعد از زایمان دلتنگ دوران بارداری میشید این حتمیه😂.. .فقط اشتباه منو نکن  خواهر گلم.ایشاله فاصله رو بیشتر از دوسال نکن چقدر به من میگفتن اما من دخالت میدیدم حرف اطرافیان رو🙄 

از 5 سالگی پسرم تا الان که 11 سال تمامه دنبال درمانم😥😣 دست از پا درازتر 😪

تو رو خدا دوران بارداری رو مقدس بدونید خیلی دوران عزیزیه😉 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
شاید ی علتش اینه ک شما هرچقدرم فولیک بخوری زیادیش دفع میشه و خطری نداره اضافش  ولی اینجا ی نفر ...

نه گلم از اوتیسم جلوگیری میکنه ولی بیش فعالی با همون دوز یک هم هست

فولیک از زايمان زودرس هم جلوگیری میکنه

ولی خانم های غیر باردار نباید دوز 5 رو طولانی مدت مصرف کنن

ب سلامتی پس امروز سارا جون سونو داره  انشاله ی جفت نینی سالمو  ناز رو کنار هم ببینن

انشاله... خدا بچه ای سالم و صالح بهش عطا کرده......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خبرشو به منم بده شايد منم بايد يك روز درميون بخورم ولي روي جعبش نوشته بود هروز  آخه چون دوقلو ...

عزیزم اگر یک قلو هم بود پریناتال هر روز باید بخوری

اگر یک روز یادت رفت حتما فولیک اسید 1 بخور به جاش

واقعا؟؟؟ قربون قدرت خدا  واقعا برای خدا کار نشد وجود نداره  انشاله ک خواهرهنسرتون باردار ...

واقعا براي خدا اصلا كار نشد نداره ، بله عزيزم توي سونوشون فقط يك جنين بود و خدا رو شكر قلبش هم تشكيل شده .

سلام دوستان با عرض معذرت چند روزه ترشحام زرد بود زنگ زدم دکترم گفت پماد واژینال کلوتریمازول استفاده ...

سلام عزیزم به خاطر شیاف هست 

کلا یه قانون هست تو مصرف داروهای واژینال 

اگر پناد میزنی دیگه شیاف رو باید رکتال بذاری، نباید همزمان یا در طول یک روز هر 2 رو واژینال استفاده کنی، تداخل ایجاد میشه

گلم شما هم تا یک هفته بعد از بهبود کامل شیاف رو همچنان مقعدی بذار

شما هم دو قلو دارید عزیز؟؟؟   الان چند وقتشونه انشاله خدا نگه دارشون باشه

نه عزيزم من دوقلو ندارم ، بچه هاي من شير به شير هستن ، دخترم رو با آي وي اف باردار شدم كه الان ١٩ ماه و خورده اي هست و پسرم رو هم بعدش با معجزه خدا طبيعي باردار شدم كه الان سه ماه و خورده اي هستش .

بچه ها یه سوال دارم وقتی که دیگه جنینا فریز شدن نمیشه بلاست شن؟

چرا وقتی ذوب میشن رشدشون میدن تا به بلاست برسن البته بعضی جنینا رو، در صورتی که جنین شناس صلاح بدونه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...