2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046214 بازدید | 684504 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین دوست منم با ماشین میرفت ولی یکساعت زودتر میزد بیرون محل کارش ب پارک چسبیده بود میرفت ی دور پارک ...

برا من سخت نیست.ولی همچین جایی نیس طرف محل کارمون.البته فکرشم نکرده بودم.راه خوبیه.حلش میکنم.ممنونم.

خدایا شکرت  
راستش اصلا نمیخواستم هم بگم. پر از جو مثبت بود تاپیک نمی خواستم ضد حال بزنم. اما چند وقته حالم خوش ن ...

عزیزم ما کنار هم هستیم تو خوشی و ناخوشی، خوب کردی درد دل میکنی

یادمه با مادرم هم نمیتونستم درد دل کنم چون در جریان نبود، 

فقط با همسرم حرف میزدم ولی باید مراقب بودم دلش نشکنه

میخوای واست پیدا کنم  امروز تونستم پودر پروکسید پلاس رو واسه لیلا جون پیدا کنم 😁

من تبریزم.چندتا داروخانه پرسیدیم نداشتن.۲۹ میام تهران.ولی میخواستم تا اونموقع شروع کنم.بازم زحمتتون میشه.اگه بدونم تهران کجا هست.از همونجا تهیه میکنم.

خدایا شکرت  
برا من سخت نیست.ولی همچین جایی نیس طرف محل کارمون.البته فکرشم نکرده بودم.راه خوبیه.حلش میکنم.ممنونم.

عزیرم

خب خداروشکر ک برات سخت نیس 

حالا اگه ی پارک توی مسیر رفتت هم باشه خوبه

نهایتا پیاده رویتو بکن بعد با ماشینت برو ک به کارت هم برسی 

سلام دوستان متاسفم که این چند وقت اخیر خوش خبر نبودم و این شاید اخرین پست من باشه. می دونم که این ...

وای  عزیزم😭😭😭😭😭😭😭😭

تو رو خدا پست اخرت نباشه....هیچ نمیتونم بگم....

خیلی دردناکه خیلی.....خدا فقط میتونه کمکت کنه.......عزیزمی تو رو خدا مثل همیشه که قوی بودی قوی باش قوی انشالله دخترت سالم میمونه برات😢

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام عزيزم از سن نگو كه من پرچمدارم چند سالته؟ ذخيرت چنده؟ چند تا جنين تشكيل شد دفعه قبل ؟  مر ...

45سالمه نیکان میرم فکر کنم 0.2 باشه 3تا تخمک داشتم 2تاش جنین شد بلاست و هچینگ کردن هردوشم گفتن عالیه یکیش aیکیشم b بود دکترمم خانم صالحپوره

من تبریزم.چندتا داروخانه پرسیدیم نداشتن.۲۹ میام تهران.ولی میخواستم تا اونموقع شروع کنم.بازم زحمتتون ...

عه من فکر کردم تهرانی شماره داروخونه دکتر صهبایی رو بالا نوشتم زنگ بزن ببین کارت ب کارت کنی واست پست میکنن؟؟؟ 

چون این دارو ک یخچالی نیس از طرفی هوا هم ک خیلی گ خنک شده