2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست
من دکتری که خیلی سرش شلوغ باشه رو ترجیح میدم نرم، اتفاقا یکی اومده بود مطب پیله وری، میگفت چقدر وقتم ...

اون که بله تا خدا نخوادیه برگ هم ازدرخت نمیافته انشالله سریع جواب بگیرین🙏🙏

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
عزیزدلم من ترشحاتم در کل زیادتر از قبل شده بود ولی همش سفید و چسبناک بود...نمیدونم طبیعیه یا نه ولی ...

بسکه تو نت یه چیزایی مینویسه ادم میترسه...عزیزم این.اخریا استرسم ی خرده زیاد شده باهرچیزی نگران میشم...دعا کن منم ب موقع بچم ب دنیا بیاد.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون که بله تا خدا نخوادیه برگ هم ازدرخت نمیافته انشالله سریع جواب بگیرین🙏🙏

توکل به خدا عزیزم

شما هم همینطور❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام بچه ها منم امشب بخطر کاهش حرکات نی نیم بطور اورژانسی سزارین شدم و پسرمو تونستم ببینم برا همتو ...

سلام عزیزمِِ..قدمش مبارک بسلامتی انشاءالله😍

خودتم دردات روز اول شدیده بعد بهترمیشی ب امید خدا

الان چندهفته بودیـ چندکیلو بود گل پسر؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اکثرا میبینم نوشتن سونو روز انتقال، اصلا منو سونو نکرد فقط اومد انتقال داد و رفت  نکنه درس حسا ...

برای منم دو بار انتقال داشتم اصلا سونو نکردن یعنی برای هیچکسو سونو نکردن بر اساس عمق رحم انتقال دادن ولی به نظرم با سونو دقیق تره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام نفسی جون خوبی عزیزم؟بسلامتی چیزی نمونده تا بغل گرفتن گل پسرت انشالله سلامت بغلش بگیری.عزیزم برا ...

سلام.عزیزم...خودت و نی نی خوبین؟اره اخرین.چکاب ک.4شنبه بودم گفت همه چی خوبه ولی من استرسم زیاد شده این روزا...

دکتر بهم گفته ازاین ب بعد هفته ای یکبار باید nstبدی این.ماه اخر...

عزیزم براتو تاریخ نزده دکتر؟بالاخره طبیعی هستی یا سز؟

توروخدا سوال منویکی جواب بده من دوبارانتقال دادم جنین هام aوbبودولی منفی شد الان یه بسته bوcدارم ماه ...

عزيزم اصلا استرس نداشته باش اصلا به گريد جنين نيست 

خيليا با cدوقلو باردار شدن فقط بايد خدا بخواد فكرتو درگير اين چيزا نكن 

با خيال راحت برو جنيناتو انتقا بده انشاالله اين سري ماماني 🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
توروخدا سوال منویکی جواب بده من دوبارانتقال دادم جنین هام aوbبودولی منفی شد الان یه بسته bوcدارم ماه ...

به گرید جنین نیست عزیزم تو همون فاطمیه یه خانومه با b دوقلو باردار شده بود، من دو تا انتقال قبلیم جنینام ab بود که مثلا از b بهتره ولی منفی شد

گرید c هم اگه ضعیف باشه فریز نمیکنن من سه تا داشتم فریزشون نکرده بودن ریخته بودن دور برای شما حتما خوبه وضعیتش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام بچه ها منم امشب بخطر کاهش حرکات نی نیم بطور اورژانسی سزارین شدم و پسرمو تونستم ببینم برا همتو ...

واییی عزیز دلم مبارکت باشه خدارو شکر و تبریک میگم.انشاللله سالم و صالح باشه به لطف خدا

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚مارو هم دعا کن

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزيزم اصلا استرس نداشته باش اصلا به گريد جنين نيست  خيليا با cدوقلو باردار شدن فقط بايد خدا بخ ...

انشالله 🙏ممنون عزیزم یکم دلم اروم شد❤️😍😍

به گرید جنین نیست عزیزم تو همون فاطمیه یه خانومه با b دوقلو باردار شده بود، من دو تا انتقال قبلیم جن ...

انشالله این سری مادرشی وراحت شیم ازاین همه دردسر واسترس

اینقدرفکرم بهم ریختس که اندازه نداره خدا کمک کنه🙏❤️❤️