2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
ایشالله جفتش تبدیل به نی نی های تپل مپل میشه عزیزم یا خدا یعنی ممکنه از فریز در نیان؟ چرا هر چی فکر ...

مرسی عزیزم

ان شاء الله که به زودی نتیجه میگیری عزیزم... دکترم گفت جنینی که از فریز درنیاد به درد نمیخورده و چه بهتر که قبل اینکه بره تو رحم خیالمونو راحت کرده !

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نمیتونی انجام ندی؟

اخه هیچ کسی جز من نیست .فقط منم و جاریم که اونم رفته.یه بار یه کار مسخره و سختی مادرشوهرم بهم گفت (درست کردن ترشی؛یعنی تو اوضاع عادی زندگیمون همچین کاری نکرده بودم😑)گفتم خسته ام بزار واسه بعد.قهرو گریه کرد.گفت خودم پا ندارم.بدبخت شدم و ازاین حرفها...نمیتونم تنهاش بزارم.دیگه به خاطر خدا به همه حرفاش گوش میدم و کمکش میکنم.امیدوارم خداهم یه نگاهی به دلم بندازه ❣❣ التماس دعا عزیزم

سلام ب همة دوستای گلم  خانوما دکتر طرازی بمن سه ماه قبل از انتقال قرص فمبیون یک داده ک یک بستش ...

عزیزم من ماه پیش از داروخونه صارم خریدم.زنگ بزن ببین شاید هنوز داشته باشن ۰۲۱۴۷۰۲

بچه دکتر به من این ما قرص ال دی داد ولی از وقتی که دارم میخورم لکه بینی دارم،خطرناک نیست؟ آخه اولین ...

به دکترت بگو.شاید قرصتو عوض کرد.احتمالا به بدنت نمیسازه که لکه بینی داری 

به دکترت بگو.شاید قرصتو عوض کرد.احتمالا به بدنت نمیسازه که لکه بینی داری 

آخه خوردم دو سه تا مونده

فقطم همین یه بسته رو باید میخوردم

دو هفته دیگه باید برم ivf

میگم بر ivf مشکل ساز نباشه؟

راستی بهم آمپول سینافکت داده رو بازو

ولی دقیقا کجای بازو باید تزریق شه؟

دوستان بعد از انتقال خوردن آبلیمو البته تو غذا مضر هس یا اشکالی نداره؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
دوستان بعد از انتقال خوردن آبلیمو البته تو غذا مضر هس یا اشکالی نداره؟

من که هر روز سالاد میخوردم با ابلیمو روغن زیتون 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
اخه هیچ کسی جز من نیست .فقط منم و جاریم که اونم رفته.یه بار یه کار مسخره و سختی مادرشوهرم بهم گفت (د ...

عزیزم تو باید برای ما دعا کنی

نمیخوام بگم کارت اشتباه و نکن ولی دوست عزیزم محبت بیش از اندازه تبدیل به وظیفه می شه تازه اینطوری که تو میگی دیگران هم دارند از محبتت سوء استفاده می کنند

یکی از دوستانم دور ار جون شما خیلی به خانواده شوهرش مخصوصا مادر شوهرش محبت کرد جوری که وقتی مادر شوهرش مریض بود لگن زیر پاش می ذاشت آخرش بعد از ۱۱ سال زحمت کشیدن براشون وقتی میخواست از همسرش جدا بشه بهش گفتند وظیفتو انجام می دادی تازه میومدی چند روز چند روز خونه ی ما می خوردی و میرفتی. 

دوست عزیزم خدا هم خوشش نمیاد که تو از سلامت و رفاه خودت و دختر کوچولوت و حتی همسرت بزنی که بخوای به کس دیگه ای کمک کنی حتی اگر مادر خودت بود‌. ببین اگر شرایط مالیشون مناسبه به همسرت بگو بهشون پیشنهاد گرفتن یک پرستار بده. خواسته های نامعقولشون رو پاسخ نده .با همسرت صحبت کن تا باهات همراه باشه و حرفایی که می خوای بزنیو اون به خانوادش منتقل کنه.

موفق باشی عزیزم

خب خداروشکر عزیزم.اون‌اوایل که سینه تو نمیگرفت شیر خشک دادی بهش؟راستی به پستونک هم عادتش دادی؟

نه عزیزم. شیر خودمو میدوشیدم میدادمش.. اره پستونکم دادم.. چون برای جلوگیری از پرخوری و دلدرد خوبه..

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اخه هیچ کسی جز من نیست .فقط منم و جاریم که اونم رفته.یه بار یه کار مسخره و سختی مادرشوهرم بهم گفت (د ...

مادر پدرا وقتی پا به سن میزارن بهانه گیر و زودرنج میشن. ایشالله بخاطر کمکی که میکنی خدا دلت رو شاد کنه و نی نی دار بشی 

دوستم حالا که نگفتی ivf  کردی با هماهنگی همسرت بگو مثلا کمر درد شدید شدی نمی تونی زیاد خم و راست بشی و کار سنگین کنی که متناسب با وضعیتت کمک کنی. نقش همسرت که وضعیتت رو می دونه خیلی مهمه حتما ازش کمک بخواه

با کسب اجازه از زینب جون من به این یه مورد مهم اشاره کنم :  خانومی حلقه نزن . چون به رحمت ضربه ...

واقعا حلقه خوب نیست؟ حالا من قبل پانکچرم یه ماه حلقه زدم گفتم قبل انتقالمم بزنم😞😞😞

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام زینب جان،خودت خوبی!نی نی خوبه!😊 میگم زینبی جان من امروز روز هشتم پریودی هست امپولا رو زدم اومدم یزد،امروز سونو شدم 4 یا 5 تا تخمک 16، 17،19 داشتم،دکتر گفت اوضات خوبه، یه آمپول گونالف دیگه و دو تا آمپول دیگه باید بزنم،فردا هم آزمایش دارم و سونو،دکتر گفت شنبه ب احتمال زیاد عمل تخمک کشی داشته باشی،ب دکتر گفتم فولیکولام کم نیست!گفت نه همه چی خوبه،بعدش فک کن زینبی جون من روز یازده تخمک کشی شم زود نیست!!!والا اونایی ک اونجا بودن روز چهارده و پانزده تخمک کشی میشدن،ممنون عزیزم

نگو که تو این وضعت ترشی گذاشتی!!!

عزیز دلم انشالله هم جواب آزمایشت یه بتای تپل میشه و هم راهی جلو پات باز میشه که بدون دلخوری و ناراحتی کارای مادرهمسرت از سر شما باز شه. خدا بهترین راهگشاست،فقط به نشونه هایی که برامون میفرسته باید توجه کنیم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم