2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
سارا جان منم بتای اولم 1347بود قشنگ یادمه  منشی طرازی گفت دوتاس حتما  دومین بتا سه هزار ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت.الان یه سر رفتم نت گردی .استرس خارج رحمی گرفتم 😣نوشته بود بتای بالا خرج رحمه ولی الان گفتی که بتات همینقدر بود دلم اروم شد...منم به خدا میگم به نظر خودت اگه توانشو دارم بهم دوقلو بده 😁.اگه میدونی ندارم؛ توان یه دونه رو دیگه دارم 😁...ان شاء الله خدا همه نی نی ها و جنین ها رو ،چه فریز، چه غیر فریز و انتقالی و تو دلی رو سالم بزاره بغل پدرومادرشون...الهی آمین 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دیدی اثر استرس و تلقین بود سارا ان شاء الله این دفعه ویار نداشته باشی یا حداقل کم باشه

مرسی عزیزم .خدا گل پسریتو حفظ کنه برات 💙💙

ان شاء الله.الان که یه فنجون چای خوردم 😷😷 

زینب جون این نی نی یا نی نی های من چای دوست ندارن فقط نوشابه میخان چند روزه.نوشابه مشکی یخ 🤭اصلا لب به نوشابه نمیزدم.الان فقط میگم صبح تا شب نوشابه بخورم ...یعنی مراعات غذایی ای کردم این مدت که نگم برات 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۲۰۰ تخمک‌کشی  هر انتقال  ۱۴۰۰ حالا  یکم  بالا  و پایین

چقدر خوبه قیمتای رویان

تخمک کشی و فریز باهم  ۶ و ۵۰۰ تقریبا تو صارم

انتقال سه تومن

عزیزم فقط باید خدا بخواد ولی وقتی شرایط زن و مرد نسبتا خوبه اولین خط درمانی بعد از تلقیح تخمدان iui ...

بله رویان میریم.آزمایش و عکس رنگی و ...دادیم هیچ مشکلی نداشتیم 

میشه برای مادر شدن همه منتظرا یه صلوات بفرستین😍🙏
منظور از کلا چیه عزیزم ؟ یعنی با داروها یا غیر داروها ؟

حتما با داروها منظورشون بوده.چون گفتن کلا با هزینه انتقال هفت و نیم.

من شهرستان انجام دادم قبلا.داروها با تخمک کشی تنها شد هشت و نیم بدون هزینه سونو ها و ویزیت. بدون هزینه های عمل شوهرم و فریز اسپرم و انتقالی که دیگه به اون نرسید

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
دوستان سلام من به اميد خدا قرص ال دي رو شروع كردم براي سيكل انتقال چه مكملهايي بخورم، دكترتون براي ...

سلام❤ منم دارم ال دی میخورم برم برای انتقال، به دکترمم گفتم قبلش چی بخورم خوبه گفت چیز خاصی لازم نیست فقط همون گلوکوفاژ که میخوردی و فولیک اسید

انتقال قبلیم که منفی شد خودم فرتیل سی ام گرفتم میگفتن خیلی خوبه ولی برای من نتیجه ای نداشت

یه بارم که پارسال پانکچر کردم بازم دکترم مکمل نداد خودمم نمیدونستم چی خوبه هیچی نخوردم تخمکام زیاد شد و جنینام کم ولی امسال یه ماهو نیم قبلش اینوفولیک خوردم با ویتامین ای، یه قرصم دکترم داد گفت توی کیفیت تخمک موثره به اسم ملاتونین( توی نت زدم دیدم نوشته قرص خوابه) اینم دو هفته شبا خوردم، این سری بازم تخمکام زیاد شد ولی تعداد جنینام و کیفیتشون بیشترو بهتر شد، دیگه نمیدونم تاثیر کدوم بود

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بلاخره منم امروز انتقال دادم  دوتا جنین بلاست

عزیزم مبارکه، انشاالله که 9 ماه محکم جاشونو میچسبن❤❤❤

شما جنیناتونو بلاست فریز کردن یا بعداز ذوب گذاشتن بلاست شد؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...