2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046542 بازدید | 684523 پست
اصلا پشیمون شدم اینو بهت گفتم، منظورم این بود که از دکترت یا مرکزت بپرسه مثلا شاید بگه ویتامین سی بخ ...

عزیزم نگران نباش، اصلا سرماخوردگی ربطی نداره 

البته من بعد از مثبت شدن سرما خوردم ولی محل حمله ویروس گلو و دستگاه تنفس هست نه رحم، عذاب وجدان نگیر عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم کسی تابه حال لنفوسیت تراپی انجام داده؟دکتر عارفی برام تجویز کرده ولی هرچی درموردش ت ...

عزیزم دقیقا این روش منسوخ شده و به جاش اگر مشکل ایمنی بالفرض داشته باشی سرم و پرد هست، اونها موثرتر هستن

پی آر پی هم که کلا داستانش جداست از شما خون میگیرن و سانتریفیوژ می کنن و بعد قسمت مورد نظر رو بعد از یه سری تغییرات وارد رحم می کنن، حدود دو روز قبل انتقال 

یا یه کار دیگه برای بالا بردن احتمال آمپول gcsf هست که یا روی بازو تزریق میشه یا داخل رحم وارد میکنن 

کلا روش های بالا بردن شانس مثبت شدن زیاد هست

ولی نمیدونم شاید دکتر عارفی طبق تجربه خودشون و جواب + بقیه کیس ها هنوز این روش رو انجام میدن

کاش از بیماران خودشون که مامان شدن هم بپرسین

عزیزم اگه لکه بینی نداری به نظر ۵ روز بعد از ۲۸۹ که تقریبا رشدش خوب بوده ساکم فک کنم بالای ۲۰۰۰ دیده ...

دقیقا منم همش دارم حرص می خورم کی این بنده خدا رو سونو کرد، حداقل باید 1500 باشه و معمولا بالای 3000 سونو میکنن

و چون سایزها کوچک هست دقت دستگاه سونو برای اون اندازه ساک بالا نیست

عزيزم زمان براي سونو تو مركز ivf لاله همينه همه همين موقع ميرن

خوب آخه احتمال خطا زیاده این موقع 

کلا سونو ساک وقتی به خارج رحمی شک می کنن میفرستن، اونم براساس علائم، واقعا نیاز نیست همه سونو ساک انجام بدن

من اطلاعی ندارم اما اگه به دلت نیست که به نظرم انجام نده. بعدم یکی از دوستان میگفت اگه اسپرم ضعیف با ...

ببخشید لی لای عزیزم تصحیح میکنم ولی اسپرم حتی تو سقط مکرر اثر داره 

منظورم اینه ممکنه جنین حتی به مراحل advanced هم برسه ولی باز به خاطر کیفیت بد اسپرم یا تخمک از بین بره 

دوستان سلام من هنوز پریود نشدم بعد از واریو پپتیل  امروز شنیدم اگر تا انتقال پریود نشم به دلیل ...

نه عزیزم پریود میشی، عقب انداختن طبیعی هست 

ولی به دکترت هم بگو در جریان باشه، جای نگرانی نیست

ازوقتی شنیدم انگار همه چیزو تمام شده میدونم.ناامیدشدم😥 البته هنوز انتقال ندادم.اگه نشه خیلی سختمه ...

عزیزم خدا نکنه تموم شده ببینی

با گرید سی هم مامان داشتیم 

اما واسه انتقال تقلیدی عمل نکن، طبق طبعت برو جلو

در کل پیاده روی قبل و بعد انتقال عالی هست

مصرف میوه وآب زیاد

فقط جگر و ماهی دریای جنوب منع مصرف داره

نه عزیزم پریود میشی، عقب انداختن طبیعی هست  ولی به دکترت هم بگو در جریان باشه، جای نگرانی نیست

زینب جون اگر نشم سیکلم عقب میفته 😞😞بعد از امپول کی باید پریود بشم حدودا؟ امروز بی بی چک گذاشتم بعد از یه ساعت هاله داشت ولی باور نکردم چون همیشه اینطوری میشه ولی نزدیک پریود دو روز مونده اینا اینطوری میشه ،الان چون نمیدونم کی قراره پریود بشم به خاطر بی بی چک گفتم شاید نزدیکه ، معمولا چه زمانی بعد از امپول پریود اتفاق میفته؟

سلام منم مریض عارفی هستم. قبلاپیش دکتردیگه ای سه انتقال منفی داشتم. عارفی به منم پیشنهادلنفو بران ...

خدا خیرت بده عزیزم این دوستمون رو از شک و دو دلی بیرون آوردی، الهی که به زودی مامان بشی 

ولی خدا خیرش بده خوب همون اول بگه منظورش چیه آدم فکرش جاهای دیگه نره

سلام دوستان. من امروز چند ساعتی کشاله رانم درد میکرد.و دردش میرفت توی پام. قبلنم اینحوری شده بودم ...

گلم به خاطر عصب سیاتیک هم میتونه باشه البته درد عصب حالت تیر کشیدن داره 

اگر باز تکرار شد حتما زنگ بزن طرازی و حتما با خودش صحبت کن نه منشی تا خیالت راحت بشه 

آنا جون مشکل اورژانسی داشت میگفت باید زنگ بزنی اتاق زایمان آبان، اونجا وصل میکنن به دکتر یا از خود دکتر میپرسن 

زینب جون اگر نشم سیکلم عقب میفته 😞😞بعد از امپول کی باید پریود بشم حدودا؟ امروز بی بی چک گذاشتم بعد ...

الان چند روز عقب انداختی؟ تا حدود 10 روز این جوریا

بی بی چک غیر قطره چکونی بخر اونا خیلی دقیق هستن