2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684550 پست
نه گلم خیالت راحت، تا خونی نشده هیچ مشکلی نداره  فقط نذار عفونت بگیری

ممنون.عزیزم...یکم.کلافه و بی طاقت شدم اینروزا...دعاکنیید برام.انشاءالله این 4هفته هم بخیر و خوشی بگذره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنونم مامان سبحان عزیز.قشنگترین حس دنیاست.من هنوزم باورم نمیشه این فرشته کوچولو نی نی منه ان شاالل ...

عزیزم مجدد خیلی خیلی بهت تبریک میگم تولده فرشته نازتو😍😍😍😍

خدا رو شکر اون همه زحمت نتیجه داد

منم هنوز باورم نمیشه دارم مامان میشم همش میگم حتما فلان اتفاق بیفته باور میکنم ولی به اون مرحله که میرسم باز مات و مبهوتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره گلم ولی دیگه چون تعداد دفعات زیاد شده حتما زودتر برو دکتر بگو 4 دفعه خون دماغ شدی درسته این اتف ...

دیروز وقت داشتم بهشون گفتم خون بینی میشم ولی احازه قطع کزدن  اسپرین رو نداد  و گفتن خطرناک نیست خون دماغ شدنم بخاطر همین دارو هست😣

بازم گیر داذم بهشون زیر شکمم درد میکنه بهم گفت بخاطر اینکه رحمم نرم هست درد دارم و نرماله ! منظورش از نرم بودن رو نفهمیدم 😶 دیگه کنجکاوی نکردم وگرنه پرتم میکرد بیرون کلا یه برگع سوال پرسیدم😆

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام بچه ها من روز سوم پریدیم خونریزیم خییییلی زیاده بنظرتون ماله ضخامتم بود گفتم یازده بوده انتقالو ...

سلام عزیزم احتمالش هست 

ولی من فکر میکنم به خاطر بالا بودن استروژن و کمبود پروژسترون باشه بیشتر

آلان رفتیم برگه آنالیز اسپرم رو گرفتیم.۵ درصد تحرک داشته مورفولوژی هم بین صفر تا یک بوده.جنین شناس بهمون پیشنهاد داد با توجه به نوسان اسپرم واسه روز مبادا فریز کنیم اسپرم رو.حالا دوشنبه قراره شوهرم بره با دکتر سجادی ویزیت بشه ببینه نظرش چیه.خدا رو شکر.خیلی امیدوار شدم که بتونم طبیعی هم باردار بشم .این ورزش و مصرف سبزیجات کاهش وزن و خنک نگه داشتن خیلی موثر بوده 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام بچه ها منم امشب بخطر کاهش حرکات نی نیم بطور اورژانسی سزارین شدم و پسرمو تونستم ببینم برا همتو ...

سلام عزیزم آخرش گل پسرمون اربعینی شد 

خیلی خیلی مبارکت باشه عزیزم

ان شاالله دردهات هم زودتر خوب بشه و کلی لذت ببری😍😍😍😍

هر وقت شیرش میدی برای همه ما هم دعا کن

قربونت عزیزم...خدا دخملتو.حفظ کنه😚 ..دعا کنین پسر منم.ب وقت خودش بیاد

عزیزم بهت حق میدم نگران بودنت رو دلم روشنههههه برات خیالت راحت باشه😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دیروز وقت داشتم بهشون گفتم خون بینی میشم ولی احازه قطع کزدن  اسپرین رو نداد  و گ ...

عزیزم ان شاالله هر چی هست به سلامت طی بشه این دوران

اینا نمیدونن ما چرا خیلی حساسیم، واسه همین ریلکس برخورد میکنن 😁😁😁😁

مقعدی اصلااا نمیتونم  اونوقت باید بدو بدو برم دستشویی  کلا ب شیافت مقعدی وحشتناک حساسیت ...

جدی، پس همون واژینال بذار ولی مرتب پد عوض کن

سرفه هم با خیال راحت بکن ربطی نداره به اون کنجد ها کوچولو😍😍😍😍

توروخدا سوال منویکی جواب بده من دوبارانتقال دادم جنین هام aوbبودولی منفی شد الان یه بسته bوcدارم ماه ...

سلام عزیزم فکر کنم جواب داده بودم 

عزیزم کلی مامان داشتیم با همین گرید های b و C 

اصلا اینا رو بهشون توجه نکن 

حتما مامان میشی 

اکثرا میبینم نوشتن سونو روز انتقال، اصلا منو سونو نکرد فقط اومد انتقال داد و رفت  نکنه درس حسا ...

نه گلم اتفاقا 90 درصد بدون سونو انتقال دادن برامون

خیالت کاملا راحت، انتقال جزء روتین های هر دکتر و هر مرکز هست

درسته اون هم دقت لازم داره ولی تهش کار سختی نیست

واي راست ميگي آلزايمر گرفتم من 🤣 يادم اومد  واسه من چقدر دير پس سونو نوشته  انشاالله قس ...

ان شاءالله خدا همونجوری ک دلم مارو شاد کرد دل همه اونایی ک منتظر مادرشدن هستن رو شاد بکنه و تلاششونو بی نتیجه نذاره