2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام دوستان.. بیزحمت یه لطفی میکنید اگه کسی اینجا میکرو یا آی وی اف انجام داده بگه هزینه و مراحلش چ ...

عزیزم مراحل که زیاد داره، اگر هزینه براشون اهمیت داره بیمارستان های دولتی مثل طالقانی هزینه ها خیلی کمتر هست

ولی کلا زمان بر و پر درد سر هست و کفش آهنی باید بپوشه ولی آخرش شیرینه 😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها روز چهارم انتقال جنینم حتی یه لکه خونم ندیدم انگار نه انگار اتفاقی افتاده😔 

عزيزم خب منم نداشتم 

انشاالله مامان شدي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام بچه ها من امروز سر درد خیلی شدیدی گرفتم. نمی تونم هیچ مسکنی بخورم؟

سلام عزیزم اگر خیلی شدیده برو دکتر سرخود کاری نکن

اگر گفت به خاطر بارداری هست تا اونجا که میشه سعی کن مسکن نخوری، یا نهایت استامینوفن ساده 

ممنونم.ولی دقیق مثل علایم قبل از پریودیمه.ولی یه هفته زودتر.چی بگم.خدا خودش کمکم کنه.خسته شدم دیگه

توكل كن به خدا حتما كمكت ميكنم انشاالله زود زود مامان بشي 

به علائم هم توجه نكن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خانم ها.من روز  نهم ای یو ای هستم.از روز هفت سینه هام خیلی درد میگره درست مثل دو سه روز مو ...

سلام عزیزم به سلامتی 

ولی اینا همه به خاطر دقت زیاد خودمون روی بدنمون هست، ان شاء الله چند روز دیگه با بتاي تپلت جشن میگیریم

گلم سفکیسیم که برای عفونت تنفیسه  سفالکسین 500 هر 6 ساعت بعد از عمل های جراحی ناحیه تناسلی اغل ...

وای راست میگی؟یعنی تاثیری نداشته؟😁😁

زنگ میزنم ولی اگه تجویز نکرد همین سفالکسین رو مصرف میکنم

بچه ها روز چهارم انتقال جنینم حتی یه لکه خونم ندیدم انگار نه انگار اتفاقی افتاده😔 

دختر گل اصلا به علائم نیست به خدا 

ذهنت رو درگیر علائم نکن، برو حداقل دو هفته خوش باش که جنین تو دلت داری😍😍😍😍

ان شاالله این خوشی با آزمایش بتا تپل همیشگی بشه برات🤲🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️❤️

سلام عزیزم به سلامتی  ولی اینا همه به خاطر دقت زیاد خودمون روی بدنمون هست، ان شاء الله چند روز ...

مرسی عزیز جون.والا سینه هام داره انگار پاره میشه از درد.ولی راست میگی من خودم همش به همه میگم به علایم دقت نکنید.بذارید تا موعدتون و اینا ولی فکر و خیال دست از سرم بر نمیداره

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
وای راست میگی؟یعنی تاثیری نداشته؟😁😁 زنگ میزنم ولی اگه تجویز نکرد همین سفالکسین رو مصرف میکنم

نه به اون صورت آخه میکروب هایی که عفونت تنفسی ایجاد می کنن با میکروب هایی که به ناحیه تناسلی حمله می کنن فرق دارن😉😉😉😉