2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
سلام دوستان خوبید ؟ من امروز انتقال جنین داشتم  دکتر جنین شناس گفت ۳ تا جنین انتقال میدن برام ...

عزيزم خيليا بعد انتقال برگشتن شهر خودشون 

ميوه هم هر چي دوست داري بخور گلابي خيلي خوبه واسه يبوست هم عاليه 

غذا هم من همه چي خوردم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این ماه پس دیگه تموم شد تا ماه دیگه پری شدم چقدر منتظر بودم 😔😔😔

عزیزم نمیدونم شما کدوم مرکز میرید ولی من که رویان میرم قانونشون اینه که اگه دو روز پشت هم تعطیل باشه یک روزش حتما بازن شما هم پیگیر شو احتمالا شنبه باشن

ابن سینا 

بعد نوشتن بقیه پست ها رو دیدم که توضیح داده بودید من جای شما بودم حتی اگه این دو روز تعطیلات دکترو پیدا نمیکردم حتما یکشنبه میرفتم ابن سینا و فرصتو از دست نمیدادم حتی اگه دکترتون هم نبود دکترای دیگه هستن، توکل به خدا موفق باشید

مرکزها و بیمارستانهای درمان ناباروری حتما یکی از دو روز تعطیلی رو هستن، میتونی مراجعه کنی گلم

نیلاسمان جان عزیزم شما چیکار کردی؟ پانکچرت معلوم نشد چه روزیه؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
دوستان من تصمیم گرفتم برای پانکچر مجدد بیام تهران. شما کدوم مرکز و کدوم دکتر رو پیشنهاد  میکنی ...

عزیرم اگر مشکل مالی نداری برو صارم ، من خودم رویان هستم خیلی شلوغه ، بعد درصد موفقیت تو صارم بیشتر از رویان هست، دفعات رفت و آمدت هم بستگی به سیکلت داره بلند مدت یا کوتاه مدت و جوابگوی تخمدانت به داروها، من روش شورت بودم فکر کنم 5 بار تا پانکچر رفتم یا 4 بار

سلام دخترا . من قراره برم که وارد سیکل میکرو بشم . بیمارستان امام اهواز .  همسرم تعدادش سه ملی ...

گلم این راهی که در پیش داری باید ابتدا با خودت کنار بیای و واژینیسمت کنترل کنی ، چون دیگه کار از این حرف ها میگذره واقعیت را بهت میگم، هرجا هم رفتی عکس رنگی، معاینه و ... اول از نظر ذهن خودت را راحت کن بعد کلا خودت شل بگیر، بعدش عزیزم امکان نداره میکرو اولش تمام مراکز میفرستن پاپ اسمیر و عکس رنگی این حداقل هاست، با این توصیفی که از همسر گفتی تقویتش کن، ان شاالله که خیره و نتیجه میگیری