2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
متاسفانه این بیمارستان ب معنای کلمه دزد سر گردنس فکر کن تولیست هزینه های بیمارستان چیزایی بود ک ...

با این هزینه هایی که شما میگین من بیخیال اون سه تا جنینم باید بشم اگه بعد یک سال هزینه فریز جنین رو پرداخت نکنیم چی میشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی پرسیدیم که این قیمتها رو گفتن من دارم خودمو میکشم همون شش تومنو جمع کنم تا اسفند برای انتقال بعدی ...

من یک هفته پیش تماس گرفتم 

بهتره خودتون فرداصبح ب حسابداری زنگ بزنید و بپرسید

والا من قراره آبان ماه خراش داشته باشم 

و پری آذر ماه انشاله انتقال

من سال 94 سومین میکرو رو انجام دادم الانم ی دختر دارم 

میخوام انشاله از فریز هام انتقال بدم 

از آخرین خراش رحمم خوب چهارسال گذشته و برای بالابردن شانس بارداری خودم خواستم و دکتر هم آکی داد

با این هزینه هایی که شما میگین من بیخیال اون سه تا جنینم باید بشم اگه بعد یک سال هزینه فریز جنین رو ...

من فقط سال اول شارژو دادم 

هیچ اتفاقی نمیوفته اونها واست نگه میدارن ولی وقتی خواستی انتقال بدی اول میری حسابداری تسويه حساب میکنی این مدتی رو ک هزینه ندادی بعد میفرستن مراحل بعدی انتقال 

الان دوساله شارژش نکردم 

سلام خواهرای گلم.دکتر عارفی به من گفته برم ببمارستان عرفان برا لنفوسیت نمیدونم آدرسش کجای توروخدا اگه کسی میدونه کمکم کنه باید راه بیفتم خواهش میکنم جواب بدید زودتر،اصلا نمیدونم لنفوسیت تراپی چطوری انجام میشه؟؟؟؟

😍😍خدایا شکرت
سلام خواهرای گلم.دکتر عارفی به من گفته برم ببمارستان عرفان برا لنفوسیت نمیدونم آدرسش کجای توروخدا اگ ...

توهمون سعادت آباده،دور و بر مطب دکتره البته نه نزدیکه نزدیک،توگوگل مپ سرچ کنین میاره وراحت میتونین برین.یابزنین ویز راحت میتونین برین.

یه سرنگ از خونت میگیرن،موادخاصش ر جدامیکنن تزریق رحمت میکنن،کارسختی نیست

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من فقط سال اول شارژو دادم  هیچ اتفاقی نمیوفته اونها واست نگه میدارن ولی وقتی خواستی انتقال بدی ...

ولی من خیلی دیدم مراکزی که اگه شارژ نکنی،جنین ر نگه نمیدارن ونگه هم نداشتن.باید احتیاط کرد

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها من امروز سی تا تخمک ازم کشیدن خداروشکر درد چندانی نداشتم و الان فقط زیر شکمم گرفتگیه چی باید بخورم؟؟؟ بقیه ک با من بودن به هوش میومدن از درد ناله و گریه میکردن