2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
عزیزم.نگران نباش..انشاءالله ک هیچ.مشکلی نیس. همینکه تحت نظری خوبه. راستی تو امپول ریه هم زدی؟

ن چون دیابت داشتم برام نزدن . تو ۳۴ هفته ب بعد دیگه خود ریه ک تکمیل میشه درسته ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ببین بستگی به مرکزی داره که میخواد بره، دولتی یا خصوصی من بیمارستان دولتی میرم طرح تخفیفی دارن برای ...

میشه اسم بیمارستانتونو بگید لطفا؟کل هزینه هاش از اول تا اخر میشه سه چهار تومن؟ دوستم ابن سینا میره گفتن ۳_۴ تومن میشه ولی من شنیدم خیلی بالاتره..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرزو جان مطمئن بااااش مامانی دعام کن ؟ضخامتت چند بود و خراش دادی؟؟؟؟

انشاءالله به حق فاطمه زهرا هیچ زنی چشم انتظار نباشه همیشه دعام همینه من ضخامتم 8/4تری لاین بود فکر کنم روز 10یا 11 پریود بود من نه خراش نداده بودم روزی 4تا استرادیول دارم به توصیه زینب جان با آب فراوان میخوردم و در طول روز پخش کرده بودم و هر روز یه ساعت پیاده‌روی داشتم دکتر هم گفت شرایط رحمت خوبه حالا آزمایش بدم ببینم چی میشه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام دوستان.. بیزحمت یه لطفی میکنید اگه کسی اینجا میکرو یا آی وی اف انجام داده بگه هزینه و مراحلش چ ...

عزیزم هزینه توی بیمارستان کاملا دولتی معمولا فقط هزینه دارو فقط برای اولین فرزند، رویان8 تومن، خصوصی نزدیک12، و مراحلش هم ابتدا عکس رنگی و ویزیت خانم و آقا و یکسری آزمایش بعد رفتن تو سیکل یا کوتاه یا بلند بنا به نظر دکتر، بلند 40 روز، کوتاه2 هفته معمولا و انتقال 3 روز بعد عمل اگر هایپر بشن 3 ماه بعد عمل

سوالم😟

دوست من .ده میلیون تومان شد سیکل میکرو .البته من کلینیک خصوصی بودم ..من بعد پانکجر هایپر شدم و دوماهی تاخیر داشتم و اینکه از روز دوم پری وارد مرحله ی انتقال شدم تا چهاردهم سیکل انتقال انجام دادن 

میشه اسم بیمارستانتونو بگید لطفا؟کل هزینه هاش از اول تا اخر میشه سه چهار تومن؟ دوستم ابن سینا میره گ ...

من همدان میرم، بیمارستان فاطمیه

تازه دست بالا گفتم اینقدرم نمیشه ولی سالی یکبار پانکچر و یکبار انتقال تخفیف شاملش میشه بار دومش توی همون سال هزینش بیشتر میشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم هزینه توی بیمارستان کاملا دولتی معمولا فقط هزینه دارو فقط برای اولین فرزند، رویان8 تومن، خصوصی ...

جدی ۸ تومن؟ من خیلی بیشتر شنیدم هزینه هاشو در حد ۲۰ تومن.. دوستم ابن سینا میره گفتن ۳تا۴ میلیون ولی میگه میترسم بیشتر بشه بمونن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
من خراش داشتم فقط من همون سیکل انتقالم یعنی دوم پریود خراش دادن برام دو هفته بعدشم انتقال، شما یه م ...

من هیسترو بیشتر واسم تشخیصی بود.و تنگی دهانه رحم .درکنار اینها واسم خراش داد.دهم سیکل برام انجام داد.ماه دیگه هم انتقال میدم.نتیجه ش ک خوب بود مشکلی نداشتم.به هرحال امیدوارم عوارضی نداشته باشه .

جدی ۸ تومن؟ من خیلی بیشتر شنیدم هزینه هاشو در حد ۲۰ تومن.. دوستم ابن سینا میره گفتن ۳تا۴ میلیون ولی ...

بلی من امسال رویان انجام دادم 8 تومن ولی اگر کسی خودش یا شوهرش عمل دیگه ای غیر تخمک کشی و انتقال لازم داشته باشه به این هزینه ها اضافه میشه، یا آزمایش ژنتیک و... نیاز باشه به این هزینه ها اضافه میشه، 8 تومن فقط دارو، سونو، عمل پانکچر و انتقال

من کرمانشاهم .یه بار دیگه انتقال دادم منفی شدم اینبارم فقط منتظر معجزه هستم

من کرمانشاه لاپاروسکوپی کردم بیمارستان امام رضا، به دکترم گفتم بیمارستان معتضدی گفت اونجا نمیشه چون میخواست همزمان کورتاژ تشخیصیمم کنه گفت نمیدونم چیشو ندارن اونجا

البته من به دلایلی از همدان اومدم اونجا

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من همدان میرم، بیمارستان فاطمیه تازه دست بالا گفتم اینقدرم نمیشه ولی سالی یکبار پانکچر و یکبار انتق ...

ممنون عزیزم از جوابت😘