2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
گلم اگر یه روز مونده به آزمایشت بی بی هم نشون میده، امتحان نکردی؟

نه عزیزم توی 8 سال اونقدر بی بی چک منفی دیدم بدجوری از بی بی میترسم تا امروز امتحان نکردم جرات ش رو داشته باشم فردا میزنم یکشنبه هم میرم آزمایش

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
اره عزیزم سه تا جنین بلاس انتقال داده بودم اخه فردا اربعین هس تعطیله همه جا والا مرکز گفته روز 15 آز ...

پس خدا بهت صبر بده فردارو😁😁

من که انتقال دادم جنین سه روزه. گفتن ۱۶بعد برو آز بده. ۱۴روز بعدش صبح زوووود رفتم🤣🤣

ان شالله مثبتی. فردا برو مراسم تا نصف روزو متوجه نشی چجور تموم شد😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم ازت دوستم انشاءالله به آرزوت برسی با حرف هات الان خیلی اروم شدم انشاءالله یکشنبه خبر میدم این ...

انشالله یکشنبه خوشحالترین آدم روی زمین میشی و مادر بودنتو جشن میگیری 

عزیزم باز تو یکم اوضاعت از من بهتره من فقط دوتا جنین داشتم که اونم انتقال دادم دیگ ندارم جنین 

اما الان که روز پنج انتقالم ميگم هر چی که شد جهنم الان جنین ها تو رحممن الان که مادرم الان که بچه هام پیشمن لااقل این دوهفته رو خوشحال باشم کاری کنم جنین هام شاد باشن. همش قرآن و دعا میخونم براشون تا خدا معجزه دیگه اش رو برام نشون بده و دوتاشم نگه داره برام 

از الانت لذت ببر فکر بعدا رو نکن الان یه مامانی که سه تا جنین تو رحمته و استرس و نگرانیت بشدت ناراحتشون میکنه دلت میاد ناراحت یا اذیت شن!؟پس نکن اینکارارو 

پس خدا بهت صبر بده فردارو😁😁 من که انتقال دادم جنین سه روزه. گفتن ۱۶بعد برو آز بده. ۱۴روز بعدش صبح ...

اره والا خدا واقعا صبر بده شوهرم میگه دوست ندارم زمان آزمایش برسه میگه تا ازمایش ندادی دلم خوشه هنوز هستن خودمم میترسم از روز آزمایش هم دوست داشتم زودتر زمان آزمایش برسه کلا ما هر دو دیونه شدیم تو این راه 😄😄😄

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
اره والا خدا واقعا صبر بده شوهرم میگه دوست ندارم زمان آزمایش برسه میگه تا ازمایش ندادی دلم خوشه هنوز ...

آخی عزیزم

درکت میکنم خیییییییییلی سخته

سختتر از همه این زجر و دردا جواب منفیه. که خدا برا هیچکس نیاره😞😞

اصلا نمیتونم یاداوری کنم برا خودم اون روزارو😔😔

ان شالله بحق امام حسین هدیه اش رو بعد اربعین بگیری😃🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
انشالله یکشنبه خوشحالترین آدم روی زمین میشی و مادر بودنتو جشن میگیری  عزیزم باز تو یکم اوضاعت ...

انشاءالله جنین های نازت میمونه برات به حرمت فاطمه زهرا والا منم اگه خدایی نکرده منفی بشم دیگه ندارم که دلم خوش باشه حداقل بازم شانس انتقال دارم از خدا فقط میخوام به همه ی مامان های چشم انتظار نگاهی کنه برا منم هر چی میخواست بشه تا حالا شده فردا رو هر طوری شده خودمو سرگرم میکنم تا یکشنبه آزمایش بدم تکلیفم معلوم بشه

آخی عزیزم درکت میکنم خیییییییییلی سخته سختتر از همه این زجر و دردا جواب منفیه. که خدا برا هیچکس نی ...

انشاءالله از خدا میخوام به حرمت امام حسین منو شرمنده نکنه ممنونم بهم آرامش دادین انشاءالله به سلامتی میاد نی نی نازت

عزیزدلم من چهارشنبه ساعت ۷/۳۰ صبح اولین نفر توی بیمارستان سز اورژانسی شدم و بالاخره دختر خوشگلمو بغل ...

عزيزم خيلي خيلي مباركت باشه ، در آغوش كشيدن دختر گلت گواراي وجودت باشه خانمي ، ان شا الله اين حس قشنگ قسمت همه منتظرها بشه .

عزيزم خيلي خيلي مباركت باشه ، در آغوش كشيدن دختر گلت گواراي وجودت باشه خانمي ، ان شا الله اين حس قشن ...

ممنونم مامان سبحان عزیز.قشنگترین حس دنیاست.من هنوزم باورم نمیشه این فرشته کوچولو نی نی منه

ان شاالله قسمت همه منتظرا شه 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم..اخر کاریا ترشحاتت زیاد بود یامعمولی؟من چندوقته ترشحاتم زیاد شده معذرت میخام غلیظو کرم رنگ..ب ...

عزیزدلم من ترشحاتم در کل زیادتر از قبل شده بود ولی همش سفید و چسبناک بود...نمیدونم طبیعیه یا نه

ولی اگه دکترت میگه مشکلی نیست نگران نباش.اره کم شدن حرکات توی ماه اخر تا حدودی طبیعیه چون اب دور بچه کم میشه ولی اگه خیلی نگرانت کرد برو سونو عزیزم.ان شاالله که چیزی نیس و به موقع گل پسرمونو بغل میگیری

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه عزیزم توی 8 سال اونقدر بی بی چک منفی دیدم بدجوری از بی بی میترسم تا امروز امتحان نکردم جرات ش رو ...

الهی که خوش خبر باشی❤

هر کی انتقالش مثبت میشه ها ماها که تو نوبتیم روحیه میگیریم، منم ماه بعد انتقال دارم(بار سوممه😔)

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام بچه ها من روز سوم پریدیم خونریزیم خییییلی زیاده بنظرتون ماله ضخامتم بود گفتم یازده بوده انتقالو ...

سلام، احتمالا همینطوره

چون موقع پریودی دیواره رحم ریزش میکنه

چه روزی یازده بود؟ قبل از پریود شدنت؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...