2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
سلام مرجان جون ؟ چطوري خانمي ؟ دختر گلت خوبه ؟

سلام گلم.خوبم.شکر خدا...

دختری هم خوبه.چند وقته گریه کن شده خیلی کلافس.. نمیدونم‌کولیکه یا رفلاکس که اذیتش میکنه.

خیلی غصه میخورم براش.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حق داری ولی سونو بگه خوبه دیگه خوبه خیالت راحت

ديروز هم سونو بودم يه مقدار زير دلم درد ميكرد رفتم سونو طول سرويكس رو ببينه. صداي قلبش هم گذاشت خوب بود گفت آب دورش هم خوبه داره تكون ميخوره. ولي باز هم نگرانم نميدونم چرا. يكي منو ترسونده به خاطره آب دورش از دلم بيرون نميره 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سهیلا جون هزینه هیسترو تو بیمارستان بهمن چه قدره ؟

عزيزم بين ٢٥٠٠تا ٢٧٠٠

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مثلا روز چند پریودی لک داشتی ..دکترت کیه

امروز روز ۱۳ ام. روز ۱۱ سونو کرد ، گفت رحمت خوبه،  بیا برا انتقال. از روز اول پریود دارم استرادیول میخورم. از امروز صبح شیاف پروژسترون،  یکی گذاشتم، که بعدش اینطور شد. 

دکتر نصر

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
امروز روز ۱۳ ام. روز ۱۱ سونو کرد ، گفت رحمت خوبه،  بیا برا انتقال. از روز اول پریود دارم استراد ...

شیافو بادست بزار اپلیکاتور نزن ‌..منم   تا ۱۱ روز پریودی لکه بینی دارم   ولی یادم نیست  چجوری  موافق انتقالم شدن 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
سلام خوبین ببخشید شاید سوالم تکراری باشه ایت و بزارین به حساب استرس انتقال باید ۲ پری بگذره یا ۳ تا؟

سلام❤ معمولا میگن دو پری، یعنی به من که هر سری اینجوری گفتن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شیافو بادست بزار اپلیکاتور نزن ‌..منم   تا ۱۱ روز پریودی لکه بینی دارم   ولی یادم نیس ...

با دست گذاشتم. زودم دستم رو در آوردم.  😔😔 داروهام رو ادامه میدم ببینم فردا دکترم چی میگه. برام دعا کنید اونچه به صلاحمه اتفاق بیفته. 🙏

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام❤ معمولا میگن دو پری، یعنی به من که هر سری اینجوری گفتن

یعنی من ایشالا تو ۲۷ اینطورا پری میشم تو آبان که پری بشم بعد تخمک کشی و بعد آذر بعدش انتقال میون؟ و اینکه بعد تخمک کشی نظم پری بهم‌نمی ریزه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
زینب جان یعنی جلو‌ رشد فولیکولها یا زیاد شدن تعدادشون رو نمی گیره؟ اخه خیلی نگرانم که نکنه شروع مصرف ...

نه عزیزم جلوی آزاد شدن رو میگیره، مکانیسمش هم جلوگیری از بالا رفتن ناگهانی, LH هست

به عقب و جلو افتادن سیکل های عادی توجه نکن الان همه چی تحت کنترل مصنوعی هست، اصلا جای نگرانی نیست 

فقط بدنت باید جواب مطلوب بده به داروها

سلام خانم ها یه سوال من ۱۰ روز دارم امپول سینال و هاش ام جی و دکاپپتیل میزنم از دیروز عصر کلیه درد ش ...

گلم کاتالوگ تمام داروها نوشته عوارض جانبی چی هست، ولی باز هم دقت کنی می بینی نوشته در صورت هر گونه مشکل با پزشک در میون بگذارین

شما هم اگر پزشکتون در دسترس نیست زنگ بزن 1490

اگر خیلی اذیتی حتما برو بیمارستان