2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
قطعا سیکل نچرال برای کسی که هیچ مشکلی نداره و ضخامت اوکی هست عالیه، مگر اینکه مورد ديگه ایی مد نظر د ...

خوب وقتی مشکلی نداشته باشی چرا دکتر باید کلی هورمون و دارو تجویزکنه

ولی بعید میدونم قبول کنه.حس میکنم  دکترای محترم کلااز بیماری که از مشکلش سر درمیاره و اطلاعات داره خوششون نمیاد.دکتر خودم ک حس میکنم اینجوریه

چرا کسی جواب منو نمیده؟ زینبی جان خواهش میکنم سوال منم جواب بده از کجا بدونم سیکل من کوتاه یا طولانی ...

گلم انتخاب سیکل به شرایط همسرتون ربطی نداره، به آزمایش های هورمونی و وضعیت شما در اون ماه بستگی داره

که با سونو روز دوم یا سوم بهتون میگن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها نه الان استفاده نکن. بعدش استفاده کن من همینجور ریزش مو داشتم. دوماه هم بخاطر هایپری انتقالم ت ...

خونه ماهم پر مو شده

همه جا هست،تو دستشویی-حموم-اتاق-پذیرایی-آشپزخونه و...

دیگه جا نمونده نباشه

واقعا نمیدونم علتش چیه

از داروهاست یا چیز دیگه

اونوقت که موهات ریخت دوباره رشد کرد اونایی که ریخته بود؟

چه قدر عاااااااااالی، خدا رو شکر 😍 😍 😍 😍 😍  بهشون خیلی تبریک بگو، ان شاء الله خدا براش حف ...

واقعا خدا رو شكر ، ان شا الله همه بارداريها ختم به خير بشه .

دوستان ازتون ميخوام براي برادرم و همسرشون هم دعا كنيد خيلي زود صاحب فرزنداني سالم و صالح بشن و به دلشون بيفته حداقل برن دنبال درمان البته سن اونها خيلي بالا نيست ولي يك جورايي بي خيال هم هستن ، ان شا الله خدا خودش به همه كمك كنه . 

من لاپاروسکوپی کردم فقط گفتن لوله هات بستست نگفتن عفونیه، به دکترمم گفتم گفت برای تو هیدرو نیست ولی ...

شادن جون اگه هیدرو نیست بهتره که بمونه.یه وقت دیدی خودبخود باز شد. اونوقت باید بری تو کار جلوگیری 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خوب وقتی مشکلی نداشته باشی چرا دکتر باید کلی هورمون و دارو تجویزکنه ولی بعید میدونم قبول کنه.حس میک ...

ببین گلم گاهی از نظر خودمون بی مشکل هستیم ولی از نظر پزشکی هورمون تراپی بهتر هست

همه پزشکا هم این جور نیستن، گاهی ما خورده اطلاعات ناقص داریم و خودمون هم متوجه بار منفی یه سری سوالاتمون نیستیم، به دکتر حس دخالت تو درمان یا بی اعتمادی ما بهش دست میده و میشه سوءتفاهم

خودم خیلی سعی میکنم رعایت کنم و تا جواب سوالم رو نگیرم دکترو کچل میکنم😁😁😁😁

کسی میدونه اینا چین ؟ ممنون میشم  

سه تا،نی ،جنین داری

داخل نی اول:۳تا،۸سلولی گرید a

+یک دونه،۴سلولی گریدa

+دوتا،۴سلولی گریدab

که جمعا تو،نی شماره۱»»»»»»»۶تاجنین دارین

‌‌^✓✓✓✓

نی دوم و سوم رهم به همین منوال بخون

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
نه خدا نكنه واسه منم زياد ميريخت زينك پلاس ميخوردم  اشكال نداره آمپولا كه تموم شد تقويت كن&nbs ...

آخه اگر بعدش انتقال بدن که بیشتر ضرر داره

اونوقت دیگه باردار میشی دیگه نمیتونی قرصی مصرف کنی

بچه ها یه سوال دارم وقتی که دیگه جنینا فریز شدن نمیشه بلاست شن؟

بعدفریزهم میشه بلاست کرد،نگران نباش

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
واقعا خدا رو شكر ، ان شا الله همه بارداريها ختم به خير بشه . دوستان ازتون ميخوام براي برادرم و همسر ...

ان شاالله اونها هم به زودی مامان و بابا میشن

اولش یه لحظه فکر کردم عمه شدین

شاید دارن یواشکی و چراغ خاموش جلو میرن

پدر و مادر هامون خیلی در جریان نبودن، ما هم جلوی اونا خودمون رو بی خیال و سخت مشغول کار و درس جلوه می‌دادیم، دوست نداشتیم متوجه بشن، احتمالا اونها هم این جوری ان

ببین گلم گاهی از نظر خودمون بی مشکل هستیم ولی از نظر پزشکی هورمون تراپی بهتر هست همه پزشکا هم این ج ...

زینب جون پریناتولوژیست متخصص بارداری پر خطره یا چیز دیگست؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ان شاالله اونها هم به زودی مامان و بابا میشن اولش یه لحظه فکر کردم عمه شدین شاید دارن یواشکی و چرا ...

ان شا الله كه همينجوري باشه ، من كه از خدامه كه دنبالش باشن . 😍😍😍 آخه من خودم اينطور نبودم كلا فقط خواجه حافظ شيرازي نميدونست ، كلا مدلم همينطوري هست همه چيز رو بايد به همه بگم وگرنه خودم اذيت ميشم اينطوري دلم آرومتره . 

ولي داداشم و زنداداشم كلا مدلشون با من فرق داره توي همه مسايل خيلي همه چيز رو پنهون ميكنن .

البته من اصلا نميگم اونها كار خوبي ميكنن يا من كار بدي كردم هر كس بايد همونطور كه دل خودش آرومتر ميشه همون كار رو بكنه .

ان شا الله همه كارها براي همه ختم به خير بشه .