2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046553 بازدید | 684527 پست
سلام دوستان. من امروز چند ساعتی کشاله رانم درد میکرد.و دردش میرفت توی پام. قبلنم اینحوری شده بودم ...

فکرکنم طبیعی باشه مرجان عزیز..من سر دخترم هرروز یه جام درد میکرد .مخصوصا وقتی هفته های بارداری میره بالاتر.واسه شما هم ماشاء الله دوقلو 💖💙 طبیعتا فشار زیادی رو بدنه و این دردها طبیعیه.رحم داره جا باز میکنه ...

مرجان یه سوال :بی بی چک زدی تو روزهای انتقالت؟حالت تهوع نداشتی تو اون دوهفته ؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
زینب جون آز غربالگری ۱۰ روز بعد اماده میشه ؟؟؟ چرا؟؟؟؟ من شنیده بودم همون روز ج میدن و میبری دکتر ...

نه عزیزم مینویسه ده روز بعد ولی سه _ چهار روز دیگه حاضر میشه

فقط جواب سونو همون روز میدن،

حالا سونو همه چی خوب بود؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این چیزی میگم درسته یا نه کسی که سه تا بلاست انتقال داده بدون توجه به گرید جنین و جواب نگرفته ...

گلم این سوالو نمیشه جواب داد چون همه موارد ممکنه باشه، که دکتر با توجه به شیوع هر کدوم و سابقه بیمار دونه دونه موارد رو بررسی میکنه

ولی عمده ترین علت خود جنین هست، چون بلاست شدن نسانه سلامت جنین نیست، فقط احتمال میدن جنین بلاست گرید آ، ممکنه بارداری سالمی رو با احتمال بالاتر ایجاد کنه، و بعد گرید های دیگه 

ولی اینا همه احتمالات هست

مشکلی نداره گلم فقط طولانی تر شده😂 با حساب کتاب خودم کلی جلوتر بودم.وقتی دکترم حساب کرد یه هفته عقب ...

آره کاملا درک می کنم چی میگی 

دکتر منم بر اساس انتقال حساب میکنه و سه روز سن جنین رو در نظر نمیگیره، همش حرصم درمیاد سر اون سه روز😂😂😂😂

@زینبی_بابا     یه سوال: توآزمایش غربالگری اول،میگن بااین آزمایش،جنسیت هم مشخص میشه. آ ...

سلام عزیزم نه صحت نداره 

برای من 87 بود و momهم 4 بود، ولی جنین پسر

کلا تمام مقالات میگن فقط و فقط آمنیوسنتز در درجه اول دقت 100 درصدی داره

بعد سلفری با حدود 98 درصد 

بعد سونو بین 16 تا 20 هفته بالای حدود 90 درصد دقت داره

هنوز نتونستن چیز دیگه ایی پیدا کنن 

البته pgd برای ivf ی ها هست ولی خب خیلی تهاجمیه

ب من دیروز فقط یه ستروتاید داد ک زدم امروز بدم جواب ازمایشو ببرم ک معلوم شه تخمک کشی کی هست این امپو ...

عزیزم برای جلوگیری از آزاد شدن زود هنگام تخمک ها هست

و اینکه چرا یکی دادن فقط به خاطر شرایط منحصر به فرد هر کس هست، ان شاء الله کلی تخمک عالی داری و بعد هم کلی جنین عالی

سلام دوستان،امروز روز ششم انتقال هست .از دو روز ه گذشته بشدت سرماخوردم حالم اصلا خوب نیست .خیلی میتر ...

سلام عزیزم فقط نذار تب بکنی، حتی اگر شک کردی با خیال راحت استامینوفن 500 بخور مشکلی نداره 

از بابت نینی خیالت راحت جاش امنه

خانما یعنی جنین بلاست خوبه؟ به دکترمون باید بگیم یا خودشون اینکارو می کنن

نه گلم فقط وقتی لازم باشه برات انجام میدن، خودت هیچ وقت درخواست نده که تحت تاثیر حرف شما بلاست کنن

بلاست یعنی جنین 5 روزه