2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684517 پست
سلام خانما من ازمایش اولم منفی شد 3.1 اما کلینیک زنگ زدم گفت ادامه بدم داروهامو و شنبه ازمایش دوم رو ...

گلم بوده آز دوم + باشه 

ولی دیگه تا حالا ندیدم بعد از دو تا آزمایش بارداری باشه، شاید هم بوده من خبر ندارم

یعنی من ایشالا تو ۲۷ اینطورا پری میشم تو آبان که پری بشم بعد تخمک کشی و بعد آذر بعدش انتقال میون؟ و ...

به امید خدا

چرا یه مقدار که بهم می ریزه، مثلا من بار اول پانکچرم دقیقا یه هفته بعدش پریود شدم یعنی جلو انداختم پریود بعدی یه ماه بعد از این بود دیگه که رفتم واسه انتقال

ولی این سری که پانکچر کردم همین شهریور بود که دو هفته بعدش پریود شدم الان یه هفتست پاک شدم دوباره دیروز پریود شدم حالا باید فردا برم ببینم دکتر چی میگه

به شما گفتن دو ماه بعد واستون انتقال میدن؟ آخه اکثرا سه روز بعد از پانکچر انتقال میدن بجز اونایی که هایپر میشن مثل من

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو خوب بود گفتن همه چی خوبه با دکتر احمدی انجام دادم خیلی معطلی داشت از ۹ تا ۲ اونجا بودم ولی اخرش ...

آخ گفتی منم آنومالی با دکتر احمدی بودم همسرم رو فرستادم از 7 و نیم صبح برام نوبت بگیره و نزدیک نوبتم شد راه افتادم، به خاطر سرکلاژ میترسیدم زیاد اونجا باشم

خیلی دکتر خوبیه ولی هر بار نوبت دارم باهاش همینه🥴🥴

عزیزم ان شاالله جواب آزمایش عالیه، اگر ریسک داشت سلفری میشه، البته میگن بری پیش پریناتولوژیست اون مینویسه

اگر خدای نکرده ریسک مثلا 1به 10 و اینا بود آمنیوسنتز، که ان شاالله به اونجا نمیرسه

ديروز هم سونو بودم يه مقدار زير دلم درد ميكرد رفتم سونو طول سرويكس رو ببينه. صداي قلبش هم گذاشت خوب ...

عزیزم دیگه این ترس ها رو قرار شد کنترل کنیم، چون خیلی ضرر داره و چیزی هم درست نمیکنه 

عوضش دعا کردن و حس خوب داشتن کلی برای نی نی خوبه، برای سرنوشتش، برای آروم بودن بعد از تولد و بی قراری نکردنش 

پس حسابی خودتون رو شارژ کن، که به دنیا اومد خودتون راحت باشین 

زینب جون تا  اماده شدن ج آز که ویزیت نشدی؟ 

کاری باید انجام بدم چیزی بخورم داستان چیه 

اخه دکترم نبودمطب  زنان هم ظهر سر زدم گفتن فعلا پزشک نداریم تا یکی از بالا بیاد دیگه دیدم خیلی شلوغ و بی درو پیکره بیخیال شدم مطب و ویزیت شدنو تا ج آز اماده شه بعد برم اما الان استرس نرفتن گرفتم

سهیلا جون هزینه هیسترو تو بیمارستان بهمن چه قدره ؟

اطلاع ندارم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
راستی دکترم نبود ویزیت نشدم .الان که تو هفته ۱۳(۱۲و اندی .. ) هستم مکمل عوض میشه یا همون فولیک بخورم ...

من تا هفته 16 و 17 همون فولیک داشتم 

بعدش برام قرص آهن نوشت، و پرینامکس بارداری 

غیر از اینم لووتیروکسین و سیکلوژست دارم به خاطر عملم و جفت پایین

آهان راستی قرص آهن رو برام فروفورت نوشت، گفت کمتر مشکل یبوست میاره، از فروس سولفات خیلی بهتره

پرینامکس هم خیلی ترکیباتش مشابه فمیبیون 2 هست، اونم عالیه 

🕪🕪🕪🕪

سلام دوستان

سوال دارم

آیا کسی میدونه چکار باید کرد فولی ها یه دست رشد کنه؟؟؟؟

این ماه دارو گونال و اچ ام جی گرفتم سه روز اما یک فولی پیشرو شدسایز15 و 6 تای دیگه سایز 10 بود دکتر سیکلمو کنسل کرد گفت اگر مهار کننده بدیم با یه فولی اتاق عمل رفتن ریسک داره دارو ادامه بدیم اونا رشد کنن این تبدیل به کیست میشه😶....برای همین گفت بهتره کنسل کنیم....گفت ال دی بخور ماه بعد بیا ....

داروی جایگزین گونال چیه؟

موندم چکار کنم😓

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام بچه ها. خوبید؟  میشه توراخدا جواب منو بدید؟ من جنین فریزی دارم، تا حالا دو بار بخاطر لک ...

نمیدونم گلم، 

من یک هفته بعد از مثبت شدن واژینال گذاشتم نمی‌رفت، فشار دادم لکه بینی شروع شد 

برای شما نمیدونم چرا این جور شده، بعیده به خاطر لک کوچیک کنسل بشه مگر اینکه تو سونو علائم ریزش آندومتر رحم رو ببینن

سلام بچه ها.من ماه پیش پانکچر شدم و انتقالم افتاد آبان .این ماه تو زمان تخمک گذاری یه ریسک کردم ...ب ...

سلام عزیزم چرا ممکن نباشه، خیلی شبیه شما داشتیم، ان شاالله مامان شدی، اگر عقب انداختی آز بتا بده حتما 

زینب جون تا  اماده شدن ج آز که ویزیت نشدی؟  کاری باید انجام بدم چیزی بخورم داستان چیه&nbs ...

عزیزم نگران نباش منم نرفتم تا جواب آز اومد، اگر داروهات تمام نشده نرو

جوابش هم من 26 مرداد آز دادم 28 اومد، ولی نمیدونستم الکی 10 روز صبر کردم همش تو سایت چک میکردم که دیگه زنگ زدم گفتن غربال رو اینترنتی نمیدن

فقط برای اینکه معطل نشی ببین دکتر خودت چه روزایی هست همون روز نوبت بگیر برو، اگر روز مطبش نباشه یه کم سخت میشه 

🕪🕪🕪🕪 سلام دوستان سوال دارم آیا کسی میدونه چکار باید کرد فولی ها یه دست رشد کنه؟؟؟؟ این ماه د ...

سلام عزیزم، دست شما نیست گلم 

دفعه بعد باید دکترت روشش رو تغییر بده 

این دفعه ال دی داشتی؟ 

سلام عزیزم، دست شما نیست گلم  دفعه بعد باید دکترت روشش رو تغییر بده  این دفعه ال دی داشت ...

سلام رو ماهت

نه نداشتم

اما روز دو فولی تقریبا یک سایز بودن

اره دکتر گفت روش و دارو رو باید عوض کنم...یعنی من نمیتونم کاری کنم 😓

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،