2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046501 بازدید | 684518 پست
قربونت عزیزم شکر خوبم دخترم افتاده ب چهار دست و پا رفتن صبح تا شب دنبالشم🥴😂 رفلاکس معمولا بچه ها ...

اصلا لبنیات نمیخورم.چون خودم دلدرد میگیرم و دلپیچه.. 

خدا توان بده و صبر و گوش های سالم😂😂😂😂

راستی دکتر دخترت کیه؟ راضی هستی؟

نگو نگو که میگم بزرگ‌شه بهتره الان کوچوله میترسه ادم دست بزنه بهش 🙈

چشم‌میگم‌عزیزم🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جووونم 😍😍😍😍😍😍

چه زود شش ماهه شد❣❣❣❣❣ خدا نگه دارش باشه

..

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم حالا مشکلش چیه طبق سن انتقال باشه؟ بعضی جاها طبق سن انتقال حساب می کنن و حتی اون 4 روز سن جنی ...

مشکلی نداره گلم فقط طولانی تر شده😂 با حساب کتاب خودم کلی جلوتر بودم.وقتی دکترم حساب کرد یه هفته عقبتر از ان تی شد خورد تو ذوقم😑پس نی نیم آبان ماهی میشه با این حساب.چون دکترم میگه اگه مشکلی نباشه ۳۸ هفته و چند روز سز میکنیم‌که من با حساب انتقال فردا میشم ۳۶ هفته و یک روز

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خدا نکنه مهربون

زینبی  جون  از عکس رنگی سر درمیاری   تو تایپیک عکس رنگی  هست

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
زینبی  جون  از عکس رنگی سر درمیاری   تو تایپیک عکس رنگی  هست

تو تایپیکم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
خاکستری جون خوبی  ب سلامتی روزهای آخرو سپری میکنی و بزودی نینی جانو بغل میکنی😍 عزیزم من چون ...

سلام عزیزدلم خوبی؟گل دخترت خوبه؟اره به امیدخدا دیگه چیزی نمونده تا بغل گرفتنش.التماس دعا عزیزم

منم نوک سینه هام بد نیست.نه خیلی بزرگه نه کوچیک.حالا ببینم چی میشه.خداکنه منم شیر داشته باشم بتونم بهش بدم‌ولی اگه خدای نکرده نشد نمیذارم اذیت شه یا گرسنه بمونه قطعا شیرخشک بهش میدم...ان شاالله که منم بعد زایمان شیر داشته باشم‌چون خیلیا میگن توی بارداری ترشح از سینه داشتیم و این حرفا ولی من هیچی ندارم!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من تو بیمارستان که لازمم نشد.. اومدم خونه خریدم.هر مدل راحتی بخر. اره روبراهم شکر خدا.. دیگه چندروز ...

خداروشکر گلم...دختر نازتو ببوس از طرف من.ممنون از حرفات❤

میگم بچه ها چند روز بعد انتقال رفتین حموم؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
یعنی اینکه شما با این اتفاق ...جوابتون منفی شد😥😥😫😫😫 ای خدا چکارکنم 

نه اصلا جواب منفی شدن خیلیا مشخص نیست، منم مشخص نیست چرا منفی شدم! مثلا عزیزی که آیدی زینبی بابا داره میگه اونم سرماخورده بوده بعد انتقال و مثبت شده، کلا همه ما متفاوت هستیم. من چون روز نهم بی بی مثبت شد و بعدش ویروس از شوهرم گرفتم همزمان میگرن شدید و کلی گریه کردم شک میکنم که ای کاش با یکی که متخصص بود صحبت میکردم. شما هم خونسرد باش استرس نداشته باش اصلا، ان شاالله مثبتی

یعنی اینکه شما با این اتفاق ...جوابتون منفی شد😥😥😫😫😫 ای خدا چکارکنم 

اصلا پشیمون شدم اینو بهت گفتم، منظورم این بود که از دکترت یا مرکزت بپرسه مثلا شاید بگه ویتامین سی بخور یا لیمو بخور یا یه کاری کن که بعدا مثل من هزارتا خیال نکنی! اصلا منفی شدن من دلیل نمیشه تو نگران بشی ربطی نداره. ای خداچقدر دلم به حال خودمون میسوزه یعنی تو دلت به حال ما نمیسوزه...