2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046198 بازدید | 684503 پست
تو نت نگاه میکنم ببینم ترکیباتش چیه.خیلی ممنون البته خودمم دنبال ول وومن کانسپشن میگردم.یه دکتر دیگ ...

فرتیل سی ام واسه قبل انتقال و بهبود اندومتره

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنونم عزیزم. ۴ تا بیبی چک زدم توی این چند روز دریغ از یه خط محو احتمال بارداری خیلی کمه.

بازم ناامید نباش ایشالله مثبته عزیزم

من 2 ماه پیش عقب انداختم حتی آزمایش خون هم دادم منفی بود اما دکتر گفت 48 ساعت بعد تکرار کن منفی بود آزمایش پرولاکتین انجام بده یعنی حتی به نتیجه آزمایش هم اکتفا نکرد. البته من باردار نبودم پرولاکتینم بالا رفته بود تا یه ماه قرص رو قطع کردم دوباره رفته بود بالا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ملیکا جان اینجا داره سبد خرید رو هم برای من باز کرد گویا 30تایی‌ رو نوشته 135هزار

داروخانه دکتر افابیگی توی خیابون وزرا یا خالداسلامبولی

ولی بازم قبل رفتن بزنگ مطمن شو دارن 

ببین پیک دارن واست بفرسته

واقعا حلقه خوب نیست؟ حالا من قبل پانکچرم یه ماه حلقه زدم گفتم قبل انتقالمم بزنم😞😞😞

عزیزم من اینجوری شنیدم.حالا اگه میخوای مطمئن بشی از دکترت بپرس. ولی از یک منبع معتبر خوندم که دویدن خوب نیست فقط پیاده روی.حلقه هم بخاطر ضربه زدن شه که میگن خوب نیست.ولی بازم بپرس.

عزیزم والا بهترین کار آرامش هست و تقلید های غذایی عجیب و غریب نکردن کلا بدنت رو اکتیو نگهدار  ...

مرسی عزیزم.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام دوستان متاسفم که این چند وقت اخیر خوش خبر نبودم و این شاید اخرین پست من باشه. می دونم که این ...

ان شاالله این آخرین پستت نیست و بر میگردی و برعکس الان دل ما را شاد میکنی و میگی که دختر نازت سالم و محکم سر جاش

تو نت نگاه میکنم ببینم ترکیباتش چیه.خیلی ممنون البته خودمم دنبال ول وومن کانسپشن میگردم.یه دکتر دیگ ...

داروخانه دکتر صهبایی توی خیابون کاشانی روبروی شهرداري منطقه 5

444088830

گغت ول وومن کانسپشن داریم 

ولی کانسپشن آقایونو نداریم برای آقایون برندهای دیگه داریم 

سلام دوستان متاسفم که این چند وقت اخیر خوش خبر نبودم و این شاید اخرین پست من باشه. می دونم که این ...

عزيزم ميدونم خيلي سخته خانمي و ميدونم كه چه قدر تا الان صبر كردي ، از خدا برات ميخوام باز هم برات معجزه كنه و دختر قشنگت برات بمونه ، يكي از دوستان بود به نام شاينا كه دو قلو باردار بود اون هم توي هفته ٢٨ زايمان كرد و پسرش رو از دست داد ولي دخترش الان ٦ ماهش شده و خدا رو شكر سلامته ، خدا بخواد دختر گلت به سلامت مياد توي آغوشت ، ما اينجا جز دعا كاري ازمون برنمياد ، منتظر خبرهاي خوبت هستيم خانمي .

خانوما من برای کارای آی وی اف میرم تهران اگه جواب بارداری مثبت شد بازم باید برم پیش همون دکتر یا می ...

عزیزم بستگی داره به خودت و اینکه مرکزتون جواب بده همیشه تلفنی، من هنوز مرکز میرم 

ولی دوستان مشابه شما میان راهنمایی می کنن

یه سوال دیگه گلم شما از مطب بیرون واسه کاراتون اقدام کردی؟ یا از مطب خود مرکز؟ منم اینسری نوبت گرفتم ...

عزیزم مریم یا مهناز؟ میشه اگر راضی بودی به منم بگی 

آخه دنبال دکتر خوب برای زایمانم

یکی از دوستام و خواهر شوهرم خیلی تعریف مریم اشرفی رو میدادن و راضی بودن، ولی حدود 5 سال پیش میرفتن، میخوام ببینم هنوز هم خوبه