2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست

بچه ها من روز ده انتقال جنین بلاس اما همچنان لک لانه گزینی ندیدم 😭😭😭😭😭چون من قبلا یه بار باردار شدم البته متاسفانه به سرانجام نرسید اون موقع لک دیده بودم فکر میکنم اگه باردار باشم باید لک میدیدم دیگه نه؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من روز ده انتقال جنین بلاس اما همچنان لک لانه گزینی ندیدم 😭😭😭😭😭چون من قبلا یه بار باردار ...

نمی دونم  چی بگم‌ ولی از دوستان  پرسیدم   گفتن بعضی ها  هیچ علائمی نداشتن  ولی  باردار  شدن   توکلت  به خدا  باشه  استرس  نداشته باش   تحمل چند  روز  دیگه  آز  میدی 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
نمی دونم  چی بگم‌ ولی از دوستان  پرسیدم   گفتن بعضی ها  هیچ علائمی نداشتن   ...

اره عزیزم توکل کردم به خدا استرس روز های نزدیک به آزمایش بیشتر میشه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
اوه عمق رحمو چجوری اندازه میگیرن ؟     وای خدای من چه چیزایی باید تحمل کنم ... من واژینیس ...

نمیدونم واژینیسم چیه ولی برای آی وی اف و میکرو حتما باید عمق رحم رو بدونن برای انتقال لازمه، یه لوله درجه بندی هست که سریع وارد و خارج میکنن و اندازه عمقو متوجه میشن تو ایام پریود هم اندازه میگیرن، نگران نباش درد نداره، برای مادر شدن باید همه این موارد رو تحمل کنیم عزیزم این اندازه گیری که کوچیکترینشه پس سعی کن محکم باشی البته برای هممون راهی پر از استرسه ولی اگه نی نی میخوای باید این مسیرو رفت، من که خودم به دكتر گفتم میکرو بشم وگرنه دکترای خارج از مرکز ناباروری که همچنان اعتقاد داشتن بعد از این همه سال و این سن طبیعی باردار میشم و دکترای مرکز هم بازم بعد از آی یو آی منفی میخواستن بازم ای یو آی انجام بدم من خودم دیگه طاقت ندارم با تموم وجودم بچه میخوام

خوب خدا رو شکر خدا از دهنت بشنوه ایشالا به حق همین اربعین خود امام حسین ضمانت کنه جواب بگیریم  ...

انشالله. من علاوه بر همین داروها که گقتی، صبحها شیافم میذارم. یه ویتامین دی و فولیک اسیدم میخورم.  من ۲ تا گرید b و یه c انتقال دادم، دیگه جنین ندارم. هیچ کسم نمیدونه ivf کردم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
خدای من  من‌و شما  و مامان موفق  @مامان_موفق۱   پس با هم  هستیم  😄 ...

انشالله. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
آمپولای پروژسترون منو کشت دیگ نميتونم بشینم آبکش شدم جاشونم کبود شده یکم  ولی فدایی سر بچه هام ...

درمونگاه به من گفت این دفعه بگو با سرنگ بلند برات تزریق کنم. کمتر جاش میمونه. من که بخاطر سیاتیکم نمیتونم سمت چپم امپول بزنم، تمام این آمپولا رو سمت راستم زدم. اهان گویا یه کم امپول رو قبل باز کردن تو دستت مالش بدی تا گرم شه هم خوبه. امپول سرد گوله میشه. 

انشالله. من علاوه بر همین داروها که گقتی، صبحها شیافم میذارم. یه ویتامین دی و فولیک اسیدم میخورم. &n ...

من چون آزمایش  ویتامین  دی به  تازگی دادم  خوب بود  نخوردم  اسید  فو لیک  هم میخورم شیاف دارم  ولی چون  بیمارستان  رفتم  نگفت  بزار  ولی دکتر خودم   قرار بود  یه آمپول  یه شیاف بزارم  هر هشت  ساعت  دیروز  هر چی زنگ  زدم  مطب  جواب نداد  حالا برای  شیاف  ترید  دارم  خودم  بزارم  یا نه 

انشالله  توکل به خدا   انتظار  شیرینی   داشته  باشیم 😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عمق رحم اول یه وسیله هست میزارن تو واژنت که باز باشه بعد یه چیز مثل خط کشی خیلی باریک میکنن تو   ...

ممنون عزیز دلم که اینقدر با حوصله جواب میدی . ان شاالله که خداوند صیر و تحملشو بهمون بده 

امیدوارم خیلی زود مادر بشی گلم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
عزیزم اصلا نترس فقط موقع گذاشتن اسپکولم درد داره اونم چند لحظه  منم از معاینه اینا وحشت داشتم ...

ان شاالله که مشکلی نباشه واقعا یا الله

نمیدونم واژینیسم چیه ولی برای آی وی اف و میکرو حتما باید عمق رحم رو بدونن برای انتقال لازمه، یه لوله ...

بله درسته برای مادر شدن باید این راه ها رو رفت ... حتما خدا در ما توانشو دیده اینم امتحان ماست توکل به خدا 

ممنون عزیز دلم