2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره میشه ولی معمولا دارو آرامبخش میدن که بتونه لوله رو تحمل کنه،بیشتر توی بیماری های ریوی اینجوری می ...

نارسایی قلبی داره 

کامل حرف میزنیم با سر جواب میده

پرسیدیم حالت خوبه 

با سر میگفت نه 

بخاطر نارساییش احتمالا ریه هایش آب آورده یعنی ادم ریه،بهشون آمپول لازیکس میزنن(داروی ادرار آور که توی خونه بجاش قرص فورزماید بوده احتمالا)آدم ریه کم میشه بهتر میشن مگر اینکه نارسایی خیلی شدید شده باشه و فشار خونش خیلی اومده باشه پایین در اون صورت یکم درمان سخت میشه و همه بدن ورم میکنه

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخاطر نارساییش احتمالا ریه هایش آب آورده یعنی ادم ریه،بهشون آمپول لازیکس میزنن(داروی ادرار آور که تو ...

ورم داره 

دستا باد کرده شدیددد

مشکل ما هوشیاریشه

میگن دیگه آرام بهش و مسکن براش فایده نداره 

جگرمون داره میسوزه براش 

اگر اتفاقه مرگه 

برسه 

هوشیاریش که اینطور که میگین خوبه،وقتی متوجه صحبت شما بشه و با سر جواب بده یعنی خوبه ،الان ارگان های داخلی بدنشون مشکل داره مثل کلیه و کبد و ریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره کامل میفهمه دست فشار میدهدست و پاشم بستن😔😔

از نظر کادر درمان بیمار شما کاملا هوشیاره الان.بخاطر لوله بی‌قراره برای همین پاها یا دست هارو می بندن.متاسفانه علایم حیاتیشون نرمال نیست برای همین نمیتونن مسکن بدن تا آروم بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40