2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046617 بازدید | 684533 پست
چرا درد که داشتم که شیاف بهم دادن البته دردش اون طور زیاد زیاد نبود.بعضی ها حالت تهوع هم داشتن اما م ...

عزیزم  مطالبی که نوشتی رو خوندم خیلی خوشحال شدم ان شاالله کلی جنین با کیفیت هم براتون تشکیل بشه و بشی مامان👫.خودتون خواستید با جنین شناس صحبت کنید یا خود مرکز گقت برید جنین شناسی؟ راحت اجازه دادن  از خود جنین شناس سوالاتتون رو بپرسید؟

عزیزم  مطالبی که نوشتی رو خوندم خیلی خوشحال شدم ان شاالله کلی جنین با کیفیت هم براتون تشکیل بشه ...

خودمون خواستیم عزیزم.معمولا میزارن.ما قبلا هم جنینامون رشد نداشتن و بهمون گفته بودن برین جنین اهدایی بگیرین.که دیگه اومدیم رویان برا ادامه درمان.شوهرم وقتی درخواست کرده بود با جنین شناس صحبت کنه همه ی این شرایط رو بهشون گفت بعد گفتن بمونین تا صداتون بزنم.ولی فکر نکنم موردی باشه درخواست بدین قبول میکنن که باهاش صحبت کنین.

ما چند تا مرکز رفتیم تا رویان رو انتخاب کردیم.با جنین شناسای اون مرکزها هم صحبت کردیم درباره وضعیتمون

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به سلامتی. الان اومدم سایت فقط به هوای تو عزیزم. دیدی گفتم تو پانکچر احتمالا تخمک هات بیشتر میش ...

سلام گلی .ممنون♥️.آره دیدی چه دعواشون کردم؟ همین دعوا بود که باعث شد به خودشون بیان😁😁

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام گلی .ممنون♥️.آره دیدی چه دعواشون کردم؟ همین دعوا بود که باعث شد به خودشون بیان😁😁

یعنی عاشقتما. یه جوری تفسیر کردی که بازم به نفع خودت تموم شدا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها من چهارشنبه هیسترو شدم.برام خراش داد.نمونه پاتولوژی رو بردم آزمایشگاه.گفت دهانه رحمت تنگ ...

سلام عزیزم

به من بعداز خراش آزیترومایسین دادن آنتی بیوتیک خیلی لازمه چون احتمال عفونت زیاده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم به من بعداز خراش آزیترومایسین دادن آنتی بیوتیک خیلی لازمه چون احتمال عفونت زیاده

چجوری استفاده کردی؟ تا چه مدت؟؟

قرص سفکسیم داشتم تویخچال استفاده کردم.قاعدتا باید برام مینوشت .ترسم از عفونته.ماه بعد هم ک انتقال میدم میگم نکنه مشکلی پیش بیاد

چجوری استفاده کردی؟ تا چه مدت؟؟ قرص سفکسیم داشتم تویخچال استفاده کردم.قاعدتا باید برام مینوشت .ترسم ...

کار خوبی کردی حتما آنتی بیوتیک بخور، تازه من از یه روز قبلش بهم گفت بخورم، برای من هر 6 ساعت بود ولی سفکسیم هر دوازده ساعته ها شایدم روزی یکی آخه قویتره

چند روزشو دقیق یادم نیست عزیزم آخه پارسال بود

اگه بتونی زنگ بزنی ازشون بپرسی خیلی خوب میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کار خوبی کردی حتما آنتی بیوتیک بخور، تازه من از یه روز قبلش بهم گفت بخورم، برای من هر 6 ساعت بود ولی ...

والا هرچی از پرستارا پرسیدم دستورات پزشکی بعد از هیسترو چین؟ گفتن هیچی فقط یک هفته نزدیکی نباشه . یک هفته بعد با جواب پاتولوژی برو پیش دکترت.حرفی از خوردن قرص نزدن.قبلا واسه پانکچر روزی یکی سفکسیم ۴۰۰ برام نوشت منم دیگه همینو مصرف کردم.فردا هم آزیترومایسین ۲۵۰ میگیریم ضرر نداره.

والا هرچی از پرستارا پرسیدم دستورات پزشکی بعد از هیسترو چین؟ گفتن هیچی فقط یک هفته نزدیکی نباشه . یک ...

من خراش داشتم فقط

من همون سیکل انتقالم یعنی دوم پریود خراش دادن برام دو هفته بعدشم انتقال، شما یه ماه قبلش، به نظرم فاصله بیفته بهتره، دکترم واسه ماه بعدم دوباره گفت خراش بدم قبول نکردم اونسری خیییلی اذیت شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چک نزدی؟؟؟؟؟

سلام عزیزم چرا امروز صبح زدم مارک لاوین رز بود این مارک هم که خط cبه زور می افته چه برسه به tمنم پنج دقیقه صبر کردم دیدم cبه زور افتاد بی خیال شدم رفتم یکی دو ساعت بعد دیدم هر دو خط افتاده اونم هر دو پر رنگ بعد از ظهر با همون ادرار اول صبح که نگه داشته بودم 🙈مارک مدیکور زدم زیر 30 ثانیه خط پر رنگ افتاد فردا میخوام برم آزمایش شوهر میگه نه بزار روز آزمایش برسه 😤😤البته به شوهر نگفتم ها که بی بی چک ها مثبت شده میگم یهو دیدی آزمایش منفی شد اون موقع باید جواب پس بدم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........