2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم ممکنه کلا بیبی چک جوابش قابل استناد نیست واسه همین آزمایش خون میدن. حتما یه آزمایش بده

ممنونم عزیزم. ۴ تا بیبی چک زدم توی این چند روز دریغ از یه خط محو

احتمال بارداری خیلی کمه.

طرازی ی قرص دیگه بهم داده بنام فرتیل سی ام  ببین ب دردت میخوره؟؟؟

تو نت نگاه میکنم ببینم ترکیباتش چیه.خیلی ممنون

البته خودمم دنبال ول وومن کانسپشن میگردم.یه دکتر دیگه بهم گفته بخرم.

خدایا شکرت  
صبحها با ماشین شخصی میرم سر کار.راهمم خیلی دوره.نمیشه پیاده برم.ژل رویال به نظرم خیلی بد مزه میاد.سا ...

ببین دوست منم با ماشین میرفت ولی یکساعت زودتر میزد بیرون محل کارش ب پارک چسبیده بود میرفت ی دور پارکو بعد میرفت سرکار

البته قبول دارم سخته آدم دوس داره بیاد دوش بگیره ولی همون چندتا قدم تو پارک هم واست روحیت عالیه 

خوب چون آزمایش دادی الان همش میری تو نخ خودت. بیخیال علائم باش فکرت رو از این جریان یکم منحرف کن

آه باشه عزیزم

مرسی

این ای وی اف همش استرسه 😣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
تو نت نگاه میکنم ببینم ترکیباتش چیه.خیلی ممنون البته خودمم دنبال ول وومن کانسپشن میگردم.یه دکتر دیگ ...

میخوای واست پیدا کنم 

امروز تونستم پودر پروکسید پلاس رو واسه لیلا جون پیدا کنم 😁