2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
خوب کاری کردی، من بیشتر نگران خودتم و گرنه اون جوجه بلده خودش رو تامین کنه فقط اگر آب و مایعات نمی ...

باشه عزیزم..ممنون 💙💙💙😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام سلام سلام.خوبین.بالاخره امروز پانکچر شدم.اول بگم خیلی از رفتار پرسنل رویان خوشم اومد چه خوش اخل ...

سلام عزیزم، از شدت خوشحالی دارم گریه میکنم یواشکی 

اصلا نمیدونی چه قدر نگرانت بودم کلی برات دعا کردم این بار دست پر بر گردی 

خدا رو شکر

ان شاالله همه چی عالی پیش بره تا آخرش که به دنیا بیاد یا دنیا بیان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام روز بخیر دوستان.روز پانزده ام انتقال هستم وبه امید خدا و اهل بیت فردا نوبت ازمایش دارم .

یه سوال داشتم برا ازمایش باید ناشتا باشم یانه؟؟واینکه من اول صبح شیاف استفاده میکنم ،تو نتیجه ی ازمایش تاثیر داره؟؟اگه داره پس استفاده نکنم آیا؟؟

سلام روز بخیر دوستان.روز پانزده ام انتقال هستم وبه امید خدا و اهل بیت فردا نوبت ازمایش دارم . یه سو ...

انشاالله خوش خبری عزیزم،نه ناشتانمیخواد،ازمایش خون داری عزیزم ادرارنیستا،نه اصلاب شیاف ربطی نداره جواب ازمایشت،منتظربتای تپلتیم انشاالله

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
انشاالله خوش خبری عزیزم،نه ناشتانمیخواد،ازمایش خون داری عزیزم ادرارنیستا،نه اصلاب شیاف ربطی نداره جو ...

ممنون از راهنماییت دوست خوبم،دل تو دلم نیست ..یعنی میشه این همه انتظار و استرس تموم شه؟؟

سلام بچه ها منم امشب بخطر کاهش حرکات نی نیم بطور اورژانسی سزارین شدم و پسرمو تونستم ببینم برا همتو ...

سلامممم عزیزم خیلی خوشحال شدم گل پسرت روبخیر خوشی بغل گرفتی🌹❤️از صمیم قلبم بهت تبریک میگم خدا براتون حفظش کنه🙏🏻🌹🌸

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بسکه تو نت یه چیزایی مینویسه ادم میترسه...عزیزم این.اخریا استرسم ی خرده زیاد شده باهرچیزی نگران میشم ...

نترسسس عزیزم ان شالله توهم کاکلی رو بخیر خوشی بغل میگیری😍چیزی نمونده 😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام شب همگی بخیر شرمنده من خیلی سوال میکنم شکر خدا با شماها میتونم حرف بزن.ممنونم که با حوصله   ...

آره گلم احتمالش هست عفونت قارچی باشه 

ولی میتونه به خاطر استرس هم باشه

یا اینکه خیلی وقته این کارو نکردی درد بیاد سراغت 

کلا بهتره حتما تحت نظر دکتر باشی و راحت بهش بگو بعد از نزدیکی این جور شدی به تشخیص کمک میکنه

نترسسس عزیزم ان شالله توهم کاکلی رو بخیر خوشی بغل میگیری😍چیزی نمونده 😍

قربونت عزیزم...خدا دخملتو.حفظ کنه😚 ..دعا کنین پسر منم.ب وقت خودش بیاد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم خوب اگه به درد نمیخورد که اصلا فریز نمیکردن.توکل به خدا.انتقال بده.خدا بخاد میشه ؛مثل خیلی های ...

ممنون عزیزم انشالله توکل به خدا

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍