2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
سلام عزیزم نمیدونم چرا حس خوبی به این موضوع ندارم، اره به منم گفت برم عرفان هزینشم یک میلیون وپانصد، ...

من هنوز تصمیم به انتقال ندارم.

من تنبلی تخمدان دارم شوهرم انواع مشکلات اسپرم بودن.

به من پیشنهاد لنفوم وانتقال دومرحله ای دادن.

برو عرفان بپرس لنفویی که عارفی میگه منظور چیه؟

آخه اصل لنفو اینه که از خون شوهر میگیرن وپلاکتش ر به زن تزریق میکنن.این کار بیشترتواصفهان انجام شده.

اما پی آرپی ،خون از خود زن میگیرن وپلاکتش ر به رحمش تزریق میکنن.

پی آرپی توبیمارستان مهدیه ،زیر۴۰۰هزارتومن درمیاد.ازبیرون هم بانامه دکتر قبول میکنن.

اماکن هرچی از مریض های عارفی که برلنفو فرستادن عرفان پرسیدم.....همون پی آرپی ر براشون کردن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

دکتر عارفی به منم گفتم قبل انتقال باید هیسترو بشی دوستان میدونید هزینه اش چه قدره ؟ و همینطور گفتن انتقال دو مرحله ای میدم یعنی دوبار هزینه انتقال می‌گیرند درسته ؟

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم فعلا سه تا جنین دارم برای انتقال 

آن شاالله همین دفعه مامانی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دکتر عارفی به منم گفتم قبل انتقال باید هیسترو بشی دوستان میدونید هزینه اش چه قدره ؟ و همینطور گفتن ا ...

یه بار جنین ۵روزه انتقال میدن یه بارسه روزه.

بله پول دوتا انتقال ر میگیرن امابریکی شون یه دویست سیصد تومن کمتر میگیرن

امامن هرکس ر دیدم دومرحله ای انتقال داده مثبت شده

آن شاالله شمام مثبتی ومامان میشی

سلام عزیزم نمیدونم چرا حس خوبی به این موضوع ندارم، اره به منم گفت برم عرفان هزینشم یک میلیون وپانصد، ...

منم مث سهیلا جان فک می کنم منظور دکترت پی ار پی بوده

همون طور که خودت نوشتی لنفوسیت تراپی یه روش منسوخ شده س

پی ار پی ثابت شده نیس اما تجربتا می گن احتمال لانه گزینی رو بالا می بره

یلدا جان باانرژی مثبت جلو برو ،خداشاهده کسی ر دیدم که انقدربتاش کم بالا می‌رفت که دکترگفته بود حتما ...

توكلم به خداست انقدر از ظهر كه گفتن ناراحت بودم و گريه كردم كه ديگه از يه جا به خودم گفتم توكلت كجا رفته ديگه اروم شدم سخته ولي توكل كردم شما هم دعا كنيد.

گلو درد .آبریزش...خوزستان هنوز هوا گرمه نمیشه بدون کولر خ‌خوابید..

توکل به خدا.تونستی برو از دکترت دارو بگیر

ان شاء الله که موردی پیش نمیاد

فقط یادت باشه که اگه خدا بخاد تو سختترین شرایط و داغون ترین وضع هم جنین ها میچسبن بهت و میان بغلت ...پس نگران نباش و فقط بسپرشون به خدا

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
توكلم به خداست انقدر از ظهر كه گفتن ناراحت بودم و گريه كردم كه ديگه از يه جا به خودم گفتم توكلت كجا ...

فقط به خدا توکل کن.دستتو بزار رو شکمت و واسه نی نی یا نی نی هات قران بخون.معجزه میکنه 💖💙

عزیزم تو مرکز صارم هم لنفوتراپی انجام میدن

انتقال اول بدون پی ار پی و لنفوتراپیه

انتقال دوم با پی ار پی 

انتقال سوم با لنفوسیت تراپی

سلام دوستان .خوبین؟ یه سوال تکراری دارم.با جنین متوسط چنددرصد شانس داریم؟ امروز فهمیدم جنین ها متوس ...

سلام عزیزم

برو کانال مامانای موفق میکرویی رو بخون.میبینی که کلی مادر با جنین گرید بی و سی داریم