2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
کیا بیمارستان دولتی تو تهران ای وی اف کردن لطفا بیاین

تاپیکم 

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من چهارشنبه هیسترو شدم.برام خراش داد.نمونه پاتولوژی رو بردم آزمایشگاه.گفت دهانه رحمت تنگ ...

گلم سفکیسیم که برای عفونت تنفیسه 

سفالکسین 500 هر 6 ساعت بعد از عمل های جراحی ناحیه تناسلی اغلب میدن برای یک هفته یعنی 28 تا کپسول میشه

ولی باز هم زنگ بزن بپرس

عزیزم پیشاپیش مبارک باشه، انشاالله که آزمایشتم مثبت میشه❤ منم قراره آبان انتقال بدم جنینام هشت سلول ...

سلام عزیزم ..ممنون خانمی ،ولی تا جواب نگیرم خیالم راحت نمیشه. دکتر جنین شناس سه تا جنین تشکیل دادن که دوتا از اونا بلاست بودن و یکی از جنینا گریدaبود .واینکه روز چهاردهم سیکلم انتقال انجام دادن 

انشاالله به حق اهل بیت شماهم به زودی مامان میشی عزیزم .

سلام خانم ها.من روز  نهم ای یو ای هستم.از روز هفت سینه هام خیلی درد میگره درست مثل دو سه روز مونده به پریود شدنم.

حالا سوالم اینه امکان داره این درد به خاطر شیاف پروژسترون باشه.آخه واسه علایم پریودی زوده واسه علایم بارداری هم زوده

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام خانم ها.من روز  نهم ای یو ای هستم.از روز هفت سینه هام خیلی درد میگره درست مثل دو سه روز مو ...

عزيزم انشاالله مامان شدي ولي وقتي پروژسترون استفاده ميكني بعضي علائم مياد سراغت بهشون توجه نكن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم انشاالله مامان شدي ولي وقتي پروژسترون استفاده ميكني بعضي علائم مياد سراغت بهشون توجه نكن 

ممنونم.ولی دقیق مثل علایم قبل از پریودیمه.ولی یه هفته زودتر.چی بگم.خدا خودش کمکم کنه.خسته شدم دیگه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
کار خوبی کردی حتما آنتی بیوتیک بخور، تازه من از یه روز قبلش بهم گفت بخورم، برای من هر 6 ساعت بود ولی ...

دقیقا سفکیسیم برای عفونت تنفسی خط دوم درمان هست و هر 12 ساعت

ولی سفالکسین برای جراحی های زنان هر 6 ساعت تجویز میشه