2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046541 بازدید | 684523 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم از نظر ظاهر میگن متوسط نه از لحاظ سلامت. بودن خیلی ها که با گرید عالی باردار نشدن( مثل من) و ک ...

ازوقتی شنیدم انگار همه چیزو تمام شده میدونم.ناامیدشدم😥

البته هنوز انتقال ندادم.اگه نشه خیلی سختمه دوباره از اول شروع کنم.شرایطشو ندارم

چه کارایی لازمه قبل انتقال انجام بدم؟چه چیزایی رو باید رعایت کنم؟

سلام دوستای خوبم کسی تابه حال لنفوسیت تراپی انجام داده؟دکتر عارفی برام تجویز کرده ولی هرچی درموردش ت ...

سلام

منم مریض عارفی هستم.

قبلاپیش دکتردیگه ای سه انتقال منفی داشتم.

عارفی به منم پیشنهادلنفو برانتقال داده.من هنوز انتقال ندادم ولی حتما پیشنهادش ر قبول میکردم.طبق تحقیقات من ،لنفو ر تو بهمن یاعرفان انجام میده ولز دوستانی که مریض ایشون بودن ولنفو کردن پرسیدم،گفتن منظورش ازلنفوهمون پی آردی یه.خون ازت میگیرن یه سرنگ،پلاکتش ر جدا میکنن وهمون جا تزریق رحم میکنن.باعث جوانسازی رحم میشه و احتمال بارداری ر بالا می‌بره.

خودمم ازدکترعارفی پرسیدم گفتم منظورتون از لنفو،همون پی آرپی یه دیگه؟ گفت :بله

پس نگران چیزی نباش،حتما انجام بده،خدا بخواد مثبت میشی ان شاالله

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اوکی ببخشید بد خوندم بجای ۵، ۱۵ خوندم    

خواهش ميكنم عزيزم🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانما یعنی جنین بلاست خوبه؟ به دکترمون باید بگیم یا خودشون اینکارو می کنن

جنین بلاست خوبه ولی هرچی خدا بخواد.

انتقال دومرحله ای هم من تاحالا هرکس انجام داده دیدم مثبت شده.

پیشنهاد دوستاش ر به دکترت بده.

دکتربایددستور به جنین شناس بده برای بلاست کردن جنین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ده تا تخمک داشتم شش تا جنین شد سه تا رو خرداد انتقال دادم هر سه تا هم بلاست ولی منفی شدم اسپرم شوهر ...

ببین منم ذخیرم خوبه.

ولی یکبارسیکلم بخاطر عدم تخمک گذاری کنسل شد ،دریغ ازیه تخمک.

اما با تغییر دارو،دفعه بعدش۲۲,تاتخمک  شد.

نگران ذخیرت نباش یه وقت بدن به یه دارو جواب میده یه وقت نمیده

سلام دوستان.

من امروز چند ساعتی کشاله رانم درد میکرد.و دردش میرفت توی پام.

قبلنم اینحوری شده بودم ، ولی سمت چپم بود، خفیف تر بود . با استراحت خوب میشد زود.

ولی اینبار از طهر تا شب طول کشید.

کار خاصی هم نکرده بودم.

ب نطرتون دلیلش چی میتونه باشه؟

الان نیم ساعتیه خوب شده.

نگران نباشم؟ طبیعیه؟ 

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

@زینبی_بابا    

یه سوال:

توآزمایش غربالگری اول،میگن بااین آزمایش،جنسیت هم مشخص میشه.

آیا این مطلب درسته که اگرعدد بتای نوشته شده تو آزمایش غربال اول زیر ۴۰باشه و عددmomزیر یک باشه،جنسیت جنین پسر هست؟

برای شما چند بود؟

یادوستان دیگه که جنسیت شوند مشخص شده میشه غربال اولشون ر نگاه کنند ببینیم این مطلب چقدرصحت داره؟

ازوقتی شنیدم انگار همه چیزو تمام شده میدونم.ناامیدشدم😥 البته هنوز انتقال ندادم.اگه نشه خیلی سختمه ...

عزیزم تو چند صفحه آخر زینبی بابا کامل توضیح دادن. کار سنگین نکن پله بالا پایین نکن مناسب طبعت بخور. استرسم نداشته باش. اگه بنا رو به نشدن گذاشتی پس دیگه بیخیال شو. نگرانی رو بذار کنار.اینجوری احتمال مثبت شدنت بالا میره

کاملش رو زینب جون گذاشته. اگه بتونی پستش رو تو ۲۰ صفحه اخر پیدا کنی عالی میشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام منم مریض عارفی هستم. قبلاپیش دکتردیگه ای سه انتقال منفی داشتم. عارفی به منم پیشنهادلنفو بران ...

سلام عزیزم نمیدونم چرا حس خوبی به این موضوع ندارم، اره به منم گفت برم عرفان هزینشم یک میلیون وپانصد،ازش پرسیدم میخاهید پی ار پی کنید گفت نه لنفو انجام میدم. ولی فرقشون را نمیدونم چیه؟ من سه روز فرصت برا تصمیم گرفتن دارم نمیدونم چکار کنم آخه رحمم مشکلی نداره مشکل ما اسپرم صفر همسرمه خب وقتی جنین ضعیف باشه رحم هرچقدر جوان و قوی باشه خب چه فایده باز منفی میشه موندم سر دوراهی.شما مشکلتون چیه؟کی میرید برا لنفو؟

😍😍خدایا شکرت
سلام بچه ها من خيلي ناراحتم كمكم كنيد روز پانزده انتقال تيترم 189 بود روز هفده ام انتقال 289 بو ...

یلدا جان باانرژی مثبت جلو برو ،خداشاهده کسی ر دیدم که انقدربتاش کم بالا می‌رفت که دکترگفته بود حتما خارج رحمی یه،و....

اما با همون کم بالا رفتن بتاش،رفت سونو دوقلو باردار بود....

پس بااین چیزا خودت ر ناراحت نکن.بچه حالش خوبه.به دوهزاربرسی ساک دیده میشه.بتات هم خوب بالا رفته.

برون با بتای۲۷۰هم ساک دیده شد.بااینکه دکترمیگفت بایدبتات بالای دوهزار شه تاساک دیده شه