2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
دقيقا مثل من  انشاالله همگي بارداري سالم داشته باشن

لیانا جان در مورد سرم اينتراليپيد سرچ کردم 

کاربردهای زیادی داره، یکیش تزریق به نوزادان نارس هست 

شکست مکرر لانه گزینی آی وی اف به خاطر بالا بودن فعالیت Natural Killer cells(یه جور گلبول سفید هست) 

در افراد با سقط مکرر

و... 

گلم تعداد مقالات در این زمینه زیاد نبود، جدیدترینش برای سال 2016 بود و گفته بود هنوز تحقیقات زیادی لازم داره

ولی نحوه تجویزش شبیه سرم ivig هست از قبل انتقال تا سه ماه اول بارداری 

برای سقط مکرر هم در خانم های بالای 40 سال نوشته بود اثر نداره ولی فقط یک مقاله بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای مهربون اگه ممکنه سوالامو جواب بدین از ماهی که تصمیم به آی وی اف میگیریم تا زمانی که انتقال ج ...

سلام. من گاندی انجام دادم. یه مفداری پول آمپولای تحریک تخمکم شد،  که بیمه تامین اجتماعی بردم تایید کرد، با اینحال فکر کنم یکی دو تومن خودم دادم که اگه بیمه تکمیلی دارو رو بده، میشه از تکمیلی گرفت.

۴ تومن پانکچر که بخش زیادیش رو تکمیلی میده. 

۶ ماهی ۲۵۰ تومن هزینه فریز. برا بعضیا رو فریز نمیکنن و باید فرش انتفال بدن که فک کنم ۱ تا ۱.۵ بشه هزینه انتفال‌ . 

برا اونایی که فریز میکنن بعد ذوب مبکنن برا انتقال، ۱۸۰۰ برا ذوب و انتقال 

یعنی من تاحالا

۲ دارو 》》》 بعصی بیمه ها میدن

۴ پانکچز 》》 بیشتر بیمه ها میدن 

۵۰۰ فریز 》》》 نمبدن

۱۸۰۰ ذوب د انتقال 》》》 نمیدونم چون نکردم هتور

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام خواهرای گلم.دکتر عارفی به من گفته برم ببمارستان عرفان برا لنفوسیت نمیدونم آدرسش کجای توروخدا اگ ...

دوتا بیمارستان عرفان داریم. عرفان سعادت اباد و نیایش. هردو غرب تهرانن. کدوم رو میخوای؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
بسارا جون فدااات. رفتم گرفتم پروکسید پلاس. میگفت خیلی کم شده و با شرایط فعلی دیگه هم نمیاد دستت درد ...

چند تا گرفتی لیلا جان و قیمتش 

و این دارو فقط واسه بهبود وضعیت آقایونه درسته؟؟؟ 

بچه ها من امروز سی تا تخمک ازم کشیدن خداروشکر درد چندانی نداشتم و الان فقط زیر شکمم گرفتگیه چی باید ...

عزیزم روزی 7_8 تا سفیده تخم مرغ بخور حتما 

غذاهایی که میخوری با بیس پروتئین باشه 

اگر یه وقت ادرارت حجمش یهو کم شد، تیره شد، یا وزن بدنت یهو زیاد شد یا دور شکمت بزرگ شد سریع برو بیمارستان برات سرم آلبومین بزنن

ولی اغلب با همون تغذیه اوکی میشی

چیزهای شور رو خیلی توصیه نمی کنم چون باعث احتباس آب و نمک میشه و بیشتر ورم میکنه بدن

سلام زینب جون خوبی  غربالم اماده شده ریسک سندرم داون و زده ۱/۱۲۸ و بینابین  بهم گفتن بای ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش یه منم گفتن پیش دکتر مشفقی برم

البته اون روز خودش نبود یه پریناتولوژیست دیگه جاش اومد، و برام تمام روش ها رو توضیح داد منم سلفری رو انتخاب کردم 

بعدش هم راحت فرصت داری بری آزمایشگاه و تمام

فقط تاکید می‌کنم نی نی ت سالمه، روال کار همینه 

تازه اگر سلفری بدی دیگه غربال دوم نیاز نیست، به جاش سونو آنومالی کافیه 

یه چیزی ممکنه بهت بگن مثلا هفته 14 بری سلفری که میزان DNA جنین تو خونت راحت قابل اندازه گیری باشه